- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
22 benİns canım..yaşın kaçsa senin..benim 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 benİns canım..yaşın kaçsa senin..benim 31
Eşimin anneannesi dayısı falan oradalar yani kayınvalidem polatlılıPolatliya niye gelip gidiyorsunuz. Tam onikiden vurdun polatlidayim
Evvet kucukmussun bizden .biz sana tecribelrimizi anlatırız canım22 ben
Sen nerdesin. Kayınvalidem hangi köylü burda nerde oturuyoEşimin anneannesi dayısı falan oradalar yani kayınvalidem polatlılı
Anlatın dinlerim ablamEvvet kucukmussun bizden .biz sana tecribelrimizi anlatırız canım
Ben diyarbakırdayım eşim asker kayınvalidem konyada annenaesi ve dayısı gil yunus emre mahallesinde oyduruyorlarSen nerdesin. Kayınvalidem hangi köylü burda nerde oturuyo
Guzelmisss canimm..sen çok uzaktaymissinBen diyarbakırdayım eşim asker kayınvalidem konyada annenaesi ve dayısı gil yunus emre mahallesinde oyduruyorlar
Denk gelirse görüşürüz de insBen diyarbakırdayım eşim asker kayınvalidem konyada annenaesi ve dayısı gil yunus emre mahallesinde oyduruyorlar
Evet çok uzun saatler gidiyoruz memleketeGuzelmisss canimm..sen çok uzaktaymissin
Sen. NerelisinEvet çok uzun saatler gidiyoruz memlekete
Ayy inşallah biz her izine geldiğimizde mutlaka polatlıya gideriz anneannesi tek balına yaşadığı için yakında konyaya sıkılmasın bunalmasın diye giderizDenk gelirse görüşürüz de ins
Bende konyalıyım annemlerde konyadaSen. Nerelisin
Beklerim canimmmyazın pek burda olmuyoruz ama kışın genelde burdayım okuldan dolayiAyy inşallah biz her izine geldiğimizde mutlaka polatlıya gideriz anneannesi tek balına yaşadığı için yakında konyaya sıkılmasın bunalmasın diye gideriz
2 buçuk yılllık evliyim ablacım 19 da evlendim bende hemen istemdim alışalım huyumuzu suyumuzu öğrenelim evlilik otursun diye yeni yeni istiyoruz martta düşük oldu kürtaj oldum geçen ay da kimyasalKaç yıllık evlisin ben evlendiğimde 22 yasındaydım 3 sene istemedim 4 yıl hamilelikle gectı iste 2013 evlendim 2017 de oglum dogdu evlilik otursun falan diye düşündüm tadını çıkaralım öyle olsun istedim
Öbür aya umutlar kımyasaldan sonra hemen kalınıyor dediğim gibi bitsin de bi adetin testlerinde gelir devam sıkma canınıAdet oldum dün erken test yapmıştım ya zaten negatifi görünce umudum kesilmişti zaten 3. Gün gecikmeye geldi hemen ovulasyon testimi sipariş ettim adet bitince başlayacağım tekrar
Sürekli oluyorsa belki magnezyum eksikliği vardır ben iki içtim sanki hamileliğin son zamanı gıbı kas cekmesi oluyordu damarlarım acıyordu kullandım magnezyum gectı canımSağ bacağımin üst kisminda bugün iki sefer baya sidddetli kramp girdi ama normaldir heralde.bi dikkatimi bu çekti. Sarı akıntım var muhtemelen adet olcam
İnşallah rabbim hayırlısını versin ablamÖbür aya umutlar kımyasaldan sonra hemen kalınıyor dediğim gibi bitsin de bi adetin testlerinde gelir devam sıkma canını
Sürekli oluyorsa belki magnezyum eksikliği vardır ben iki içtim sanki hamileliğin son zamanı gıbı kas cekmesi oluyordu damarlarım acıyordu kullandım magnezyum gectı canım
Kucuk evlenmişsin hayırlısıyla nasip olur sorumluluk ayrı bi sey cocuk hayırlısı olsun2 buçuk yılllık evliyim ablacım 19 da evlendim bende hemen istemdim alışalım huyumuzu suyumuzu öğrenelim evlilik otursun diye yeni yeni istiyoruz martta düşük oldu kürtaj oldum geçen ay da kimyasal
Biliyorum evet öyle herşeyi ayrı dert çevremde görüyorum ama kendimi hazır hissediyorum eşimde aynı şekilde o baştan istiyordu zaten çocuklara çok düşkünKucuk evlenmişsin hayırlısıyla nasip olur sorumluluk ayrı bi sey cocuk hayırlısı olsun