İns canimmmÖyle düşünme sen o zamanları yaptın mı yaptın olmayacak diye bi sey yok bekle az daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canimmmÖyle düşünme sen o zamanları yaptın mı yaptın olmayacak diye bi sey yok bekle az daha
Bu ay fazla fazla yapmısım kutudan 12 tane kullanmısım ovulasyon oturdum saydım iki de baska marka vardı 14 tane cok 4 taneye iş goruyofum buldum ya yap yapİns canimmm
Aynı benimde öyle oldu. Bu olmadı dddim bı daha yaptım . Yok koyulastimi dedim bı daha yaptım derken 5tane kalmis.Bu ay fazla fazla yapmısım kutudan 12 tane kullanmısım ovulasyon oturdum saydım iki de baska marka vardı 14 tane cok 4 taneye iş goruyofum buldum ya yap yap
İnsallah sondur canım olmustur da bi daha ugrasmayız ama olmadıysa da devam yani ne yapalımAynı benimde öyle oldu. Bu olmadı dddim bı daha yaptım . Yok koyulastimi dedim bı daha yaptım derken 5tane kalmis.
İns canimm. Yapacak yokk devam edecez insİnsallah sondur canım olmustur da bi daha ugrasmayız ama olmadıysa da devam yani ne yapalım
Ben de onu dusunuyodum sen ne yapıyorsun nasılsınFatma naptın canim
Dün misafir vardı bugünde Ankara'ya geldik . Bekliyoz canım işte. Sarı akıntım var bel ağrım var ama umudum yok gibi her gün avakoado yiyirum sıkıldım artik ondandaBen de onu dusunuyodum sen ne yapıyorsun nasılsın
Sende ne var ne yok. Varmı bişeyDün misafir vardı bugünde Ankara'ya geldik . Bekliyoz canım işte. Sarı akıntım var bel ağrım var ama umudum yok gibi her gün avakoado yiyirum sıkıldım artik ondanda
Yok canım valla kendimi dinlemiyorum ben yoksa bi suru sey bulurum gerek yok normal bekliyom işte incir havuc suyumu içiyorum troid hapı bı içiyorum vitaminleri içiyorum her gün o kadarSende ne var ne yok. Varmı bişey
Ankara'ya niye gittin canım normal de nerde oturuyosun hiç konusmadık demiDün misafir vardı bugünde Ankara'ya geldik . Bekliyoz canım işte. Sarı akıntım var bel ağrım var ama umudum yok gibi her gün avakoado yiyirum sıkıldım artik ondanda
Adet oldum dün erken test yapmıştım ya zaten negatifi görünce umudum kesilmişti zaten 3. Gün gecikmeye geldi hemen ovulasyon testimi sipariş ettim adet bitince başlayacağım tekrarFatma naptın canim
Yok konuşmadık canım Ankara'nın ilcesinde oturuyoz. Merkeze geldik..Ankara'ya niye gittin canım normal de nerde oturuyosun hiç konusmadık demi
Hayırlısı olsun canım. Ben çok emindim sende .ben etiketlenmeyi bilmiyorumAdet oldum dün erken test yapmıştım ya zaten negatifi görünce umudum kesilmişti zaten 3. Gün gecikmeye geldi hemen ovulasyon testimi sipariş ettim adet bitince başlayacağım tekrar
Sağ bacağımin üst kisminda bugün iki sefer baya sidddetli kramp girdi ama normaldir heralde.bi dikkatimi bu çekti. Sarı akıntım var muhtemelen adet olcamYok canım valla kendimi dinlemiyorum ben yoksa bi suru sey bulurum gerek yok normal bekliyom işte incir havuc suyumu içiyorum troid hapı bı içiyorum vitaminleri içiyorum her gün o kadar
Aynen hayırlısı olsun ablam siz benden büyükmüşsünüz siz hayırlı haberler duyarsınız inşallahHayırlısı olsun canım. Ben çok emindim sende .ben etiketlenmeyi bilmiyorum
Hangi ilçesi polatlıya çok gidip gelirizYok konuşmadık canım Ankara'nın ilcesinde oturuyoz. Merkeze geldik..
İns canım..yaşın kaçsa senin..benim 31Aynen hayırlısı olsun ablam siz benden büyükmüşsünüz siz hayırlı haberler duyarsınız inşallah
Polatliya niye gelip gidiyorsunuz. Tam onikiden vurdun polatlidayimHangi ilçesi polatlıya çok gidip geliriz