- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Evet bana iğne yapıldığım güne ilişki önermişti.Kızlar merhababen bu ay ilk kez femara kullanmaya başladım. Adetin 3. Günü başladım ilaca. 8. Günü yumurtam 14,5 10. Günü yani bu sabah gittiğimde 16,5 mm yumurtam vardı. 14 mm bir tane daha varmış ama o baskılanmış.
Yarın 12.00 da ovitrelle vurulacağım. Doktorum bugün, pzt gece salı gece ilişki sonra da gün aşırı ilişki olsun dedi. Ama iğne günü ilişki yazmadı.
Sizin ilişki planınız nasıl doktorunuz iğne gününe ilişki koyuyor mu?
Bana iğnenin ertesi gün sabah ve akşam ilişki demişti
Sağol canimBen aşırı araştırıp birşeyi kılı kırk yaratarak içenlerdenim ben adetten önce hamilelik testi yaptım 3 gün önce başladım içmeye bunu içtiğimden mi bilmem çok güzel kanamam oldu regli sancım olmadı. Birde çayın antideprasan özelliği var insana rahatlama veriyor...
Çayı için 1 su bardağı su kaynatıp altını kapatıp 1 tatlı kaşığı içine civanperçemi atıyorum 5-7 dk bekletiyorum içiyorm. Kesinlikle ağzı kapalı olsun biliyorsunuzdur bitkilerin ucucu özelliği var hemen içilmeli. Aslında önemli olan adet öncesi yapmak daha etkili oluyor .
Not : civanperçemini kesinlikle hamile olmadığınıza emin olarak içiniz çünkü adet olmayı arttırdığı için düşüğe yol açabilir. Birde zararlarını araştırın size yan etki olacak bir durum varsa içmeyiniz.
Bekle kuzum aynen hiç unuturmuyum belli olmaz rabbim ol der ve olurKızlaar benim listede adım başlarda.. maibu bilir belki eylül ayında gebelik bekleyenlerdendim fakat hala regl olmadım.. Bat 28-29 eylüldü.. Fakat idrar ve kan testinde negatif.. Adet olacakmışım gibi 3 gündür ağrılarım var. Beyaz akıntım var.. Fakat beta hcg 0.0.. Benim gibi olan var mı.. Bu gidişle ekim ayından çıkmış olacak bat tarihim
Aynen oğlandan fırsat bulduğum gibi giricem
Kan ver artık sen kuzumBu bu gidişle döngü değişicek kasıma kalıcam gibi eylül ayının reglisini hala olamadım
Evet Pazartesi gidicem artık , sağlık ocağında kan vermek için randevu almaya gerek varmı biliyomusunuz yoksa direkmi gidicemKan ver artık sen kuzum
Benim bulunduğum yerde gerek yok kuzum ama yasadigin ilçenin yoğunluğuna göre belki gerekebilirEvet Pazartesi gidicem artık , sağlık ocağında kan vermek için randevu almaya gerek varmı biliyomusunuz yoksa direkmi gidicem
Ekliyim kuzumKizlar benide ekleyin. Yaş 31 bı senedir deniyoruz bat 30eyluldu henüz olmadım.fakat negatif cikkyo testler
Yonca sendemi olmadın daha adetAynıyız yaaa , sadece kan tahlili vermedim ben daha olmazsam pazartesiye kadar gidicem sağlık ocağına
Yok hayır 4 gün gecikti, hep olucak gibiyim göbeğim şişti artık. Bugun 3-4 kere iğne batar gibi acı oldu. Ama hala olmadım.Yonca sendemi olmadın daha adet
Normalde doğum kontrol hapı veriyorum ama gebelik istediğin için bu yeterli olur dediydi doktorum. Sizin ki kaç cm.Benim çikolata kistim için hicbi tedavi uygulamiyolar yaa ben anlamıyorum dikkate almiyolar kaç tane doktora gittim
Benimde aynı belirtilerim ama negatifYok hayır 4 gün gecikti, hep olucak gibiyim göbeğim şişti artık. Bugun 3-4 kere iğne batar gibi acı oldu. Ama hala olmadım.Ama senin dedğin gibi testler negatif çıkıyo benimde hep.
Ben belki horonlarıödan dolayı geç kalmışımdır diye düşündüm ama normalde günü güne hatta her ay 2 gün erken olurdumYarın sabah bidaha test yapıcam yine hasta olmasamda pazartei kan vermeye gidicem
Geç döllenmede olabiliyormuş inşallah öyledirBenimde aynı belirtilerim ama negatif
Sol yumurtalikta 2 buçuk cm. Ne zmndir gebelik dusunuyosunNormalde doğum kontrol hapı veriyorum ama gebelik istediğin için bu yeterli olur dediydi doktorum. Sizin ki kaç cm.
Ovu takibi yapiyo musun cnmYok hayır 4 gün gecikti, hep olucak gibiyim göbeğim şişti artık. Bugun 3-4 kere iğne batar gibi acı oldu. Ama hala olmadım.Ama senin dedğin gibi testler negatif çıkıyo benimde hep.
Ben belki horonlarıödan dolayı geç kalmışımdır diye düşündüm ama normalde günü güne hatta her ay 2 gün erken olurdumYarın sabah bidaha test yapıcam yine hasta olmasamda pazartei kan vermeye gidicem
Bizim burada yok canim baska yerlerdede sistem ayni mi bilmiyorum..oncesinde ara istersen biEvet Pazartesi gidicem artık , sağlık ocağında kan vermek için randevu almaya gerek varmı biliyomusunuz yoksa direkmi gidicem
Olmadı öyle yapıyımBizim burada yok canim baska yerlerdede sistem ayni mi bilmiyorum..oncesinde ara istersen bi
İns gebeyizdir. Aynı belirtilerle bekliyorduk. Hala bekliyoruzzzz.bende salı gününe kadar adet oazsam gitcem kan testine. Haber ver canım sendeYok hayır 4 gün gecikti, hep olucak gibiyim göbeğim şişti artık. Bugun 3-4 kere iğne batar gibi acı oldu. Ama hala olmadım.Ama senin dedğin gibi testler negatif çıkıyo benimde hep.
İns geç döllenmedir.yada çok stres yaptık ondan olamadım diye dusunuyorumGeç döllenmede olabiliyormuş inşallah öyledir