İnşallah canımSonucu şuan tam olarak hatırlamıyorum ama 15 bine yakın düşüklük vardı. Sadece pik olan günleri değerlendirdik siliklestiği gün değerlendiremedim. Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin şuan gebeliğimde sorun yaşıyorum. Doktor boş gebelikten şüpheleniyor. İnşallah yanılıyordur dua edin lütfen. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Buna bı bakiyim canimm. Hiç ortmuyo ustunuCocuk için yanları fermuarlı Nevresim ler var üstünü acamasın dıye ben ondan aldım canım üst acmaya iyi bi cozum instigram da anne tavsiyeleri oluyo orda gormustum ne guzel kalkmıyosa bizim ki bebek gıbı hala o konu da
Bence yarında köyü olcak canım Çarşamba çatlar. Eşimde gelir sıkma caniniGecen ay iki gün koyuydu bi önceki ay bi gün koyuydu belli olmuyo ki
Ciddi hiç devam edip yapmadım nadir bi sey oldugunu duydum iki kez yumurtlamanınYaa ben iki aydır ovu deniyorum 2 ayda 2 gün yumurtlama gördüm
İnsallah gelir yarın adam kapıdan gırınce üstüne atlıyomusumBence yarında köyü olcak canım Çarşamba çatlar. Eşimde gelir sıkma canini
Yapıyo da ciş cocugum ama uykusu hafıf oyle bi yatayım sabah olsun yok sürekli kontrol halindeAlışmış canım o. O yüzden kalkıyordur
Yaa gerçekten mi her kadının öyle 2 gün sürüyor diye biliyordum biz 2 gün sürüyorsa 2 gün ertesi gğn çatlama 2 gün de çatlama değerlendirmesi toplam 4 gün değerlendiriyoruzCiddi hiç devam edip yapmadım nadir bi sey oldugunu duydum iki kez yumurtlamanın
İnsallah gelir yarın adam kapıdan gırınce üstüne atlıyomusumama öyle oldu cidden koca ay bosa gıtmesin derdindeyim
Hepsi kasık gruubuna gitti . Orasida kalabalık kimse pek cvb vermiyoBurda neden kimse kalmadı ya önceden bir çok kişi vardı konuşuyorduk
Burada sadece 3 ümüz kaldık sanırımHepsi kasık gruubuna gitti . Orasida kalabalık kimse pek cvb vermiyo
Aslında garanti olsun diye de yapılır pozitif gordukten o günle 4 günYaa gerçekten mi her kadının öyle 2 gün sürüyor diye biliyordum biz 2 gün sürüyorsa 2 gün ertesi gğn çatlama 2 gün de çatlama değerlendirmesi toplam 4 gün değerlendiriyoruz
Aynen onlar Kasım sonra Aralık kurdular ama baska kişiler de var kalabalık yaniBurda neden kimse kalmadı ya önceden bir çok kişi vardı konuşuyorduk
Öyle canım valla onları yapmak da iş sürekli kaynat süz pisliğini at Ocak silOkadar şey yiyip içtiniz baya hazırlandın bu ay tabi boşa gitmesin canım
Aynen canım biri daha vardı o ne yaptı bilmiyorum gozukmuyoBurada sadece 3 ümüz kaldık sanırım
Havuç yapmasatdin canım catlamadin belki eşin gelmezse bugunÖyle canım valla onları yapmak da iş sürekli kaynat süz pisliğini at Ocak silhavuc da yapıyorum kendime insaşlah gelir bugun testimi merak ediyorum
Yok canım ayrı içmiyorum Ki incirle havuc kaynatıp ılımaya yakın birlestiriyorum oyle içiyorum bugun ve yarın benim olur yapsam da yapmasam da gelirse olur gelmezse yapacak bi sey yokHavuç yapmasatdin canım catlamadin belki eşin gelmezse bugun