- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Aynı tarifdeki gibi uyguladım sadece bazen bacaklarda ağrı kasılma oluyor kendimi de sıcak tuttumAğrı oldumu nasıl yaptin
Aynen merak içindeyim
Hoşgeldin canım hormonların nasıl adet döngün normal mi bende de pko var Başka takviye falan kullanıyor musunKızlar benide ekleyin bat 11 ekim ovitrelle de 5. günüm klomen artı ovitrelle kullandım bu ay 25 yaşındayım 2 senedir istiyorum pco var
Aynı tarifdeki gibi uyguladım sadece bazen bacaklarda ağrı kasılma oluyor kendimi de sıcak tuttumYusra-61 nın Dediği gibi ılıyınca azıcık da oturdum En azından bunu da yapmadım demem
Hoşbuldum canım hormon değerlerim normal bu ay pholicaps diye bir ilaç vardı doktorum onu verdi pco için çok iyi bir ilaç dedi bakalım denicem adetlerim her ay ama düzensiz maalesef senin nasıl pekiHoşgeldin canım hormonların nasıl adet döngün normal mi bende de pko var Başka takviye falan kullanıyor musun
Aynen canım güzel umutlarımız var Yüsracım inşAllah sonu güzel olsunŞifa olsun inşllah canım işe yarar sebeb olur kimbilirbende yapmadım dememek adına herşeyi yapıyorm.
Benim hormonlarım normalHoşbuldum canım hormon değerlerim normal bu ay pholicaps diye bir ilaç vardı doktorum onu verdi pco için çok iyi bir ilaç dedi bakalım denicem adetlerim her ay ama düzensiz maalesef senin nasıl peki
Ben daha önce rahim filmi çekildim o ay kendiliğimden hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum klomen femara gonal f hepsini kullndım bi türlü sonuç alamadım sanırım herşeyin bi zamanı ondan olmuyor ama yinede bıkmadan deniyoruz şansımızıBenim hormonlarım normal
28 29 günde regl oluyorum
Her ay yumurtlama görüyorum muhtemelen kalitesi olmadığı için olmuyor canım
Hiçbir sıkıntım yok ama Vajinal usg de polikistikover görünümlü dedi Bir aşılama yaptırdım olmadı diğer ay ilaç kullandım gene olmadı geçen ay yumurta kalitesi için vitamin kullanmaya başladım bakalım bu ay masajla takviyelerle yolumuza bakıyoruz
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir gebelik olsun inşallah canımneler denediniz bu ay yazar mısınız
Aminn canımTeşekkür ederimfolik asit ve vitaminler kullandım. Genelde gece değerlendiririz bu sefer tam tersi sabahları değerlendirdim. Ovulasyon testi kullanmıyorum kendi belirtilerimle ve indirdiğim takvimle takip ediyordum yumurtlama günlerini. Başka da bir şey yapmadım Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah benim oğluşum çok dua etmişti kardeşi için
Amin inşallah arkadaşım. Sağlıklı sıhhatli tez zamanda güzel haberler alın inşallahCanım hayırlı olsuninşallah sağlıklı bir ilerleme olur Rabbim bizlerede nasip etsin bu duyguyu
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun patır patır ikinci çizgileri görüyoruz maşallah....
Arı sütü bal propolis kullanıyorm canımm bende inşAllah güzel sonuçlar alırızBen daha önce rahim filmi çekildim o ay kendiliğimden hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum klomen femara gonal f hepsini kullndım bi türlü sonuç alamadım sanırım herşeyin bi zamanı ondan olmuyor ama yinede bıkmadan deniyoruz şansımızıhe bide arı sütü kullanmanı tavsiye ederım ben su an onuda kullanıyorum
Kuzum test yaptın mı sen tekrardanBu bu gidişle döngü değişicek kasıma kalıcam gibi eylül ayının reglisini hala olamadım
Yaptım ama negatifKuzum test yaptın mı sen tekrardan
Fazla değerlendirme yapmadm bu ay ya oluruna braktmYok anam oturulmaz onun içine çok tehlikeli buhari ideal bence
Inşallah gerek kalmaz
İnşallah canım bende istiyorumm rabbim en kısa sürede nasip etsin bizleregünaydın ben de bu ay gebelik istiyorum hayırlısıyla inşallah olur