- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Iyiyim sukur kuzum benim regl yeni bitti.. dogum doktoruma kontrole gidicem bu ay rutin. 6 aydır gitmiyorum ne olur ne olmaz bi görünmek lazimBeklemedeyiz kuzum sen napiyosun nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim sukur kuzum benim regl yeni bitti.. dogum doktoruma kontrole gidicem bu ay rutin. 6 aydır gitmiyorum ne olur ne olmaz bi görünmek lazimBeklemedeyiz kuzum sen napiyosun nasilsin
Doktorla mi ilerleyeceksiniz canimIyiyim sukur kuzum benim regl yeni bitti.. dogum doktoruma kontrole gidicem bu ay rutin. 6 aydır gitmiyorum ne olur ne olmaz bi görünmek lazim
Kesinlikle canım. Onlar yapsın birazda bişey. Yiyoz ucuyoz herşeyi yapiyoz olmuyo napalimmm.Kasima umutlar artikkkBin bir nazla içiyodu keci boynuzu kaynatıyodum suyunu yaklastı ya ben de temiz hersey kendi zaten hiç gitmedi olmasa oglum olmazdı sacmalama diyip durdu bu sabah ceviz yemiş soguk sıkım pekmez yemiş suyunu da içmiş gitmiş ben tok al sunu ye bunu iç yapıyordum benden korktu sanırım ilk zaman cabaladım korunma konusunda sonra bana yaramıyo sen korun dedim cekildim kenara kusura bakmasın
Sperm kalitesini ve satışını bitter cikolotayla MuzDa iyi geliyormuş. Bu ay yiyecek eşimBin bir nazla içiyodu keci boynuzu kaynatıyodum suyunu yaklastı ya ben de temiz hersey kendi zaten hiç gitmedi olmasa oglum olmazdı sacmalama diyip durdu bu sabah ceviz yemiş soguk sıkım pekmez yemiş suyunu da içmiş gitmiş ben tok al sunu ye bunu iç yapıyordum benden korktu sanırım ilk zaman cabaladım korunma konusunda sonra bana yaramıyo sen korun dedim cekildim kenara kusura bakmasın
Yok kuzum ondan degil de.ben bi gitmek istiyorum öyle ederim de yogun ve uzun oluyor doğumdan beri..Doktorla mi ilerleyeceksiniz canim
Naptınız hanımlar gunaydinlaarr❣
Ben de yediririm adetim gelsin diye bekliyorum ya olsam bian önce bariSperm kalitesini ve satışını bitter cikolotayla MuzDa iyi geliyormuş. Bu ay yiyecek eşim
Gecmiş olsun canım iyi cok sükür bak bi sey yok yakıyolar onu da annemin yaktılar oyle bi yarayıKızlar muayene oldum hormonlar herşey normal yumurtalıklarda öyle rahim ağzında yara varmış ama hamileliğe engel değil dedi ama içim içimi yiyo
Geçen ay bende beklemiştim beş gün gecikmisti. Adet olsam diye dua eder olmuştumBen de yediririm adetim gelsin diye bekliyorum ya olsam bian önce bari
Carsamba benim de olmam lazım daha gecmedi ama olsaydı da cıkardı o yüzden cok sey etmiyorum yarın olurum buyuk ihtimal ne yapalım hayırlısı demin kaynattım ben de keciboynuzu cam siseye koyuyorum o içiyo gidiyo bugun oyle yapmıs tırstı dedim ben kendimceGeçen ay bende beklemiştim beş gün gecikmisti. Adet olsam diye dua eder olmuştum
Netten alayım ben de labaguik o guzel elimde 3 tane kaldı hem gebelik testi de gelir ne zaman olursa kısmetGeçen ay bende beklemiştim beş gün gecikmisti. Adet olsam diye dua eder olmuştum
Oda mi iyi geliyormuş canım..bende alıyım olmazsa. Canım ben tam 28.gun oluyorum adet yani yumurtlamam 13.gunumu oluyo.Carsamba benim de olmam lazım daha gecmedi ama olsaydı da cıkardı o yüzden cok sey etmiyorum yarın olurum buyuk ihtimal ne yapalım hayırlısı demin kaynattım ben de keciboynuzu cam siseye koyuyorum o içiyo gidiyo bugun oyle yapmıs tırstı dedim ben kendimce
İns bu ay olur canım daha iki günün var senin belki çıkar ovulasyon koyu cikti demistin. Umut kesme hemennnNetten alayım ben de labaguik o guzel elimde 3 tane kaldı hem gebelik testi de gelir ne zaman olursa kısmet
Aynen canım 13 günü testin koyu cıkar 14 gün koyu cıkar 15 siliklesirOda mi iyi geliyormuş canım..bende alıyım olmazsa. Canım ben tam 28.gun oluyorum adet yani yumurtlamam 13.gunumu oluyo.
Himm anladım canim. Ben 14.gun oluyorum diye düşünüyordumAynen canım 13 günü testin koyu cıkar 14 gün koyu cıkar 15 siliklesir
Koyulascak gıbıydı bide bi caydanlık cay içtim de yaptım demekki piskolojik hissettim gögsume elleyemiyodum cidden cok acıyordu alıntı var beyaz seffaf nasip bakalım 11 günü koyu dıyınce falan cıkar varsa var dedim adet gunu beklıyım bakalım olmazsam bi tane daha alır yaparımİns bu ay olur canım daha iki günün var senin belki çıkar ovulasyon koyu cikti demistin. Umut kesme hemennn
Ovulasyonu yap bakalım canimm. O nasil.cikacak . Olmazsam gebelik alirsinKoyulascak gıbıydı bide bi caydanlık cay içtim de yaptım demekki piskolojik hissettim gögsume elleyemiyodum cidden cok acıyordu alıntı var beyaz seffaf nasip bakalım 11 günü koyu dıyınce falan cıkar varsa var dedim adet gunu beklıyım bakalım olmazsam bi tane daha alır yaparım
Öncesi de önemli 12 gün baslarsın ilişkiye bu ay da istikrarlı deneme yapcam olursam al keciboynuzu da sperm çogaltıp haraketlerini arttırıyomus bi ay olcak içiriyorum ata verdirmiycem sabah ac karnına bi bardak artık soguk sıkım pekmezi aksam bi bardak arttırıp devam edicem ben adetliyken de içsin az da o katlansınHimm anladım canim. Ben 14.gun oluyorum diye düşünüyordum