Evet canım silik ovülasyon 19 aydır olmuyordu bu ay hergun avakaso yedim 2 gune birde büyük balık yedimHamile oldugun halde ovulasyon testin silik mi dogru mu anladım bilmiyorum ki canım benim oglum da benim ki koyuydu ben oyle ögrendim hamile oldugumu falan
Canım benim doktorum bana inciri önermedi bi dğerimi yükseltiyomuş riske girmeyelim soğan kürü yap dedi ama onu da denemedim dahaİncir cidden cok işe yarıyo erken yumurtlamama sebep ne zaman içsem oyle oluyo
Canım benim doktorum bana inciri önermedi bi dğerimi yükseltiyomuş riske girmeyelim soğan kürü yap dedi ama onu da denemedim daha
CAnim böyle cokti bugunkuİnsallah erken yumurtlamamız işimize yarar amin ezan da okunuyo
Sen yumurtlamanı mı takip ediyorsun kuzum yoksa yumurtlama gördğn değerlendirilme yapıldı koyulaşmasına mı bakıyorsun ?CAnim böyle cokti bugunku
Yok canım yumurtlama bekliyorum . Dun daha koyuydu bugun biraz silik çıktı bide uzun çizgi çıktı acaba bozukmu normalmiSen yumurtlamanı mı takip ediyorsun kuzum yoksa yumurtlama gördğn değerlendirilme yapıldı koyulaşmasına mı bakıyorsun ?
Öyle mi canım..ben hiç bilmiyorumm. Akıntım bugün daha çoktu fakat test bir silik çıktı bı baksanBu ay incirin etkisiyle ben de erken yumurtlama görcem büyük ihtimal elimde diğer testten iki kaldı ya bitsin dedim yaptım öylesine ama koyulcak gibi 8 günü yada 9 günü benim de olur yumrtlamam bugun 6 ama iyi cıktı soktayım
Bencede seninde iyi çıkmış canım 6.gune göre
Anladım kuzum benim geçen ay adetime 5 gün kala yumurtlama oldu hamile kaldım ancak kimyasal oldu bu ay rahim filmi çekildim tüpler açık sıkıntı yok dendi adetten hemen sonra tekrar ovu başladım 12. Ci gün yumurtlama gördüm her ay yumurtlama günleri değişiyor kuzum devam et koyulaşana kadar yapYok canım yumurtlama bekliyorum . Dun daha koyuydu bugun biraz silik çıktı bide uzun çizgi çıktı acaba bozukmu normalmi
Bi anda beliriyor öizgi çünkü bir gğn yapıp diğer gün yapmamazlık yapma düzenli bir şekilde sıvı alımına dikkat ederek aynı saatlerde yapmaya çalışAnladım kuzum benim geçen ay adetime 5 gün kala yumurtlama oldu hamile kaldım ancak kimyasal oldu bu ay rahim filmi çekildim tüpler açık sıkıntı yok dendi adetten hemen sonra tekrar ovu başladım 12. Ci gün yumurtlama gördüm her ay yumurtlama günleri değişiyor kuzum devam et koyulaşana kadar yap
Saat beşte yapacam. Dün basladim akıntım.cok fazla. Bugün koyu olacak diye düşünmüştük fakkat bugünkü dine göre silik çıktı anlamadimBi anda beliriyor öizgi çünkü bir gğn yapıp diğer gün yapmamazlık yapma düzenli bir şekilde sıvı alımına dikkat ederek aynı saatlerde yapmaya çalış
Canım durduktan sonrada böyle oldu..yatay çizgi gitmiş. Uzun çizgi daha belirginlesmisİnsallah erken yumurtlamamız işimize yarar amin ezan da okunuyo
Öyle oluyor ama yarın bir gün koyulaşacak gibi duruyor testin hayırlısı olsunSaat beşte yapacam. Dün basladim akıntım.cok fazla. Bugün koyu olacak diye düşünmüştük fakkat bugünkü dine göre silik çıktı anlamadim
Canim bı daha test yaptım.bunda yatay çizgi çıkmadı biraz durduktan sonra çektimÖyle oluyor ama yarın bir gün koyulaşacak gibi duruyor testin hayırlısı olsun
Güzel kuzum koyulaşacak gibi benimde öyle olmuştu atayım bak istersenCanim bı daha test yaptım.bunda yatay çizgi çıkmadı biraz durduktan sonra çektim
Bak benimde bazen silik bazen koyu çıkmıştı sonradan anında koyulaştıGüzel kuzum koyulaşacak gibi benimde öyle olmuştu atayım bak istersen
Koyulascak canım bugun olur dıyodum ama yarın kızarır yine koyulcak gibi cıkmıs bu gün dur degerlendirme yarın yapın bidaha testle dogru orantılı olarak ilişki yap koyulduğu gün üst üste yaparsın 3 günCanım durduktan sonrada böyle oldu..yatay çizgi gitmiş. Uzun çizgi daha belirginlesmis
Tamm canım. Öyle yapalım. Evet koyulaşınca üç gün üst üste olsun diyorum bakalimmcanimmKoyulascak canım bugun olur dıyodum ama yarın kızarır yine koyulcak gibi cıkmıs bu gün dur degerlendirme yarın yapın bidaha testle dogru orantılı olarak ilişki yap koyulduğu gün üst üste yaparsın 3 gün
Evvet canım benimde iki güne kadar olur ozamnBak benimde bazen silik bazen koyu çıkmıştı sonradan anında koyulaştı