Kesinlikle değerlendir canimm . Çok koyuarkadaşlar bugün değerlendirilmeli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle değerlendir canimm . Çok koyuarkadaşlar bugün değerlendirilmeli mi?
Genelde ikinci cocukda bekleyenler var burda birinci çocuklar 3_4araligindaİnşallah canım benim 3.5 yaşında bir kızım var 2. Yi istiyorum ama 1 yılı aşkındır olmuyor hiç bir sebep yok hormonlar normal bende anlamadım
Emine1990 ve ben de ikinci bebiş telasıİnşallah canım benim 3.5 yaşında bir kızım var 2. Yi istiyorum ama 1 yılı aşkındır olmuyor hiç bir sebep yok hormonlar normal bende anlamadım
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorumGenelde ikinci cocukda bekleyenler var burda birinci çocuklar 3_4araliginda
Ovuluyasyon testleri sağolsun pik ve çatlama gününü değerlendirdim sadece birde o sıralar çok havuç yedim okadarGözünüzaydin özel birşey yaptınız mı?
çok teşekkür ederimKesinlikle değerlendir canimm . Çok koyu
E Emine1990 valla ben çocuk 2 yaşına gelince başladım bu işe ama yok yinede olmuyor. Biraz stres de tetikliyor galiba çalışıyorum ben ister istemez yorgun oluyorum her ay aynı telaş ama yine ayni hüsranEmine1990 ve ben de ikinci bebiş telası
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorum
Bu ay bende pik ve ertesu günü değerlendirdim inşallah tutmuşturOvuluyasyon testleri sağolsun pik ve çatlama gününü değerlendirdim sadece birde o sıralar çok havuç yedim okadar
Erken baslamıssınız bu ay adam 3 olcak benim de ama adam akıllı denediğim 2 olur bakalım daha genciz Allah nasip eder
İnşallah canım güzel düşün güzel olsunBu ay bende pik ve ertesu günü değerlendirdim inşallah tutmuştur
Belirtiniz var mıydı? Varsa ne zaman başladıİnşallah canım güzel düşün güzel olsun
Aynenn öyleyiz canimm. İki çocuk arası çok açılmasın . Yaş çok geçmesin olsunnn bir an önce diyozEmine1990 ve ben de ikinci bebiş telası
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorum
Belirtm hiç yoktu hatta ped bile koydum hastalanıcam gibi hissiyatım vardı , ama içime bişi doğdu yapıyım dedimmtest pozitif çıktıBelirtiniz var mıydı? Varsa ne zaman başladı
Bugun 4 günü. Artık leke gibi bi geliyo bi gelmiyo bittim gibi bi sey zaten oldum ya hiç direk oldu yani leke gelip acılması falan olmadı direk sökülmüş gibi patır putur bitti valla nasıl adet oldum nasıl bitti anlayamadım bileAynenn öyleyiz canimm. İki çocuk arası çok açılmasın . Yaş çok geçmesin olsunnn bir an önce diyoz
Ben ilk çocukGenelde ikinci cocukda bekleyenler var burda birinci çocuklar 3_4araliginda
Erkenmiş baksana artık geçsin öyle yapcamBenimde aynı seninki gibi. Ovulasyon için erken degilmi canım..
Başlayalm bakalım acaba kimin ne zmn yumurtlaması görelim herkes yazsınBenimki de geldiii..
Canım benimde bugün sari akıntım gelmeye başladı. Normalde bittik üç dört gün sonra gelirdi..erken mi yumurtlucam acaba.Bugun 4 günü. Artık leke gibi bi geliyo bi gelmiyo bittim gibi bi sey zaten oldum ya hiç direk oldu yani leke gelip acılması falan olmadı direk sökülmüş gibi patır putur bitti valla nasıl adet oldum nasıl bitti anlayamadım bile
İns ikinciyide görürürüz canimmmBen ilk çocuk