Tamm canım benimki çok silik çıkmıştı. İns olur bu ay muhtemelen gebelik yaparım Canik ovulasyon 5tane kaldı onuda gelen ay kullanirimBak canım ovulasyon Boyle cıkmıs sonra gebelik testi yapmış onda da silik cizgı cıkmıs labaquik bu da ovulasyon testi de az daha gecsın teliyle denemek istersen kızarcak mı diye sana atıyım dedim
Eki Görüntüle 2954388
Hayırlısı canım insB
Takip etmiyorum biz ayrıldık 4 ay ayrı kaldık yeni barıştık ve bebek için hiç bir şey yapmıyorum şuan bekliyorum sadeceee
1 Aralık canım benim adet günüm ben bi ovulasyon denerim 10 gün bi olsun iki gün kala da yaparım yada 12 gün sonra falan bi denerim nede olsa test cokİns canimm üç aşağı beş yukarı aynı tarihler olur zaten..senin bat nezamn oluyo canım ne zamn test yapcan
Aynen onları harcama bu sefer 9 günü yapmaya baslarsın eger ki hamile degilsen tabi yok gıbı deme olmaması imkansız degıl kendin bile sok olursun vallaTamm canım benimki çok silik çıkmıştı. İns olur bu ay muhtemelen gebelik yaparım Canik ovulasyon 5tane kaldı onuda gelen ay kullanirim
İlk testin de var gibi cıkmıs hayalette olsa bi cızgı var canım elinde test var mı idrarını tutup bi daha dene ikinci de gozukmuyo ama ilkinde varKızlar sizce bu test bozuk mu anlayamadım neden böyle oldu
Kızlar sizce bu test bozuk mu anlayamadım neden böyle oldu
Bu surelab kuzumBazen labaquik in yumurtlama testinde de oluyo bu dagılıyo Boyle
Bazen labaquik in yumurtlama testinde de oluyo bu dagılıyo Boyle
Hafta sonu yapacağım tekrar testi. Erken gebelik testi alacaktım buradaki arkadaşlar gerek yok ucuz kasetlerden al yap varsa çıkacaktır zaten dediİlk testin de var gibi cıkmıs hayalette olsa bi cızgı var canım elinde test var mı idrarını tutup bi daha dene ikinci de gozukmuyo ama ilkinde var
İkimiz aynı benimde öyleBenim de 1 Aralık canım
Yakının da eczane varsa al yap bence bi dene en azından için rahat eder ilk de hayalet de olsa bi cızgı var erken de hayli hayli cıkarHafta sonu yapacağım tekrar testi. Erken gebelik testi alacaktım buradaki arkadaşlar gerek yok ucuz kasetlerden al yap varsa çıkacaktır zaten dedi
Gecen de aynı zaman olmustuk senleİkimiz aynı benimde öylebu ay inşallah herkes hamile kalır ovülasyon testleri işe yarar inş
Evde bu testten bir tane daha var yarın sabah ilk idrarla yapacamYakının da eczane varsa al yap bence bi dene en azından için rahat eder ilk de hayalet de olsa bi cızgı var erken de hayli hayli cıkar
Hadi bakalım hayırlısı olsunEvde bu testten bir tane daha var yarın sabah ilk idrarla yapacam
23une yetişirse beraberde yaparız beklerim testeee1 Aralık canım benim adet günüm ben bi ovulasyon denerim 10 gün bi olsun iki gün kala da yaparım yada 12 gün sonra falan bi denerim nede olsa test cok
23une yetişirse beraberde yaparız beklerim testeee
Akıntıya göre başlarım canimm yine.Valla bilmiyom bel ağrımdan başka bişey yokk.oda her ay oluyo zatenAynen onları harcama bu sefer 9 günü yapmaya baslarsın eger ki hamile degilsen tabi yok gıbı deme olmaması imkansız degıl kendin bile sok olursun valla
Himm tamm canım . Belki ben yaparım test gün yaklaşmadan yapasim geliyordu. Şimdi pekyapmak istemiyor heralde korku oluyo23 ü cıkmaz canım daha kanda bile anca olur olmus olsa 7 gün mü 8 gün mü ne oluyo yani 10 gün bile olmamıs oluyo
Yumurtlamadan kaç gün geçti canimm.adet olmadin degilmiKızlar erken genelik testi yaptım negatifherkes erken yaptın diyor