İlk deda kimyasalla karşılaştım birde bunun dış gebeliği varmış allahım düşündükçe korkuyorum rabbim hayırlısını versin yaaKorkma canım olcakla ölcege care yok ama illa kimyasal oldu diye olcak diye bi sey yok kotu dusunme kımyasaldan sonra saglıkkı gebelik oluyo zaten ornegı cok bu sıtede
Kız kötü seyleri niye aklına getiriyon..ins olur sağlıcakla.okyanusun dediği gibi varsa vardır zaten olmuştur. Oğlumu adetim üç gün geçtikten sonra öğrendim kese bile görülmüştü..seninde öyle olur insİlk deda kimyasalla karşılaştım birde bunun dış gebeliği varmış allahım düşündükçe korkuyorum rabbim hayırlısını versin yaa
Yok canım hemen kızarmaz öyle artık yap yap ne olcak hele sap gıbı kalıyorsun o bosalıyo yani siz de nasıl oluyo bilmiyom ama ben cok uyuz oluyorum istegim kursagımda kalıyo su donen gecsın ben de kendim için yapcam diyorum gülüyo eşimHimm . Ben şimdi kizaracak saniyodumm . İns vardır yaaa bu ay çok değerlendirmede yapmadık. Normalde ikigine bir ilski olurdu. Bu ay oturup duruyon.hic canım bişey istemiyo. Eşimde çocuk olmazsa bana hayiflanma diyooo
Ben sana demistim ama biter diye ben ilk aldığım da 50 li bitirdim bi daha aldım 50 li meraktan yapıyosun yani elimde var diye ben de bu ay cok harcadım daha yapmıycam6tane ovulasyon testim kalmış. Oydu buydu derken bitirmisim hepsini.Eşimi bitti yeniden Akçam desem kızar ne çabuk bitirdin boşa yapiyom diye gebelik teestim.cok Pazar günü belki kaset test yaparım
Evvet ya elinde olunca çok gidiyomus. Gelen ayda kullanıyor dddim ovulasyonu bıraktım kaset teste gececemmmYok canım hemen kızarmaz öyle artık yap yap ne olcak hele sap gıbı kalıyorsun o bosalıyo yani siz de nasıl oluyo bilmiyom ama ben cok uyuz oluyorum istegim kursagımda kalıyo su donen gecsın ben de kendim için yapcam diyorum gülüyo eşim
Ben sana demistim ama biter diye ben ilk aldığım da 50 li bitirdim bi daha aldım 50 li meraktan yapıyosun yani elimde var diye ben de bu ay cok harcadım daha yapmıycam
Canimm valla iki güne bı canımda istemiyo artikkk bı yıldır yoruldumYok canım hemen kızarmaz öyle artık yap yap ne olcak hele sap gıbı kalıyorsun o bosalıyo yani siz de nasıl oluyo bilmiyom ama ben cok uyuz oluyorum istegim kursagımda kalıyo su donen gecsın ben de kendim için yapcam diyorum gülüyo eşim
Ben sana demistim ama biter diye ben ilk aldığım da 50 li bitirdim bi daha aldım 50 li meraktan yapıyosun yani elimde var diye ben de bu ay cok harcadım daha yapmıycam
Oyle oluyo ya yapmaya başladı mı batak gibiEvvet ya elinde olunca çok gidiyomus. Gelen ayda kullanıyor dddim ovulasyonu bıraktım kaset teste gececemmm
Oyle oluyo ya yapmaya başladı mı batak gibi
Eğer hepimiz bu ay hamileysek Ağustos da doğurcaz Allahın izniyleİns bu ay olmuştur . Gebeliğe geçeriz artikkk. Bı günümüz gelsede öğrensek pazar günü kaset test yapıyım diyorum
İns canimmm..açarız üç kisilikkk topik olurEğer hepimiz bu ay hamileysek Ağustos da doğurcaz Allahın izniyleağustos topiği açaroz
Hahahah gelen olur yaİns canimmm..açarız üç kisilikkk topik olur
Benim 3 Aralık cnmSizin ne zamn bat
İnsallah canımİns bu ay olmuştur . Gebeliğe geçeriz artikkk. Bı günümüz gelsede öğrensek pazar günü kaset test yapıyım diyorum
Açarız valla gelen olur tabi dogurcagımız tarihleri yazarız insallah nasip olurEğer hepimiz bu ay hamileysek Ağustos da doğurcaz Allahın izniyleağustos topiği açaroz
Benim de 1 Aralık canımBenim 3 Aralık cnm
Hadi inşallah canım haberlerini bekliyorum dua ileBenim de 1 Aralık canım
İnsallah olmusturHadi inşallah canım haberlerini bekliyorum dua ile
11 günü oluyo demi yap canım sabah ilk idrarlaİns bu ay olmuştur . Gebeliğe geçeriz artikkk. Bı günümüz gelsede öğrensek pazar günü kaset test yapıyım diyorum
İns canimmm..açarız üç kisilikkk topik olur
Sizin daha varmış. Yumurtlama oldumuBenim 3 Aralık cnm
İns canimm üç aşağı beş yukarı aynı tarihler olur zaten..senin bat nezamn oluyo canım ne zamn test yapcanİnsallah canım
Açarız valla gelen olur tabi dogurcagımız tarihleri yazarız insallah nasip olur
Takip etmiyorum biz ayrıldık 4 ay ayrı kaldık yeni barıştık ve bebek için hiç bir şey yapmıyorum şuan bekliyorum sadeceeeSizin daha varmış. Yumurtlama oldumu