- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
Benziyo okyanusunkine bence ay koz hepimiz hamile olmayalımm inşşalahhhSeninkine benziyo gibi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benziyo okyanusunkine bence ay koz hepimiz hamile olmayalımm inşşalahhhSeninkine benziyo gibi demi
İnsallh canimm. Bunun üstünden 7gun geçti tabi.su an 11.gundeyim ins olmusturBenziyo okyanusunkine bence ay koz hepimiz hamile olmayalımm inşşalahhh
Bat ne zmn canımİnsallh canimm. Bunun üstünden 7gun geçti tabi.su an 11.gundeyim ins olmustur
Sen sımdı bi ovulasyon testi yap canım kızarma var mı bi bak benceİnsallh canimm. Bunun üstünden 7gun geçti tabi.su an 11.gundeyim ins olmustur
24-25kasimBat ne zmn canım
Seninkine benziyo demi benim ovulasyonda. Altı gibi yapcam 4de yemek falan yedikSen sımdı bi ovulasyon testi yap canım kızarma var mı bi bak bence
Az kalmış belirtin var mı ?24-25kasim
Ovülasyonmu yapcaksnSeninkine benziyo demi benim ovulasyonda. Altı gibi yapcam 4de yemek falan yedik
Evet canım kızarcak gibi cıkmıs ben demin bi daha yaptım bekliyorum onu da cekip atacam insallah vardır ya ölcem meraktan sımdı iyice heycan yaptım kalktım dua ettim vallaSeninkine benziyo demi benim ovulasyonda. Altı gibi yapcam 4de yemek falan yedik
Canım belirtoleri hiç onemsemiyorum artikkkAz kalmış belirtin var mı ?
Evvet belki koyulasmistir. Kaset test var elimde onumu yapsamOvülasyonmu yapcaksn
Kız bitirme dur yapma bugün başka . Yarın yapardinEvet canım kızarcak gibi cıkmıs ben demin bi daha yaptım bekliyorum onu da cekip atacam insallah vardır ya ölcem meraktan sımdı iyice heycan yaptım kalktım dua ettim valla
Ovülasyonmu yapcaksnoSeninkine benziyo demi benim ovulasyonda. Altı gibi yapcam 4de yemek falan yedik
ne de olsa çok yapsınKız bitirme dur yapma bugün başka . Yarın yapardin
Kaset yap varsa çokluydu sennkide yap gitsinEvvet belki koyulasmistir. Kaset test var elimde onumu yapsam
Kızarcak canım bu daha 6 gün oldu yumurtlama olalı onumuzdeki cumaya kadar daha test yok o zaman yaparım yoksa bitiririm ben BoyleKız bitirme dur yapma bugün başka . Yarın yapardin
Ovulasyonum bitti 5 tane kaldinOvülasyonmu yapcaksno
ne de olsa çok yapsın
Bencedeee koyulasiyo canimmm gözün aydın insEki Görüntüle 2956517
Kızarcak canım bu daha 6 gün oldu yumurtlama olalı onumuzdeki cumaya kadar daha test yok o zaman yaparım yoksa bitiririm ben Boyle
Gayet köyü canimmm coook sevindi. İns ayyy darısı bana ins
İnsallah canım salı randevu aldım hormon testleri istiycem bakarsa bi rahmime baktırırım ilişki oldu derim bakalım insallah vardır hepimiz deBencedeee koyulasiyo canimmm gözün aydın ins