- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Öyle tabi ama 7 de cok erken ya bizim 8.30 erkenimiz istemesem de kalkıyorum oglum uyanıyo bide ben hıç deliksiz uyuyamıyorum ki en az 4 kez kalkarız biz gece cişe mecbur kalkıyorum yatıyorum kafam kazan gıbı oluyo mıkırdıyo sürekliAynen kalkıyorum biraz yatak keyfi daha sonra kahvaltımı yapıyorum evi bi sil süpür öğlen oluyor zaten sonra arkadaşlarla takılacaksam onlara gidiyorum gün daha çok verimli oluyor erken kalkınca
O çiş meselesi bende de var tutamam hiç bazen çişimi yapmadan yatarsam gece 2 kere kalkarım geri uykuya dalmamda baya zor olurÖyle tabi ama 7 de cok erken ya bizim 8.30 erkenimiz istemesem de kalkıyorum oglum uyanıyo bide ben hıç deliksiz uyuyamıyorum ki en az 4 kez kalkarız biz gece cişe mecbur kalkıyorum yatıyorum kafam kazan gıbı oluyo mıkırdıyo sürekli
Ben bazen kalkarım cogunlukla sabah yaparım bizim ogluş kendi odasında yatınca cişi de bahane ederek cok kalkıyo kalk yat kalk yat gercekten ınsanın siniri bozuluyo cok yadırgamam yani bebek oldu mu cunku biz hiç bebeklikten cıkamadık 4 yas 2 aylık hala bebek gibi uyku yokO çiş meselesi bende de var tutamam hiç bazen çişimi yapmadan yatarsam gece 2 kere kalkarım geri uykuya dalmamda baya zor olur
Vallla güzel bı günün var canimm..ben sabh yrdibucukda kalkıyorum ev heryerde bı şekilde bırakıp okula gidiyorum. Beste eve gelip mutfak ev topluyorum bu arada oğlum peşimden ayrilmiyo zorla bı yemek hazırlıyorum biraz oğlumla oynayıp onda uyuyooozAynen kalkıyorum biraz yatak keyfi daha sonra kahvaltımı yapıyorum evi bi sil süpür öğlen oluyor zaten sonra arkadaşlarla takılacaksam onlara gidiyorum gün daha çok verimli oluyor erken kalkınca
Sonucu şuan tam olarak hatırlamıyorum ama 15 bine yakın düşüklük vardı. Sadece pik olan günleri değerlendirdik siliklestiği gün değerlendiremedim. Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin şuan gebeliğimde sorun yaşıyorum. Doktor boş gebelikten şüpheleniyor. İnşallah yanılıyordur dua edin lütfen. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına da sağlıkla alırsın bebeğinieşinin değerleri düşük yazmış kaçtı hatırlıyor musun? Ve ilaç kullanmış mıydı? Birde yumurtlama gününü mü değerlendirmiştin?
Benim oğlumda uyaniyo gece iki üç sefer kalkiyo. O uyanmasada üstünü örtmeye ben uyanıyorum yineÖyle tabi ama 7 de cok erken ya bizim 8.30 erkenimiz istemesem de kalkıyorum oglum uyanıyo bide ben hıç deliksiz uyuyamıyorum ki en az 4 kez kalkarız biz gece cişe mecbur kalkıyorum yatıyorum kafam kazan gıbı oluyo mıkırdıyo sürekli
Benimki hiç uyanmaz çiş için. Hiç alistirmadim gece cisineBen bazen kalkarım cogunlukla sabah yaparım bizim ogluş kendi odasında yatınca cişi de bahane ederek cok kalkıyo kalk yat kalk yat gercekten ınsanın siniri bozuluyo cok yadırgamam yani bebek oldu mu cunku biz hiç bebeklikten cıkamadık 4 yas 2 aylık hala bebek gibi uyku yok
Rabbim tüm annelere güç kuvvet versinVallla güzel bı günün var canimm..ben sabh yrdibucukda kalkıyorum ev heryerde bı şekilde bırakıp okula gidiyorum. Beste eve gelip mutfak ev topluyorum bu arada oğlum peşimden ayrilmiyo zorla bı yemek hazırlıyorum biraz oğlumla oynayıp onda uyuyoooz
Aminnn canimmRabbim tüm annelere güç kuvvet versin
Cocuk için yanları fermuarlı Nevresim ler var üstünü acamasın dıye ben ondan aldım canım üst acmaya iyi bi cozum instigram da anne tavsiyeleri oluyo orda gormustum ne guzel kalkmıyosa bizim ki bebek gıbı hala o konu daBenim oğlumda uyaniyo gece iki üç sefer kalkiyo. O uyanmasada üstünü örtmeye ben uyanıyorum yine
Ben tutuyorum bıde yatmadan düşün iki kez yapıyo zaten bide gece kalkıyoBenimki hiç uyanmaz çiş için. Hiç alistirmadim gece cisine
Kuzum yarına kesin yumurtlama kontrol çizgisi gibi net değil biraz siliklik var yarın inşallah gelir eşin
Umarım gelir ya ben de hiç sans yok ya vallaKuzum yarına kesin yumurtlama kontrol çizgisi gibi net değil biraz siliklik var yarın inşallah gelir eşin
Sıkma canını gelir inşallah senin yumurtlaman 2 gün mü sürüyor 1 gün mü ?Umarım gelir ya ben de hiç sans yok ya valla
Gecen ay iki gün koyuydu bi önceki ay bi gün koyuydu belli olmuyo kiSıkma canını gelir inşallah senin yumurtlaman 2 gün mü sürüyor 1 gün mü ?
Yaa ben iki aydır ovu deniyorum 2 ayda 2 gün yumurtlama gördümGecen ay iki gün koyuydu bi önceki ay bi gün koyuydu belli olmuyo ki
Alışmış canım o. O yüzden kalkıyordurBen tutuyorum bıde yatmadan düşün iki kez yapıyo zaten bide gece kalkıyo
Olsunn canım yarında pik olur gibi duruyo c çizgisi daha koyu degilmi.yetisir eşin