- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Ben goremedim canım silik mi gozukuyoEki Görüntüle 2944368
Kızlar gebelik var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben goremedim canım silik mi gozukuyoEki Görüntüle 2944368
Kızlar gebelik var mi
Aynen silik bı çizgi var gibi geldi ama görmek istedigim içinde olabilirBen goremedim canım silik mi gozukuyo
Bende göremedim
Bugündü demi senn bekledğin gün benimde dün ve bugündü inşallah gelmez adetimiz inşallah hamileyizdrHiç bi sey yok canım olmadım olcak gibi de degılım bakalım bu gece bi sey olmazsa yarın gider bi test daha alırım
Teşekkür ederim.KASIM 2021 itibariyle gebelik planlayanlar
Yaş gençse 2 sene canım. Amh a bakıyorlar birazda. Ama devlet böyle şeylerle uğraşmak istemiyor. Bende hep özele gidiyorum 31 yasındayım kuzu Amh ım 3 küsürdü 1 sene önce falan Bi daha baktırmadım İlk defa devlete aldım randevu 2 senede, normalde bende özelde takip ettiriyodum da Bu sefer...www.kadinlarkulubu.com
Gelen giden yok bakalım bacaklarım agrıyo bi olursam da yazcam hemen ovulasyon testi kafa kurcalıyo cidden hamilelik için bakınca insan hep acaba mı der yaniBugündü demi senn bekledğin gün benimde dün ve bugündü inşallah gelmez adetimiz inşallah hamileyizdr
Rica ederimTeşekkür ederim.
Takip ediyorum canım, sağolAynen o şekilde canımm doktoruda takibe al çok faydalı hatta önerdiği iki şeyde var onlarıda kullanablirisin.
Tmm haber ver mutlaka bende vericmGelen giden yok bakalım bacaklarım agrıyo bi olursam da yazcam hemen ovulasyon testi kafa kurcalıyo cidden hamilelik için bakınca insan hep acaba mı der yani
Ben giremedim canimEki Görüntüle 2944368
Kızlar gebelik var mi
Veririm muhakkak suan bi sey yok bakalım oturdugum yerden cay içiyorum masumlar apartmanına bakıcamTmm haber ver mutlaka bende vericm
Bende sana söz var onu izliyorum bakalım hele bi yarın olsunVeririm muhakkak suan bi sey yok bakalım oturdugum yerden cay içiyorum masumlar apartmanına bakıcam
Peki hangi ayı baz alıosun uuz ben ekım 7 regl oldm 19 20 ekım arası ılıskı oldu fakat Kasım ayında testm gebelik poztıf cıktı hamile kaldgım aya ne girmem lzmBen bunu kızımda yaptım doğru cikti
Canım bence sen bi kan ver yarın sabah inşallah gebelik vardırVeririm muhakkak suan bi sey yok bakalım oturdugum yerden cay içiyorum masumlar apartmanına bakıcam
Evet canım sonucu çıktı onun hamileymişYoncakolyem naptın çıktımı sonucun
Yok canim...evet yaşıma göre iyi şükür ama iste bende ondan korkuyorum ya hamile kalirsam diyeYaşına göre çok iyi, 45 yaşındasın sanırım.
Pko yok di mi?
Duygusal mısındır? Stres genelde hormonları olumsuz etkiliyor.Yok canim...evet yaşıma göre iyi şükür ama iste bende ondan korkuyorum ya hamile kalirsam diye
İnsallah hamileyimdir canım pazartesi sabah yaptığım testte bi sey yoktu ben de ona güvenip yok dedim sonra ovulasyon testi yaptım koyulascak gıbı çıktı onca sıvı almama ragmen elimde de gebelik testi yok yarın esım işten dönerken Alcak yarında olmazsam persembe sabah test yapıcam hala olmadım insallah vardır 18 19 Ekim koyuydu yumurtlama testim 20 Ekim silikti biz 16 Ekim calıstık 18 19 20 21ekim calıstık 22 Bos 23 24 Ekim calıstık o hafta ful gec mi oldu da cıkmadı ki diye düşünmüyo degılım hayırlısı olsunCanım bence sen bi kan ver yarın sabah inşallah gebelik vardır
Belirtilerin neler adet gibi mi nasıl bende olmadım henüz inşalah hamilesindirİnsallah hamileyimdir canım pazartesi sabah yaptığım testte bi sey yoktu ben de ona güvenip yok dedim sonra ovulasyon testi yaptım koyulascak gıbı çıktı onca sıvı almama ragmen elimde de gebelik testi yok yarın esım işten dönerken Alcak yarında olmazsam persembe sabah test yapıcam hala olmadım insallah vardır 18 19 Ekim koyuydu yumurtlama testim 20 Ekim silikti biz 16 Ekim calıstık 18 19 20 21ekim calıstık 22 Bos 23 24 Ekim calıstık o hafta ful gec mi oldu da cıkmadı ki diye düşünmüyo degılım hayırlısı olsun