- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Valla canım asılama falan yaptırmadım ama balgam söktürücü oldugunu biliyorumAşılama yapan arkadaşlar bu ilaç neden verilir ben balgam söktürücü olarak biliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım asılama falan yaptırmadım ama balgam söktürücü oldugunu biliyorumAşılama yapan arkadaşlar bu ilaç neden verilir ben balgam söktürücü olarak biliyordum
Bende öyle biliyordumValla canım asılama falan yaptırmadım ama balgam söktürücü oldugunu biliyorum
Calısmak da zor anca yetersin tabi cocugun kaç yasındaSabh yedide ayaktaydim şimdi oturabildimm canim dinlenmem zor okulum sabh sekiz akşam beş arası. Evde çocuk var yemek derken unutuyorum herşeyi çok saol canım ins hayirli haberler vetcez.
Aralıkta 4 olcak canimmm .çok zor oluyo bide pandemi var okulda maske çok zorlastiriyo biziCalısmak da zor anca yetersin tabi cocugun kaç yasında
GuncelllEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
�����������������������������
İsim yas Sat Bat Sure @mavi_ylmz @Kubrasc @Canan0904 22 25.10 3ay @Merve2401 24 29.10 10 ay @caglaaaaaa 24.10 @Zeyno2734 34 25.10 2 @Gobekadimyokbenim @papatyamveben 30 27.10 2 @Pambikpiremses @Asyaa561 26 29.10 2 @busrayln 26 25.09 25.10 @Gzm Vrl16 22 27.09 25.10 @ssummer
Zor olur tabi dısardayken darlanıyoruz pismiş hissi oluyo eve geldi mi direk dus üst bas makineye dusunemedım kalabalık da suan Allah kolaylık versin oglum bi kaç ay büyük Eylül doğumluyuz biz 4 yas 1 aylık benim oglum daAralıkta 4 olcak canimmm .çok zor oluyo bide pandemi var okulda maske çok zorlastiriyo bizi
Neden yaptın ki canım bosa veriyosun testleri yumurtlama gününü gormussun zatenGeçen hafta soldaki/ sağdaki ise bu haftaki ovulasyon testlerim hep silik çizgi çıkıyor ama gebelik testlerim kalbim kadar temiz. İlk defa bu ay ovulasyon testi yaptım sebebi nedir acaba
Koyulascak mı diye mi yaptın tekrarGeçen hafta soldaki/ sağdaki ise bu haftaki ovulasyon testlerim hep silik çizgi çıkıyor ama gebelik testlerim kalbim kadar temiz. İlk defa bu ay ovulasyon testi yaptım sebebi nedir acaba
Neden yaptın ki canım bosa veriyosun testleri yumurtlama gününü gormussun zaten
Evet bakıyorum sürekli silik çizgi afedersiniz daha önce hiç yapmadığım için merakla bütün testleri kullanıyorum. Sonuç değişmiyor ama yapıyorum çatlamadan sonra silik çizgi normal mi pekiKoyulascak mı diye mi yaptın tekrar
sona yaklaşıyoruz ekim içinGuncelll
Evet bakıyorum sürekli silik çizgi afedersiniz daha önce hiç yapmadığım için merakla bütün testleri kullanıyorum. Sonuç değişmiyor ama yapıyorum çatlamadan sonra silik çizgi normal mi peki
Bugün itibariyle bende bırakmış bulunuyorum. Her yerde regle kadar yumurtlama tekrarlanabilir teste devam edin tarzında görünce devam ettirdim bendeEki Görüntüle 2940401
Bak mesela benim 12. Gün pik oldu yumurtlamam başladı yani 13. Gün devam etti, 14. Gün çatladı. Silikleşmeye başlayınca çatladı oluyormuş Sonra test yapmayı bıraktım ben
Aynen wn çok ogunleri denemek daha iyi sonra 2-3 günde bi ilişki olması daha mantıklı sanki yapıyoruz ama inşallah testler işe yararBugün itibariyle bende bırakmış bulunuyorum. Her yerde regle kadar yumurtlama tekrarlanabilir teste devam edin tarzında görünce devam ettirdim bende
O silik cızgi her zaman cıkıyo Cunku vücutta var olan bi hormon bosa verme testleriniEvet bakıyorum sürekli silik çizgi afedersiniz daha önce hiç yapmadığım için merakla bütün testleri kullanıyorum. Sonuç değişmiyor ama yapıyorum çatlamadan sonra silik çizgi normal mi peki
İnşallah yarar bat 2 kasım hayırlısıAynen wn çok ogunleri denemek daha iyi sonra 2-3 günde bi ilişki olması daha mantıklı sanki yapıyoruz ama inşallah testler işe yarar
Yok kalanı sanırım kasıma bu gidişle bende belirti yok maalesef kaşık ağrısı o da enfeksiyon gibi sürekli olan ağrımO silik cızgi her zaman cıkıyo Cunku vücutta var olan bi hormon bosa verme testlerini
Canım sen bide bize dusun. Bide ben çift maske takıyorum gün içinde üç kere degstiriyorum. Aksama kadar sürekli aktifsin ve konusuyorsun.allh korusun herkesi gerçekten kalabalık ortmada çok zor bı surec. Aynı yaslardaymis çocuklar. İkicilerde aynı olur insZor olur tabi dısardayken darlanıyoruz pismiş hissi oluyo eve geldi mi direk dus üst bas makineye dusunemedım kalabalık da suan Allah kolaylık versin oglum bi kaç ay büyük Eylül doğumluyuz biz 4 yas 1 aylık benim oglum da
Benimde 1 kasımİnşallah yarar bat 2 kasım hayırlısı