- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Geldi canım demin testlerim bu ara resim yükleme sorunu var sanırım yükleyemedim vallaEsin gencmis. Ben 31, eşim 39. İns yiyecek bakalimmm benimki diyorum ama bilmiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi canım demin testlerim bu ara resim yükleme sorunu var sanırım yükleyemedim vallaEsin gencmis. Ben 31, eşim 39. İns yiyecek bakalimmm benimki diyorum ama bilmiyorumm
Benimde az önce geldi 20 Li test ve altı normal gebelik testi başlıyorum bugün adetin 3. GünüGeldi canım demin testlerim bu ara resim yükleme sorunu var sanırım yükleyemedim valla
Cok erken daha üçüncü günü degıl adet bittiğinde basla en erken 8 günü o hep silik cıkar sadece yumurtlaman oldugunda ikisi esir cıkar yada t koyu cıkar yani test o zaman yumrtlama zamanı demek
Son adetiniz in başlangıç gunu olmasi lazım orada yönlendiriyordu ekranda.bu arada gözünüz aydınPeki hangi ayı baz alıosun uuz ben ekım 7 regl oldm 19 20 ekım arası ılıskı oldu fakat Kasım ayında testm gebelik poztıf cıktı hamile kaldgım aya ne girmem lzm
Canımm sende mi ayy ne güzel gozun aydin saglikla ilerlesin insallahKızlar hep aklımdasınız Rabbim inşallah bu ay nasip eder size ve isteyen herkese. Okuyorum yazdıklarınızı inşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz. Muzu kesinlikle öneririm biz faydasını gördük çok şükür. Dualarımdasınız
Evet canım bende dua edin yarın ilk kontrolüm var çok heyecanlıyımCanımm sende mi ayy ne güzel gozun aydin saglikla ilerlesin insallah
Anlat cabuk ne zaman öğrendin nasıllEvet canım bende dua edin yarın ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım
Ayyyy evet 2. Ayda oldu hemen dediğin gibi çok teşekkür ederim inşalşah sağlıkla ilerleryoncambenim hamiş misin kuzu senn ayy cok sevindim gozun aydın canimm
Çok cook sevindim canim saglikla al kucagina insallah takıldıgım yer olursa burdayim☺ e dedim sana stres yapıyorsun dur bakalim daha dedim.benim kaderden gidiyosun yıldönümüne cocugu kucagina alcanAyyyy evet 2. Ayda oldu hemen dediğin gibi çok teşekkür ederim inşalşah sağlıkla ilerler
Adetim 2 gün gecikti hiç umudum yoktu valla. Rahim filmi için falan gün ayarlamıştım hatta kesin adet olucam demiştim. 2 gün gecikti elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptım iki çizgi kopkoyu çıktı ertesi gün kan verdim 827 değerle öğrendim çok şükür canım.Anlat cabuk ne zaman öğrendin nasıll
Gerçekden öyle 1sene olduğunda kucağımda olcak çok ayrı bi hismiş , keseyi , kalp atışını duyunca bebişin daha rahatlıcamÇok cook sevindim canim saglikla al kucagina insallah takıldıgım yer olursa burdayim☺ e dedim sana stres yapıyorsun dur bakalim daha dedim.benim kaderden gidiyosun yıldönümüne cocugu kucagina alcan
Onlarda olacak kuzum insallah zamanla beta geldi mi 3000lere .. anlat nasil öğrendin hadiGerçekden öyle 1sene olduğunda kucağımda olcak çok ayrı bi hismiş , keseyi , kalp atışını duyunca bebişin daha rahatlıcam
Oyy masallah sen ne zamandır istiyordun canim?Adetim 2 gün gecikti hiç umudum yoktu valla. Rahim filmi için falan gün ayarlamıştım hatta kesin adet olucam demiştim. 2 gün gecikti elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptım iki çizgi kopkoyu çıktı ertesi gün kan verdim 827 değerle öğrendim çok şükür canım.
11 aydır deniyorduk canımOyy masallah sen ne zamandır istiyordun canim?