- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Hayırlı haberlerle gel canım kalbini ferah tut ve pozitif düşünn..Verdim özelde 2 saate cıkar dediler bakalm nasl bekliyicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerle gel canım kalbini ferah tut ve pozitif düşünn..Verdim özelde 2 saate cıkar dediler bakalm nasl bekliyicem
Hayırlı haberlerle gel canım kalbini ferah tut ve pozitif düşünn..
iyi düşünelim iyi olsun canım bende cuma günü senle aynı durumu yaşadım hayırlı haberler gelir inşallahVerdim özelde 2 saate cıkar dediler bakalm nasl bekliyicem
Hayırlsıı olsun inşallahVerdim özelde 2 saate cıkar dediler bakalm nasl bekliyicem
benim gebeliğimde daha netleşmedi fakat gebelikte LH testinde T çizgisi C kadar koyu oluyor benim deneyimim öyleydi.test içinde eğer negatiften korkuyorsan bekle derim allah gönlüne göre versin canımKızlarr bata 1 hafta var son ovulasyon testlerim ekteki gibi bugün öncekilere göre biraz daha koyu.. Gebelik testi için beklemeliyim dimi
Teşekkür ederim tamam canım bekleyeceğimbenim gebeliğimde daha netleşmedi fakat gebelikte LH testinde T çizgisi C kadar koyu oluyor benim deneyimim öyleydi.test içinde eğer negatiften korkuyorsan bekle derim allah gönlüne göre versin canım
Kesin çıkar canım silik cizgin varsaKızlar ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum az önce test yaptim gene çok silik çıktı sizce eğer gebelik varsa kesin kanda çıkar mı çğnkü eğer varsada daha çok başında belli ki. Üzülmek istemiyorum
Gitgide koyulasiyor canimm. Cok heyecanlandımKızlarr bata 1 hafta var son ovulasyon testlerim ekteki gibi bugün öncekilere göre biraz daha koyu.. Gebelik testi için beklemeliyim dimi
Ay bende heyecanlıyım ama bekliyim yaa herkes bekle diyo erken gibiiiGitgide koyulasiyor canimm. Cok heyecanlandım
Canım geç döllenme de olabilir ümidini yitirme bat ne zamanTest yaptım negatif çok üzüldüm ya hayırlısı artık adeti bekliyorum
Bat Yarin ama zannetmiyorum ya benim regl arası 31 gün. Ama artık bu ay ovulasyon testi kullanicam. Adet belirtileri yok şuan sadece sol kasık ağrısı göğüslerim çok hassas ve genitalin en üst kısmı hafif sert şiş.Canım geç döllenme de olabilir ümidini yitirme bat ne zaman
Bekleyelim bakalım gecikmen devam ederse kan verirsin canımBat Yarin ama zannetmiyorum ya benim regl arası 31 gün. Ama artık bu ay ovulasyon testi kullanicam. Adet belirtileri yok şuan sadece sol kasık ağrısı göğüslerim çok hassas ve genitalin en üst kısmı hafif sert şiş.
Canım 5 üstü çıkarsa sonuç gebelik pozitif oluyorKızlar daha önce hic araştirmadigim icin bilmiyorum sonuç çıktığında beta hcg kaç olması lazım neye göre bakmalıyım
Ay hadi inşallah canım çok sevindimKızlar rahim filmini çektirdim hiçbir sorunum olmadığını söyledi doktorum sadece genetik test sonuçları kaldı onlarda güzel gelir umarım
Hayırlısı olsun güzelim yaAy hadi inşallah canım çok sevindim
inşallah canım nasıldı ağrın falan film süresi bize biraz bahsedebilir misinKızlar rahim filmini çektirdim hiçbir sorunum olmadığını söyledi doktorum sadece genetik test sonuçları kaldı onlarda güzel gelir umarım