- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Regli olacağın tarihKusura bakmayın bat ne oluyor terimleri tam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regli olacağın tarihKusura bakmayın bat ne oluyor terimleri tam bilmiyorum
Öyle yaparım regl gelmezse bu test güvenilir mi peki2 gun sonra tekrarla istersen sabah ilk idrarla ama
İnşallah bakalımHic belli olmaz bekle 2 gün sonra bir daha yap testi çok net duruyor ama baksana bilemedim olumsuz düsünme bence
Valla benim doktorum testleri erken yapma diyor hep bırak bi geciksin 5 gün kadar falan erken gelen sonuclar yanıltıcı olabiliyor net diyemem bekleyin biraz daha derimÖyle yaparım regl gelmezse bu test güvenilir mi peki
Bekleyeyim . Sağ olun 3 gün beklerim gelmezse yaparımValla benim doktorum testleri erken yapma diyor hep bırak bi geciksin 5 gün kadar falan erken gelen sonuclar yanıltıcı olabiliyor net diyemem bekleyin biraz daha derim
Adetiniz gecikirse bu testten yapmayın bence direk kan tahliline baktırın için tam rahat olsun varsa orda kesin çıkarBekleyeyim . Sağ olun 3 gün beklerim gelmezse yaparım
Aynen canım bı senedir hiç gormedim. Sonradan gidip bakıyorum teste yine bişey yokkk. Bence vardır biseyAynen oyle baya cizgisi var orada ben benimkilerde kuruma cizgisi bile görmedim
Çöpten alıp baktığım zaman var tertemiz negatif oluyorduAynen canım bı senedir hiç gormedim. Sonradan gidip bakıyorum teste yine bişey yokkk. Bence vardır bisey
Atmiyo kiyamiyozki canimmm belki cikarmi çizgi diyeeeama yinede yokkkÇöpten alıp baktığım zaman var tertemiz negatif oluyordu
Adetim gecikti bir gün. 2 3 gün sonra kan veriyim olmazsamAdetiniz gecikirse bu testten yapmayın bence direk kan tahliline baktırın için tam rahat olsun varsa orda kesin çıkar
Aynen canım kan en güveniliri bekle pazartesiye kadar olmadıysan hala git yaptır inslalh müjdeli haberi sendende alirizAdetim gecikti bir gün. 2 3 gün sonra kan veriyim olmazsam
İnşallah canım sağ ol sende sağlıkla kucağına al yavrunu inşallahAynen canım kan en güveniliri bekle pazartesiye kadar olmadıysan hala git yaptır inslalh müjdeli haberi sendende aliriz
Canım 2 gün gecikti regl ama henuz test yapmadım nedense hiç içimden gelmedi yapmak
Amin inşallah canım cumlemiz mutlu haberleri alalim insallh sagsaglim kucağımıza alalım evlatlarimiziİnşallah canım sağ ol sende sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Em güzeli de bu değil mi zaten hic umudun yokken başına gelmesi hayirli olsun canim Rabbım daim eylesinYaa inanamıyorum şu an . Her ay kesin hamileyim derken olmuyordu bu ay aman nasılsa yumurtlamayı da değerlendiremedik yoktur derken
Hayirli olsun canim Rabbım daim eylesin inşallahSelam kizlar bende Ekim'de hamile kalanlardanim insallh rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin 5 sene sonra tattırdı bu duyguyu insallh kucağıma almayı da nasip eder
Yaaaa var tabiki ama sen gene de bi tane daha yap canim hayirlisi insallah çok sevindimKızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı bata 6 var yumurtlamada 7.gün
Rabbım çok büyük şükürler olsun canim ol deyince oluveriyor mevlam hayirli olsun Saglikla ilerlesin insallahKızlar merhaba, ben buralarda eskiyim, ocaktan beri uğraşıyorum, eşimde varikosel vardı ,99% sperm bozukluğu, tüp bebek yaptık ağustosta ama a kalite olsa bile tutunmadı. Dün tesadüfen hamile olduğumu öğrendim, sadece bu ay 2 kere olan ilişkiden olmuş yumurta takibi yapmıyordum nisandan beri. Kısaca adetin 27.günü 990 hcg çıktı, kaç haftalık sizde. 25 eylül adet olmuştum, ilişki de 3,4 ekimdi, ama hcg fazla gibi
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzuAmin çok heyecanlıyız eşim ikna olursa acile gitmek istiyorum
Amin İnşallahGuzel haberlerini bekliyoruz kuzu
Çok teşekkür ederimEm güzeli de bu değil mi zaten hic umudun yokken başına gelmesi hayirli olsun canim Rabbım daim eylesin
Hayirli olsun canim Rabbım daim eylesin inşallah
Yaaaa var tabiki ama sen gene de bi tane daha yap canim hayirlisi insallah çok sevindim
Rabbım çok büyük şükürler olsun canim ol deyince oluveriyor mevlam hayirli olsun Saglikla ilerlesin insallah
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzu
Canım insallah iyi şeyler olacak mucizeni göreceksin stres yapmamaya çalış. Bildiğim birsey olsa da cevaplasam keske rahatlaysam seni hepimiz dua edeceğiz Rabbim büyükCanım 14173 çıktı kan değerim devlette.