Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sancım çok vardı acilde öğrendim hamile olduğumu inslalh o sevinci sende tadarsin canimAmin çok heyecanlıyız eşim ikna olursa acile gitmek istiyorum
Rabbime şükür zamanını bekliyor işte korkma sen gönlünü rahat tut her şey güzel olsunAmin canım valla çok duş ettim hiç ummadığım anda geldi üstelik iki tüp bebek bir aşılama geçmişim var kurban olduğum umut yokken çıktı geldi seneye bidaha tüp bebek için para biriktirip yapmayi düşünüyordum Allah'ım kendiliginden verdi inslalh hepinizin yüzünü güldürsun sizde dua edin sancım var o korkutuyor beni inslalh sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder
Benimde ilişki 27/29 eylull adeti tam hatırlamıyorum pazartesi yaptırdım tahlili benimde 945 çıktı daha yaptırmadım haftaya pazartesiye kadar bekliyorumKızlar merhaba, ben buralarda eskiyim, ocaktan beri uğraşıyorum, eşimde varikosel vardı ,99% sperm bozukluğu, tüp bebek yaptık ağustosta ama a kalite olsa bile tutunmadı. Dün tesadüfen hamile olduğumu öğrendim, sadece bu ay 2 kere olan ilişkiden olmuş yumurta takibi yapmıyordum nisandan beri. Kısaca adetin 27.günü 990 hcg çıktı, kaç haftalık sizde. 25 eylül adet olmuştum, ilişki de 3,4 ekimdi, ama hcg fazla gibi
Bu arada benimde eşimde vardı ameliyat oldu 4 sene önce eşiniz oldumuKızlar merhaba, ben buralarda eskiyim, ocaktan beri uğraşıyorum, eşimde varikosel vardı ,99% sperm bozukluğu, tüp bebek yaptık ağustosta ama a kalite olsa bile tutunmadı. Dün tesadüfen hamile olduğumu öğrendim, sadece bu ay 2 kere olan ilişkiden olmuş yumurta takibi yapmıyordum nisandan beri. Kısaca adetin 27.günü 990 hcg çıktı, kaç haftalık sizde. 25 eylül adet olmuştum, ilişki de 3,4 ekimdi, ama hcg fazla gibi
Valla unutmaya çalışıyorum ama kasik sancısı korkutuyor beni insallh rahme yerleşme genisleme sancisidir geçer bı kaç güneRabbime şükür zamanını bekliyor işte korkma sen gönlünü rahat tut her şey güzel olsun
Çok yeni daha buyuk ihtimal ondandır korkmaValla unutmaya çalışıyorum ama kasik sancısı korkutuyor beni insallh rahme yerleşme genisleme sancisidir geçer bı kaç güne
Tabikide varrrrrrMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
Çok iyi çıkmış bakın yukselmissssCanım 14173 çıktı kan değerim devlette.
Kuzum ya çok mutlu oldum bende ama takip yaptığım kadın daha 7.günde çıkmaz bu test doğru değil ümitlenme dediValla çizgi çok belli inşallah vardır kuzum yaa 4 var benimde elim teste gitmiyor bu ay
İnşallah kuzum ama takip yaptığımız kadın ümitlenme 7.günde çıkmaz dediBen sancım çok vardı acilde öğrendim hamile olduğumu inslalh o sevinci sende tadarsin canim
Bı test daha yap canım. Erken gebelik yap bide. Bence var gibi belli bı çizgi. Bizde hiç cikmiyo kuruma çizgisi bile görmedim benKuzum ya çok mutlu oldum bende ama takip yaptığım kadın daha 7.günde çıkmaz bu test doğru değil ümitlenme dedi
İnşallah kuzum o kadar üzüldüm ki eve dönerken alıcamBı test daha yap canım. Erken gebelik yap bide. Bence var gibi belli bı çizgi. Bizde hiç cikmiyo kuruma çizgisi bile görmedim ben
Canım yumurtlama günün yanlış olabir belki erken yumurtlamisdindir.Kızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı bata 6 var yumurtlamada 7.gün
Takip ediyoruz kuzumCanım yumurtlama günün yanlış olabir belki erken yumurtlamisdindir.
Hayır ameliyat olunmadı, zaten okcaktan beri yapıyorduk,2 ay ov takibi yaptım ama olmadı, mayısta eşimin varikoselini öğrendik, ağustosta tüp bebek yaptırdık, ama uğursuz oldu, ameliyat olmadan oldu eşim,gerçekten beklemiyordum ve 3-4 gün önce ameliyat hakkında konuşuyorduk gece, sonra moral bozukluğundan ikimiz demuyuyamadık,ama o zaman hamileymişim,haberim bile yokmuşBu arada benimde eşimde vardı ameliyat oldu 4 sene önce eşiniz oldumu
Ben yarın yine gidicem. 2 kat artmışsa her şey iyi gidiyor demektirBenimde ilişki 27/29 eylull adeti tam hatırlamıyorum pazartesi yaptırdım tahlili benimde 945 çıktı daha yaptırmadım haftaya pazartesiye kadar bekliyorum
Yaa inşallahTabikide varrrrrr
Banada seninki hamilelik değil kimyasal gebelik olabilir dedi Dr rahmin ince hamile bile değilsindir umitlenme dedi odumu kopardı şükür tahlilde 945 çıkınca içim rahatladiİnşallah kuzum ama takip yaptığımız kadın ümitlenme 7.günde çıkmaz dedi