- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Hayırlısı olsun canım olur daha gençsin labaquik mi aldınBiliyorum evet öyle herşeyi ayrı dert çevremde görüyorum ama kendimi hazır hissediyorum eşimde aynı şekilde o baştan istiyordu zaten çocuklara çok düşkün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım olur daha gençsin labaquik mi aldınBiliyorum evet öyle herşeyi ayrı dert çevremde görüyorum ama kendimi hazır hissediyorum eşimde aynı şekilde o baştan istiyordu zaten çocuklara çok düşkün
Yok surelab daha önce de onu kullanıyordumHayırlısı olsun canım olur daha gençsin labaquik mi aldın
Yok canım dün ilk defa oldu geçti.Öbür aya umutlar kımyasaldan sonra hemen kalınıyor dediğim gibi bitsin de bi adetin testlerinde gelir devam sıkma canını
Sürekli oluyorsa belki magnezyum eksikliği vardır ben iki içtim sanki hamileliğin son zamanı gıbı kas cekmesi oluyordu damarlarım acıyordu kullandım magnezyum gectı canım
Ben 26da evlendim 1.5yil sonrade oğlum oldu.Kaç yıllık evlisin ben evlendiğimde 22 yasındaydım 3 sene istemedim 4 yıl hamilelikle gectı iste 2013 evlendim 2017 de oglum dogdu evlilik otursun falan diye düşündüm tadını çıkaralım öyle olsun istedim
Ben 26 hamileydim 27 yasımda dogurdum en güzel verimli zaman bence anne olmak için ideal yas sımdı tecrübe de olduk ya korkmayız ilk kadar diye düşünüyorum bakalımBen 26da evlendim 1.5yil sonrade oğlum oldu.
Hayırlısı olsun canım umarım gebeliktendirYok canım dün ilk defa oldu geçti.
Bencede yaşımiz iyiydiiiBen 26 hamileydim 27 yasımda dogurdum en güzel verimli zaman bence anne olmak için ideal yas sımdı tecrübe de olduk ya korkmayız ilk kadar diye düşünüyorum bakalım
Devamını edecen bu ay.
Tabi canimmm. Baya ugrasiyom ins bu ay olmusturBunlar da cidden iş önümüzdeki carsambaya kadar ben içicem eşim ara vermeden devam edecek 3 ay olcak önumuz deki ayla içmeye başlayalı baya içti garibim
Benim ki adetle baslayıp 21 gün içiyosun sonra bırakıyorsun yapmak istersen adetle bi daha baslanıyo eşlere keciboynuzu düzenli 3 ay kullanılması gerekiyomuş ona da içirdim valla bi ay daha içecek insallah olmustur ama olmzsa obur aya adetle sen de iç canımDevamını edecen bu ay.
Evvet yapacam canimm.catlamadan sonraki 14gun sonundami adet olcam.yoksa yumurtalama gününden sonramiBenim ki adetle baslayıp 21 gün içiyosun sonra bırakıyorsun yapmak istersen adetle bi daha baslanıyo eşlere keciboynuzu düzenli 3 ay kullanılması gerekiyomuş ona da içirdim valla bi ay daha içecek insallah olmustur ama olmzsa obur aya adetle sen de iç canım
10unda pik gördüm 11inde catladi benimBenim ki adetle baslayıp 21 gün içiyosun sonra bırakıyorsun yapmak istersen adetle bi daha baslanıyo eşlere keciboynuzu düzenli 3 ay kullanılması gerekiyomuş ona da içirdim valla bi ay daha içecek insallah olmustur ama olmzsa obur aya adetle sen de iç canım
10 un üstüne 14 say pik 10 Aralık mı gördün10unda pik gördüm 11inde catladi benim
Evvet yapacam canimm.catlamadan sonraki 14gun sonundami adet olcam.yoksa yumurtalama gününden sonrami
Evvet 10aralk pikdi10 un üstüne 14 say pik 10 Aralık mı gördün
Adetede az kaldı beni olsaydı artikkk24 Kasım yada 25 Kasım beklenen adet tarıhin
Sen iki gün daha dur bi test yap bak bakalım elinde fazla olsa bi ovulasyon yap bi bak kızarma var mı derdımAdetede az kaldı beni olsaydı artikkk
Bugün yaptım kaset test hicbisey çıkmadı . Kuruma çizgisi bile yokkkSen iki gün daha dur bi test yap bak bakalım elinde fazla olsa bi ovulasyon yap bi bak kızarma var mı derdım