- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
Aldım çoklu bende ilk kez denicm inş olurSen de al ovulasyon testiyle dene bide canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım çoklu bende ilk kez denicm inş olurSen de al ovulasyon testiyle dene bide canım
Hormonların normalse alma ben oglum da da kullandım yüksekti benim ondan Alcam oda engel gebeliğine ama ben hamile kalmıştım kaldıktan sonra yüksek çıktı diye baslamıslardı bana gebelik boyu kullandım ara ara kontrol de ettiler yine alayım dedim ondan endokrine falan da gitmistim o zaman bilseydim incir yapacagını derdim valla ne bilim netten de bakabilirsin hatta yaz cıkarEczaneden alacağını bilmiyorummc anim.bu ay dursun bakalım eşim ilaca çok karşıdır. Alıyım desem aldırmaz şimdi.
Hadi insallah burdan destek olalım birbirimizeAldım çoklu bende ilk kez denicm inş olur
İçmek istersen incir iç tabi illa ki olur faydası zaten kontrol edeceksin yumurtlama testin de varTuuh bende içerdim bilsem. Şimdi başlasam olurmuki bugün 5.gunum
Folik asit kullanıyo musunEczaneden alacağını bilmiyorummc anim.bu ay dursun bakalım eşim ilaca çok karşıdır. Alıyım desem aldırmaz şimdi.
Bana doktor bunu önerdi aldım geldim içiyordum ikinci kutusuna baslıycamEczaneden alacağını bilmiyorummc anim.bu ay dursun bakalım eşim ilaca çok karşıdır. Alıyım desem aldırmaz şimdi.
Evet canım folik asit alıyorum.forbiolFolik asit kullanıyo musun
Ben almiyom ozamn canım .bana herhangi bişey demedi doktorumBana doktor bunu önerdi aldım geldim içiyordum ikinci kutusuna baslıycam
İciyim canım incirin var. Akşam suya koyup sabh icecem miİçmek istersen incir iç tabi illa ki olur faydası zaten kontrol edeceksin yumurtlama testin de var
Hadi bakalım canım ilk ben varım . Yumurtlamada bı hafta sonra görmem lazım yumurtlamayı.ins olur bu ay bekleyelim beraberrAldım çoklu bende ilk kez denicm inş olur
Var var bu sefer tesrltle yapcaz ins tutar çatlar yumurtam. Belki catlamiyordur . Çünkü olmadı iki aydır . Ondan önce altı ay denedik yine olmadiİçmek istersen incir iç tabi illa ki olur faydası zaten kontrol edeceksin yumurtlama testin de var
Olur Allahın izniyle sıkıntı sitres yok başta ben o kadar denemedim bu ay 3 olcak ama adam akıllı denediğim 2 olcak 3 5 fark etmez sıkıntı yok olcak illa ki 7 8 tane kuru inciri parcala böl 4 e hazır yarım litre suda kaynat sabahları ac karnına bi bardak iç normal de Adet basladıgında baslayıp 21 gün içiyosun son zamanları havuc suyuyla da içebilirsin oda yumurta catlatıyomusİciyim canım incirin var. Akşam suya koyup sabh icecem mi
Eşinin yediğine içtiğine dikkat et düzenli adet oluyosun neden olmasın ki onunkiler gıdemiyosa sen ne yapcan valla ben öyle diyorum ben de bi sey yok günü gününe oluyorum seninkiler gidememiş dedimİciyim canım incirin var. Akşam suya koyup sabh icecem mi
Hahhah benimkin de hareketszlik var biraz hareket etsinler bu ne yavaşlığı diyorum gülüyorEşinin yediğine içtiğine dikkat et düzenli adet oluyosun neden olmasın ki onunkiler gıdemiyosa sen ne yapcan valla ben öyle diyorum ben de bi sey yok günü gününe oluyorum seninkiler gidememiş dedim
Bende kullandım bi kutu bittiEvet canım folik asit alıyorum.forbiol
İnşşalah amin çok amin Allah’ın izniyle olcaz inşallah canımHadi bakalım canım ilk ben varım . Yumurtlamada bı hafta sonra görmem lazım yumurtlamayı.ins olur bu ay bekleyelim beraberr
Ne yapalım yani demiHahhah benimkin de hareketszlik var biraz hareket etsinler bu ne yavaşlığı diyorum gülüyor
AynenNe yapalım yani demi
Aynı saatte yapmaya özen göster anlayamazsınSiparişim gelince adetim anca geçer gecince baslıcm ovulasyona ben kızlar saatler şaşcak brz ama napayım deneyim de hangi gün yumurtluyomuş öğreneyim