İyi canım erken yumurtladim ben bu ay . Cizginde koyuydu bekliyorum Catlamadan sonraki bu yedinci günüm bugunÇalışıyorum devamlı giremiyorum ya canım ondan takip ediyorum etmeye çalışıyorum artık. Akşam 8 de yapıyodum gece vardiyasındaym sabahtan 11:30 gibi yapıyorum bugünden itibaren bakalm yarın ne çıkcak bugün koyuydu dünkünlere göre yada saat farkındanmi bilmiyorum yarın belli olcaksen ne yaptın
İnsallah tutar nasip olur herkez sırayla ögrencekKızlar benim iki günkü sonuclar iki günüde denedik inşallah tutar
İnşallah canım amiinnnİnsallah tutar nasip olur herkez sırayla ögrencek
Kalınlaşınca ne oluyo kiSımdı cıktım doktordan rahim duvarım kalınlasmıs progesteron istedi insallah döllenmE olmusturhakkımız da hayırlısı
Kalınlaşınca ne oluyo ki
Hadi inşallah canım benimSımdı cıktım doktordan rahim duvarım kalınlasmıs progesteron istedi insallah döllenmE olmusturhakkımız da hayırlısı
Rahim duvarı kalınlasınca bebek tutunuyo canım progesteron hormonu bakacak yumurtam catlamış mı dedim baktı baya anlayamadı tam 15 gün olunca bide ama rahim duvarın kalınlasmıs baya dedi artık kısmet ben bugün de yapcam gerisi Allah danKalınlaşınca ne oluyo ki
Cok tesekkur ederim onu bilmiyodum oda emin olmak için istedi herhalde cunku anlamadıHadi inşallah canım benimAllah gönlüne göre versin inşallah progesteron hormonu 5 üstü çıkarsa yumurtlama olduğu net bilgi oluyor
Yumurta sıvısı ile ilgil bişeyler dedi mi sıvı birikimi var olmuş vsCok tesekkur ederim onu bilmiyodum oda emin olmak için istedi herhalde cunku anlamadı
Yok canım baya baktı da anlamadı büyük ihtimal pazartesi günü yumurtlama oldu ye düşünüyorum ovulasyon testim koyuydu ama biz cumartesi yaptık pazar durdur pazartesi sabah yaptık salı aksam yaptım bugun 15 günüm doktor da zorla konusan tipler olur ya öyleydiYumurta sıvısı ile ilgil bişeyler dedi mi sıvı birikimi var olmuş vs
Olsun cnm sen ferah tut kendiniYok canım baya baktı da anlamadı büyük ihtimal pazartesi günü yumurtlama oldu ye düşünüyorum ovulasyon testim koyuydu ama biz cumartesi yaptık pazar durdur pazartesi sabah yaptık salı aksam yaptım bugun 15 günüm doktor da zorla konusan tipler olur ya öyleydi
Sonuclara baktı iyi kotu bi sey demedi ki kotu bi sey olsa söylerdi herhalde simir falan vermistim kan falan zaten yumurtlama olmus mu demeye korktum adamaYumurta sıvısı ile ilgil bişeyler dedi mi sıvı birikimi var olmuş vs
Hiç sevmem öle Doktorlari malsef oluyorSonuclara baktı iyi kotu bi sey demedi ki kotu bi sey olsa söylerdi herhalde simir falan vermistim kan falan zaten yumurtlama olmus mu demeye korktum adama
Kalinlasinca ne oluyo canım.ins tutmusturSımdı cıktım doktordan rahim duvarım kalınlasmıs progesteron istedi insallah döllenmE olmusturhakkımız da hayırlısı
Çok zor konuşan zorla bişeyler agzlarindan almayıHiç sevmem öle Doktorlari malsef oluyor
Öyle halbu ki sırf ondan gittim yani hem sonuc baksın hem yumurtlama olayına baksın diye tmm gec dedi gectim alttan bakacak sandım karından baktı baktı anlamadı kalınlasmıs baya 9 dedi progesteron bakalım dedi yumrtlama olayı dedim bi sey demedi onu da zorla dedim zatenHiç sevmem öle Doktorlari malsef oluyor
Aynen sonuclara baktı insan bi acıklar demi baktı sustu yani oyle bi degısık doktorduÇok zor konuşan zorla bişeyler agzlarindan almayı
Nerdensin cnm hangi ilAynen sonuclara baktı insan bi acıklar demi baktı sustu yani oyle bi degısık doktordu