- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunAnladım kuzum hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua eder misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunAnladım kuzum hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua eder misin
Evet kuzu her kadının farklı farklı gerçekten. O yüzden bence ovülasyon takibi yapılması gerekli diye düşünüyorum..Benim mesela bu ay iki gün de koyuydu canım ilk defa oyle gordum mesela normal de bi gün koyu olurdu
Kizlar bişey dicem...bati anladım da SAT NE OLAKI?Yaş 28
Sat 24 Eylül
Bat 23 Ekim
3 ay
Canım 9.gunu başlayıp değerlendirmek lazim catlayana kadar heralde degilmi.
BaT= bugün ki adet tarihi sat da son adet oldugunuz tarihKizlar bişey dicem...bati anladım da SAT NE OLAKI?
Teşekkür ederimBaT= bugün ki adet tarihi sat da son adet oldugunuz tarih
Rica ederim bugün ki derken gelecek tabi beklediğiniz adet tarihi bat sat da en son adet oldugunuz tarih açıklaması buTeşekkür ederim
anladim okyanuscugum...aciklaman icinde tekrar teşekkür ederim bu arada burda spiral taktiripta olumlu olumsuz sonuc alan varmidir?Rica ederim bugün ki derken gelecek tabi beklediğiniz adet tarihi bat sat da en son adet oldugunuz tarih açıklaması bu
Evet onla en azından yetinelm şimdilik test çokkTest Cook nasılsa. En azından ovulasyonda çift çizgi görürüz demi canimmmm.
Benim bat ya yarın yada sonraki günİns canimmm bakalım sende al.yaparizzz . Senin bat nezamn
Bu konuda fikrim yok canım spiral hiç kullanmadım ama annem de hep kanama yaptı herkez de aynı olcak degıl her korunma yöntemi herkese olmuyo ben ilk evlendiğimde aylık iğne vurulmustum ben de hep ara kanama yaptı sonra hapa gectim onda sorun olmadı bünyenize en uygun olan en mantıklısı ama en iyisi erkegın korunması bence niye her seyi biz yapıyoruz demi amaanladim okyanuscugum...aciklaman icinde tekrar teşekkür ederim bu arada burda spiral taktiripta olumlu olumsuz sonuc alan varmidir?
Valla bende nasıl yaparım onu düşünüyorum vardiyalı çalışıyorum iki hafta normal yaparm ama iki haftayı akşam işte oluyorum yapamıcm nasıl olck bilmiyorumSabh uyanınca yapsam nasıl olur. Yada akşam 9gini gecmi olur. 4_5gibi okulda oluyorum çıkış saatim oluyo canim
İnsallah denk gelir canımValla bende nasıl yaparım onu düşünüyorum vardiyalı çalışıyorum iki hafta normal yaparm ama iki haftayı akşam işte oluyorum yapamıcm nasıl olck bilmiyorum
Haklisin canim...zaten esim istemediği ivin diger korunma yöntemlerini ben önlemimi aliyim bar dedim kendi kendime...11 aylik bi oğlum var allah bağışlarsa ve yaşım 45 bi daha düşünmüyorum bebek...allahin isteyen herkese nasip etsin inşallah canımBu konuda fikrim yok canım spiral hiç kullanmadım ama annem de hep kanama yaptı herkez de aynı olcak degıl her korunma yöntemi herkese olmuyo ben ilk evlendiğimde aylık iğne vurulmustum ben de hep ara kanama yaptı sonra hapa gectim onda sorun olmadı bünyenize en uygun olan en mantıklısı ama en iyisi erkegın korunması bence niye her seyi biz yapıyoruz demi ama
İnşallahhİnsallah denk gelir canım
Erkekler ne bencil demi yaparken sorun yok ama korunma oldu mu sen korun hayırlısı olsun hakkındaHaklisin canim...zaten esim istemediği ivin diger korunma yöntemlerini ben önlemimi aliyim bar dedim kendi kendime...11 aylik bi oğlum var allah bağışlarsa ve yaşım 45 bi daha düşünmüyorum bebek...allahin isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
Nasil yapcaz bu yöntemiOvülasyon teti yerine mfk yöntemini denesen canım ben bu ay onu denyeceğim.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahİnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Ben doğum yaptıktan 3 ay sonra taktırdım bende çok ara kanama yaptı ve adetimin süresini uzattı 2 sene dayanabildim sonra cikarttirdim. Genelde adeti uzatiyo ilk günler leke leke basliyoanladim okyanuscugum...aciklaman icinde tekrar teşekkür ederim bu arada burda spiral taktiripta olumlu olumsuz sonuc alan varmidir?