- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Fotoğrafta görünmüyor çok sağa sola eğip bukünce görünüyor canım ama ilk 5 dk içinde çıktıTesting fotgrfini atsana insallh vardr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafta görünmüyor çok sağa sola eğip bukünce görünüyor canım ama ilk 5 dk içinde çıktıTesting fotgrfini atsana insallh vardr
Ne oldu verdiniz mi kan merak ettim. Çıktı mı sonucunuzBaya belirginmis canimm. Tekra hayirli olsun
Karıştırdın canım ben tesrt yaptırmadımNe oldu verdiniz mi kan merak ettim. Çıktı mı sonucunuz
Mavibeyaz gaza getiriyo biziiii. Çok şükür herkes pozitiffff. Bı biz kaldıkGidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir
Aa kusura bakmayin ya çok yorgun ve uykusuzum karıştırmısımKarıştırdın canım ben tesrt yaptırmadım
Hiç önemli değil canım olabilirAa kusura bakmayin ya çok yorgun ve uykusuzum karıştırmısım
Sonucunuz çıktı mı güzel haber verirsiniz inşallahKan vermeye geldim bana dua edin
Hayırlı olsun canım ins sağlıklı ilerliyodur. Haber bekliyoruzSelam , bugün tekrar kan tahlili yaptırdım
3 de sonuca bakacağım.
Daha doktora gitmeye çok var çünkü:)
Kalp atışı 7. Hafta anca duyulur
Teşekkürler.Hayırlı olsun canım ins sağlıklı ilerliyodur. Haber bekliyoruz
sonuç nedir acaba?Kan vermeye geldim bana dua edin
Teşekkür ederim canımm darısı başına❤Baya belirginmis canimm. Tekra hayirli olsun
Aynen pazartesi günü zor ederim garanti olsun 1 i sabah erken gebelik testi yapcam17 ve 19 da oldu kuzum sonrasında bugüne kadar hiç olmadı amin inşallah 2-3 güne sende test yap bence varsa çıkar
Maşallah hayirli sağlıklı uzun ömürlü olsun. Ovu testin varsa dener misin cnm sana zahmet olmassaİdrar sonucum kızlar.. 11. Gündeyim dün biliyosunuz kan testi yapmıştım pozitifti bugün idrar sonucu merak edenler vardı test yaptım silik
Eki Görüntüle 2941279
İns canım öyledir iyi haberle bekliyoruzzzBenimde bugun kanamam geldi cok az birazdan kan vermeye gidicem dua edin kızlar umarım yerleşme kanamasıdır
Hadi canimm bakalım ne cikacakkkk. İns olur bizimdeAynen pazartesi günü zor ederim garanti olsun 1 i sabah erken gebelik testi yapcam
Beni de ekler misinizGuncelll
Beni de lütfenBeni de ekler misiniz
Gebelik yokmuş çok az idrar yolu enfeksiyonu görünüyor. Acil doktoru dedi şuan gebelik yok diye pozitife donmicegi anlamına gelmiyor yine takibini yap ama 3 gün gecikme var olsaydı belli olurduSonucunuz çıktı mı güzel haber verirsiniz inşallah
Gebelik yok dedi az idrar yolu enfeksiyonu var dedi. Yinede gebelik takibini yap belki pozitife döner dedi ama benim 3. Günüm gecikmemin bu saatten sonra zannetmiyorum pozitife doneceginisonuç nedir acaba?