- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
Yaa hadi inşallah valla çok bekledim bu anı iki tüp Bebek bir aşılama yaptırdım mevlam kucağıma aldım gunleride göstersinKarnına düştükten sonra vakit nasıl gectı diyeceksin sonra karnındaki haraket edişini bile özlüyo insan
8 günü basla hala leken geliyosaBugün 6. Günü çok açık pembe geliyo aksama baslıyorum sen değerlendirdin mi canım ?
Korkma canım amin Allah yardımcın olsun aa diyceksin ne cok ugrastık bileYaa hadi inşallah valla çok bekledim bu anı iki tüp Bebek bir aşılama yaptırdım mevlam kucağıma aldım gunleride göstersin
Ben de yarın baslıycam teste dün ilişkimiz oldu ama oylesine yani bittimİns canım akşam beste yapcam..senin kaçıncı gün oldu. Nezamn başlıca teste
Olmayacak deme olmazsa deme canım olcak Allah ın izniyle ben yaptım kürlerimi demin içiyorum ben de esim deBu ay olmazsa gebelik .gelecek ay yapacam bunuda
Mavi kapak benim turuncu kapak esiminİns canım akşam beste yapcam..senin kaçıncı gün oldu. Nezamn başlıca teste
Rabbim nasip etti ya gerisi gelir kafana takma bi seye canını sıkma karnına düştü mü corap söküğü gibi arkası dinlen yeni zamanların bi gecsın sonrası cok daha kolay canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinYaa hadi inşallah valla çok bekledim bu anı iki tüp Bebek bir aşılama yaptırdım mevlam kucağıma aldım gunleride göstersin
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimRabbim nasip etti ya gerisi gelir kafana takma bi seye canını sıkma karnına düştü mü corap söküğü gibi arkası dinlen yeni zamanların bi gecsın sonrası cok daha kolay canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Evet dün degerlendirdik. Üç dört gün üst üste degerlendircez.ovulasyona goreBugün 6. Günü çok açık pembe geliyo aksama baslıyorum sen değerlendirdin mi canım ?
Biz kur falan yapmadık işte. Bu ay ovulasyon olcak . Bide ccebiz muz yedik bakalimmBen de yarın baslıycam teste dün ilişkimiz oldu ama oylesine yani bittim
Olmayacak deme olmazsa deme canım olcak Allah ın izniyle ben yaptım kürlerimi demin içiyorum ben de esim de
Canım bu benm gebelik testm ama ovü testim hala silik herkeste aynı olmuyorBunuda biraz durduktan sonra çektim.
İki gün sonra sende başka teste istersenBugün 6. Günü çok açık pembe geliyo aksama baslıyorum sen değerlendirdin mi canım ?
Yapıyorum ne yapım ben aksamları muz ceviz bitter artı keciboynuzu suyu veriyorum esimeBiz kur falan yapmadık işte. Bu ay ovulasyon olcak . Bide ccebiz muz yedik bakalimm
İnsallahİyisiniz valllla. İns olur bu ay tutar hepimizon
Hamile oldugun halde ovulasyon testin silik mi dogru mu anladım bilmiyorum ki canım benim oglum da benim ki koyuydu ben oyle ögrendim hamile oldugumu falanCanım bu benm gebelik testm ama ovü testim hala silik herkeste aynı olmuyor
Bu ay incirin etkisiyle ben de erken yumurtlama görcem büyük ihtimal elimde diğer testten iki kaldı ya bitsin dedim yaptım öylesine ama koyulcak gibi 8 günü yada 9 günü benim de olur yumrtlamam bugun 6 ama iyi cıktı soktayımİki gün sonra sende başka teste istersen
Evet dün degerlendirdik. Üç dört gün üst üste degerlendircez.ovulasyona gore
İnsallah erken yumurtlamamız işimize yarar amin ezan da okunuyoİki gün sonra sende başka teste istersen