Bekle canım bencede daha çok erken bizim için en azından cuma yap istersen . Hiç böyle olan olmusmu acabaAy bende heyecanlıyım ama bekliyim yaa herkes bekle diyo erken gibiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle canım bencede daha çok erken bizim için en azından cuma yap istersen . Hiç böyle olan olmusmu acabaAy bende heyecanlıyım ama bekliyim yaa herkes bekle diyo erken gibiii
5ve üstü olmalı canimKızlar daha önce hic araştirmadigim icin bilmiyorum sonuç çıktığında beta hcg kaç olması lazım neye göre bakmalıyım
Ben anestesiziz yaptırdım daha öncesinde ağrı kesici vurdular 20 25 dakika sonra film odasına gittik çok ilgili sevimli bir abla vardı o yanımdaydı zaten bi alet yerleştirdiler daha sonra doktor geldi bir sıvı enjekte etti o sırada çok ağrım oldu canım acıdı bu kadar bitti dediler 3 5 dakikalık Bir işlemdi daha sonra abla tampon yaptı kanamam olmaması için sonra kalktım korktuğum daha değildi sonucu da hemen çıktı zaten alıp doktorun yanına girdik çok kısa bir süre de hallolduinşallah canım nasıldı ağrın falan film süresi bize biraz bahsedebilir misin
Seninde benim gibi hayalet çizgi çıkmış benimde dün daha netti ama bugün seninki gibi çıktı. Kan verdim insallah vardir seninde benimdeKızlar kaset test yaptım ama sonuç böyle ilk başta kırmızı bozuk bozuktu şimdi böyle oldu hala da olacak gibi değilim hayırlısı valla
Ben emin olamadım çizgiden işte bekleyeceğim biraz daha rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah normalde yapmayacaktım bu testlerden ama çok merak ettim işte.Seninde benim gibi hayalet çizgi çıkmış benimde dün daha netti ama bugün seninki gibi çıktı. Kan verdim insallah vardir seninde benimde
Bana sanki hayalet çizgi varmış gibi geldi canım bu test laboquick markasının mı?Ben emin olamadım çizgiden işte bekleyeceğim biraz daha rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah normalde yapmayacaktım bu testlerden ama çok merak ettim işte.
Yok canım roll diye bir markanınBana sanki hayalet çizgi varmış gibi geldi canım bu test laboquick markasının mı?
Anladım ne kadar geçti regl tarihindenYok canım roll diye bir markanın
Bugün tarihimAnladım ne kadar geçti regl tarihinden
nasıl bakıyoruzKızçeler merhaba açtığım son konuma bakabilir misiniz çok önemli
nasıl bakıyoruz
sonucun hayırlı olur inşallahAnladım ne kadar geçti regl tarihinden
Sizin çıkmadimı sonuçSeninde benim gibi hayalet çizgi çıkmış benimde dün daha netti ama bugün seninki gibi çıktı. Kan verdim insallah vardir seninde benimde
Ben baktım ama buraya çok hakim olmadığım için beceremedim galiba kuzuKızçeler merhaba açtığım son konuma bakabilir misiniz çok önemli
Buraya atayım o zamanBen baktım ama buraya çok hakim olmadığım için beceremedim galiba kuzu
benim eşimin sperm testine benzemiyor ama iyi gibi sonuçlar gebeliğe engel bir şey görünmüyor sadece morfolojiyi anlayamadım ona bakılmamış galibaBugün sperm testi yapıldı da anlayan varsa yorumlayabilir mi kızçeler
Sayı ve hız da sorun yok görünmüyor, ama morfoloji göremedik ona bakılmadi mı acaba.Bugün sperm testi yapıldı da anlayan varsa yorumlayabilir mi kızçeler