- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Ben de öyle düşünüyorum yarın 12 günüm sabah yapalım salı gece dönerse salı da yaparız piki görürsemYarın kesin olur canimmmm. Sabh mutlaka degerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünüyorum yarın 12 günüm sabah yapalım salı gece dönerse salı da yaparız piki görürsemYarın kesin olur canimmmm. Sabh mutlaka degerlendirin
Evvet salida catlayabilir ins döner eşin canim. Normalde kaç günde catliyo canimBen de öyle düşünüyorum yarın 12 günüm sabah yapalım salı gece dönerse salı da yaparız piki görürsem
Gecen ay iki gün koyu cıktı üçüncü gün silikti bi önce bi gün koyuydu öbür gün silikti bılmıyorum ki salı da carsamba da önemli bnce insallah adam gelirEvvet salida catlayabilir ins döner eşin canim. Normalde kaç günde catliyo canim
Cıkmaz canım kana gecmesi de en az 10 günKızlar 5-6 günlük gebelik kan testinde çıkar mı ? Çarşambaya dr randevusu aldımda olamiyorum adet diye ovulasyon kanamasi yasadim adet olacagim tarihlerde iliskide oldu o sida eger kaldiysam carsambaya 5- 6 günlük olacak
Kan testinde çıkar mı ?
9 günlükken kaset testte cikiyor ama 1 haftalıkken kanda cikanda var ama düsüktür büyük ihtimal değerleri. Nasip bakalım çarşambaya kadar neler olacak sağol canımCıkmaz canım kana gecmesi de en az 10 gün
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına da sağlıkla alırsın bebeğinieşinin değerleri düşük yazmış kaçtı hatırlıyor musun? Ve ilaç kullanmış mıydı? Birde yumurtlama gününü mü değerlendirmiştin?İnanki hiç bilmiyorum canım ben bu belirti denen şeylere cidden inanmıyorum artık. Yani geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Kafamı belirtilere takmıyorum vücudumu hiç dinlemiyorum. Benim eşimde toplam sperm sayısı normal degerin altında çıktı açıkçası beklemiyorum gebeliği hatta o kadar beklemiyorum ki bir hafta sonra rahim filmi için gün aldım
Cok erken bence cıkan da erken yumurtlama döllenme olmustur diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah9 günlükken kaset testte cikiyor ama 1 haftalıkken kanda cikanda var ama düsüktür büyük ihtimal değerleri. Nasip bakalım çarşambaya kadar neler olacak sağol canım
Günaydın canım bende de rutin haline geldi hergün ya 7 de ya da 7.30 da kalkarım çoluk ypk çocuk yok kocayla kalkarım sanki çalışmaya gidicem hahahabu arada umarım gelir eşin yumurtlamaya yetişirGünaydın kızlar sabahdan hortlayanlar eşimi gecırdım insallah gelebilir
İnsallah canım uyusana eşim de gıtmeden cocugu tuvalete götürdü beni kaldırmasın dıye popomun altında yastık bekliyorum gıydırdı de garibim oyle gitti sabahın 6 sı hortladık insallah gelir gelirse salı gece yaparım gelmezse carsamba geceye kalır carsamba gelmezse cok dusuk ihtimal oluyo zaten persembe muhtemelen gecer yumurtlama da umarım gelir cunku valizle gitti belli olmuyo diyeGünaydın canım bende de rutin haline geldi hergün ya 7 de ya da 7.30 da kalkarım çoluk ypk çocuk yok kocayla kalkarım sanki çalışmaya gidicem hahahabu arada umarım gelir eşin yumurtlamaya yetişir
Bu görev işleri sıkıntılı oluyor kuzum rabbim yardımcınız olsun. Allahtan ümit kesilmez bellimi olur yetişir belkiİnsallah canım uyusana eşim de gıtmeden cocugu tuvalete götürdü beni kaldırmasın dıye popomun altında yastık bekliyorum gıydırdı de garibim oyle gitti sabahın 6 sı hortladık insallah gelir gelirse salı gece yaparım gelmezse carsamba geceye kalır carsamba gelmezse cok dusuk ihtimal oluyo zaten persembe muhtemelen gecer yumurtlama da umarım gelir cunku valizle gitti belli olmuyo diye
İnsallah gelir o kadar kür yaptık ugras iste bi donem olmadı mı bosa gıdıyoBu görev işleri sıkıntılı oluyor kuzum rabbim yardımcınız olsun. Allahtan ümit kesilmez bellimi olur yetişir belki
Hayırlısı olsun sıkıntı yapma kendineİnsallah gelir o kadar kür yaptık ugras iste bi donem olmadı mı bosa gıdıyo
Evvetcanim en önemli günün olcak..ins gelir esinGecen ay iki gün koyu cıktı üçüncü gün silikti bi önce bi gün koyuydu öbür gün silikti bılmıyorum ki salı da carsamba da önemli bnce insallah adam gelir
Günaydın canimmmm.allah kavustursunnnGünaydın kızlar sabahdan hortlayanlar eşimi gecırdım insallah gelebilir
Erken kalkmak iyi bisrydir canimmmm. Bende CMT pazar günü bile erken uyanırımGünaydın canım bende de rutin haline geldi hergün ya 7 de ya da 7.30 da kalkarım çoluk ypk çocuk yok kocayla kalkarım sanki çalışmaya gidicem hahahabu arada umarım gelir eşin yumurtlamaya yetişir
Aynen kalkıyorum biraz yatak keyfi daha sonra kahvaltımı yapıyorum evi bi sil süpür öğlen oluyor zaten sonra arkadaşlarla takılacaksam onlara gidiyorum gün daha çok verimli oluyor erken kalkıncaErken kalkmak iyi bisrydir canimmmm. Bende CMT pazar günü bile erken uyanırım
Amin canım insallahGünaydın canimmmm.allah kavustursunnn