- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Iyiyiz güzellik sen nasılsın bakalımSelam kızlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz güzellik sen nasılsın bakalımSelam kızlar nasilsiniz
Benimde 1 saate çıkar demişlerdi 1 günü geçince aradım saldırdım anında düştü e nabiz a neymiş laboratuvar onaylamadığı için dusmemis vsMail olarak gönderemiyoruz dediler
Insallah canim@Canan0904 @caglaaaaaa @Zeyno2734 busrayln @Asya292 G Gzm Vrl16 24-25 EKİM guzellikler bizlerle olsun ınsallah
İyiyiz canım sen nasılsın ins pozitilerimiz artacakSonuç bekleyenler pozitifleri görelim insallahhh
Umarım öyle birşey olmaz insanlar zaten heyecanla bekliyorlarBenimde 1 saate çıkar demişlerdi 1 günü geçince aradım saldırdım anında düştü e nabiz a neymiş laboratuvar onaylamadığı için dusmemis vs
Arayın devamlı sorun iki saate çıkar dediniz saatler oldu vs diyeUmarım öyle birşey olmaz insanlar zaten heyecanla bekliyorlar
boşuna bekleme özel hastane olduğu için ara telefonda söylerler zaten biraz sesini yükselt anında öğrenirsinUmarım öyle birşey olmaz insanlar zaten heyecanla bekliyorlar
Bencedeee. Sadece betami söyleyin dese söylerler.boşuna bekleme özel hastane olduğu için ara telefonda söylerler zaten biraz sesini yükselt anında öğrenirsin
aynen öyle bide e nabıza çok geç düşüyo aradan bir iki gün bile geçiyo düşene kadarBencedeee. Sadece betami söyleyin dese söylerler.
Ya girdim aslında ama kayıt olucam tel no hatalı diyor herşey ğst üste geliyormuş gibiÖzel hastanelerin kendi sitesinde labaratuvar sonucları kısmı var tc ve oradaki güvenlik kodu ile de ogrenebilirsiniz
Silik çizgi gördüm ben orda hala aramadın mı laboratuvarı canım ne diyorlar?Saat başı test yapiyorum kafayı sıyırdım artık bu testleri toplu almıştım hepsi mi bozuk acaba ya
Eşim evde ya varsa diye sürpriz yapmak istediğimden arayamadımSilik çizgi gördüm ben orda hala aramadın mı laboratuvarı canım ne diyorlar?
Başka odada ara canım onlara kalırsan oo çok beklersinEşim evde ya varsa diye sürpriz yapmak istediğimden arayamadım
aynenBaşka odada ara canım onlara kalırsan oo çok beklersin
Valla ben hem para vercem hem beni çıldırtıcaklar hastaneye gider kavga çıkarırdım.Aradım hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar gerçekten çok tuhaflar ya
Büyük ihtimalle gidicem zaten beklemek daha zorValla ben hem para vercem hem beni çıldırtıcaklar hastaneye gider kavga çıkarırdım.
devlet değil demi özel hastaneAradım hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar gerçekten çok tuhaflar ya