- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Anladım kuzum hayırlısı olsun güzel güzel yumurtacıkların olur inşallahCanım kaset labaquik yapcam bundan elimde 2 tane vardı yaptım oyle bitsin dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum hayırlısı olsun güzel güzel yumurtacıkların olur inşallahCanım kaset labaquik yapcam bundan elimde 2 tane vardı yaptım oyle bitsin dedim
Amin erken olcak sanıyorum incir etkisi normal de bu kadar erken baslamazdım ben testeAnladım kuzum hayırlısı olsun güzel güzel yumurtacıkların olur inşallah
Calıscam o yuzden hemen yapaym dedmOyy küçükmüş benimki 3 bucuk olacak
Evet canım ben kan vermek istiyorm dedm progesteron da istemisGözün aydın canımm. Ben hic progesteron falan baktirmadim doktorunun mu önerisi
Yaa bilmiyordum incirin yumurtlamayı tetiklediğiniAmin erken olcak sanıyorum incir etkisi normal de bu kadar erken baslamazdım ben teste
Ne zaman içsem düzenli erken yumurtluyorum baze kadınlar da prolaktın yükselttiği ni duydum ama ben de oyle bi etkisi olmadı adet baslauımca içmeye baslıyosun 21 gün içiyorum sabah ac karnınaYaa bilmiyordum incirin yumurtlamayı tetiklediğini
Anladım kuzum inşallah faydası olur hayırlısı olsunNe zaman içsem düzenli erken yumurtluyorum baze kadınlar da prolaktın yükselttiği ni duydum ama ben de oyle bi etkisi olmadı adet baslauımca içmeye baslıyosun 21 gün içiyorum sabah ac karnına
Hımm belkideDaha erken ya canım ondandır
İnsallah bu ay son caba olurAnladım kuzum inşallah faydası olur hayırlısı olsun
Sen yapmadın mı bugunDünkü daha belirgindi canimm
Yaptım canim. Koymuştuk fotodunuSen yapmadın mı bugun
İlk ay benimde öyle oldu canım. İkinci ay duzeldim ilk üç ay adet düzensizliği yaparmışDoğum yapan arkadaşlar veya doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir msiniz ? Evlendikten sonra 4 yıl doğum kontrol ilacı kullandım . 3 ay önce bıraktım çocuk istediğim için ama adetlerim çok düzensiz, niye böyle oldu korkuyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ? KOnu ile ilgili tecrübesi olan..
Dunku bu canimm .Daha koyulasmisSen yapmadın mı bugun
Godunuz aydinnnnn darısı bizevEki Görüntüle 2948710
Degerim yukselmııss :)
Hemen deyince olmuyo canım.bende pandemide hamile kalıyim evdeyim nasıl olsa dedim. Üstü den bı sene geçti hala olmadımCalıscam o yuzden hemen yapaym dedm
Unutmuşum canım koymamisim .dün çocuk hastaydı fotosunu çekip atmamisimYaptım canim. Koymuştuk fotodunu
Sen bugun piki gorursun canım calısmaya basla artıkDunku bu canimm .Daha koyulasmis
Agladım ben de sabah sabah Allah rahmet eylesin yüz kez bin kez zaten cennetlik şükür ki basımız da onun gıbı komutan varmış yüz sene 1000 sene gecse de unutulmayacak Allah rahmet eylesinSevgi rahmet ve özlemle anıyoruz ......
Bu arada gecmış olsun neyi varUnutmuşum canım koymamisim .dün çocuk hastaydı fotosunu çekip atmamisim