Canım valla elden birşey gelmiyor evde test vardı dayanamadim. Dedim belki çok silik bir çizgi görürüm ama yoktuKeske yapmasaydin canim test insanin morali cabuk bozuluyorben bekliyorum tari
İnsAllah ya bakalımBende bilemiyorum ama 2 gun kala ilk idrarla test yapabilirsiniz sizde bazen 4 günde bile çıkmıyor üzülmeyin.
İnşallah haklısınız ama inanın elimde değilİnsallah sağlıklı bir gebelik gecirip evladınızı alırsınız kucagınıza rabbim nasip etsin inşallah ümitsiz olmayın
Allah ikinizde razı olsun inşallah hayırlısı şimdi devlette kan verdm geldim bide onu bakcam hayırlısı bakalmMerve sefa mesaj geldi canim
Bence varMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
Var tabi maşallah hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
Yaa tam sevinmek istemiyorm su an kimyasal falan diye çok bahsediliyor silik için. Pazartesi kan vericem.Var tabi maşallah hayırlı olsunİnşallah sağlıklı bir gebeliktir kan verin
Acile gidip verseniz ben çok sabırsız biriyim ama kendim korkudan test yapamadımYaa tam sevinmek istemiyorm su an kimyasal falan diye çok bahsediliyor silik için. Pazartesi kan vericem.
Yok ya korkuyorum. Henüz eşime de söylemedim. Pazar sabah idrarıyla tekrar test yapıp öyle kan veririm. Bi de ilişkiden sonra 16. Gündeyim zaten çok yenidir varsa bileAcile gidip verseniz ben çok sabırsız biriyim ama kendim korkudan test yapamadım
Canım görüyorum bende çizgileri tebrikler hamilesinnn!!!Merhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
Yaa inanamıyorum şu an . Her ay kesin hamileyim derken olmuyordu bu ay aman nasılsa yumurtlamayı da değerlendiremedik yoktur derkenCanım görüyorum bende çizgileri tebrikler hamilesinnn!!!
Allah sendende razı olsun canim.. insallah guxel sonuçlar alırsınAllah ikinizde razı olsun inşallah hayırlısı şimdi devlette kan verdm geldim bide onu bakcam hayırlısı bakalm
Canım 14173 çıktı kan değerim devlette.Allah sendende razı olsun canim.. insallah guxel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canım masallahhhMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
MasallahhhhhCanım 14173 çıktı kan değerim devlette.
Amin inşaallah canim benim Rabbim senden de razı olsun gönlünü ferah tut değerin 14000 küsürse çok çok erken halen. Ben 6+1 de sade boş kese gördüm bugün gittik gördük inşaallah sende Allahın izniyle haftaya güzelce görürsün evladını stres yapma benim 1 haftam azap gibi geçti aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin bildiğim birşeyse yardımci olurumAllah ikinizde razı olsun inşallah hayırlısı şimdi devlette kan verdm geldim bide onu bakcam hayırlısı bakalm
Hamilesin bariz belli demekki erken yumurtladın denk gelmişMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
Aklına kötü dusunceler getirme nasipten öte yol yok insallah göreceksin bebegi de kalp atışını da duyacaksınCanım 14173 çıktı kan değerim devlette.