İns gelir canimm..bende gelen ay baslicam bu dediğin kurlere esimede günlük ceviz muz fındık yedircem. Belki sperm sayısı düşüktür. Bu aydan umudun yok çatlama zamanı değerlendirdik ama üçüncü günü yapmadık o yüzden emin değilim.cocuk duzelsimde onlara başlıcazYok canım ayrı içmiyorum Ki incirle havuc kaynatıp ılımaya yakın birlestiriyorum oyle içiyorum bugun ve yarın benim olur yapsam da yapmasam da gelirse olur gelmezse yapacak bi sey yok
Yap canım bizde bakalimmSıvı almayı kestim biraz erken yapcam test 2 gibi yapayım bakalım ne cıkcak
O kadın gozukmuyo artık hiç canimmm.hsralde bıraktı gruplariAynen canım biri daha vardı o ne yaptı bilmiyorum gozukmuyo
Olabilir canım sormadı da baska bi sey anlamadım kendi bilir ne yapalımO kadın gozukmuyo artık hiç canimmm.hsralde bıraktı gruplari
Eşim geldi deminYap canım bizde bakalimm
Yarın da evdeymiş iyi rahat rahat calışırız ne umdum ne buldum
Hadi gözün aydinnn. Seni gördüğüme hiç bu kadar sevinmiştim de canimmmm hadi bakslimm ins meyvesiniede yersiniz bu ay
Sorma ya valla şaka gibi geldi gelmedi inan gece uyuyamadım sitresinden onca sey yaptım zaten ben ugrasınca illa bi sey olur dedim sabah dan beri gelcek misin işiniz bitti mi aradım bi de bakmadı watsap dan taviz ettim adamıBı çocuk yapacaz valla nelerle ugrasiyoz.ne planlar yapiyoz Ne zormussss
Hepimiz canım insallah bu ay üçümüz de kalırız hamile aminHadi gözün aydinnn. Seni gördüğüme hiç bu kadar sevinmiştim de canimmmm hadi bakslimm ins meyvesiniede yersiniz bu ay
Lna dan mı bahsediyorsun kuzumO kadın gozukmuyo artık hiç canimmm.hsralde bıraktı gruplari
Gözün aydın kuzum haydi kolay geldin sizeSorma ya valla şaka gibi geldi gelmedi inan gece uyuyamadım sitresinden onca sey yaptım zaten ben ugrasınca illa bi sey olur dedim sabah dan beri gelcek misin işiniz bitti mi aradım bi de bakmadı watsap dan taviz ettim adamı
Yok canım m ile baslıyodu hatırlamadım sımdı erkenden yumurtlama testi baslamıstı adetin 3 günüLna dan mı bahsediyorsun kuzum
Tesekkur ederim gözün aydın kısmınaGözün aydın kuzum haydi kolay geldin size
Aynen öyle adam yanında nasıl olsa yavaş yavaş sindire sindire hahahaTesekkur ederim gözün aydın kısmınatest yapcam birazdan bakalım ne cıkcak dus falan Alcam biraz uyuyum dıger iş oyle acele işe seytan karısmasın
Aynen öyle adam yanında nasıl olsa yavaş yavaş sindire sindire hahaha
Ama diğeri gibi koyu değil daha da koyu değil yani yumurtlama olarak sayılmıyor bu benimde testim biri böyle olmuştu ebru abla devam et yumurtlama değil bu demiştiEki Görüntüle 2953308
Buda dünki ilk 10 dk