- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Test yok canim stres oluyorum diye yapmak istemiyirm birazdaTest varsa yapsan da koyu cıkar artık artmıstır kan verip takıp en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yok canim stres oluyorum diye yapmak istemiyirm birazdaTest varsa yapsan da koyu cıkar artık artmıstır kan verip takıp en iyisi
Çok teşekkür ederim öyle hayırlısıMerhaba bu arkadas var o konuyu bilebilir etiketledim görünce yazar.. dua edin elden başka birşey gelmiyor..stres olmamaya çalışın insallan bir sıkıntı çıkmaz
Mantıklı bosver kan da baktır en iyisiTest yok canim stres oluyorum diye yapmak istemiyirm birazda
Estağfurullah Biri düşük diğerleride ikiz gebelikti kalpleri durduÜzüldüm diger kayıplarınız neden acaba demek isterseniz tabi
Bende cok erken öğrendim beta 5,7 ile bat a 2 gün kala bende tedirginimÇok teşekkür ederim öyle hayırlısı
Rabbim bu bebeğine saglik sıhhat hayırlı ömür versin insallahEstağfurullah Biri düşük diğerleride ikiz gebelikti kalpleri durdu
Saolasın amin inşallahRabbim bu bebeğine saglik sıhhat hayırlı ömür versin insallah
Bende 6 1 kese 20 mm yolk sacı da görülmedi bebek de. Bugün gittim sat a göre 7 3 bebek göründü ama hcg bakılmadı o yüzden bisey diyemiyorum bence içiniz ferah olsun mucizeniz içinizdedirAryArel canim bi bakar mısın?
Merve sefa mesaj geldi canimBende 6 1 kese 20 mm yolk sacı da görülmedi bebek de. Bugün gittim sat a göre 7 3 bebek göründü ama hcg bakılmadı o yüzden bisey diyemiyorum bence içiniz ferah olsun mucizeniz içinizdedir
İnsallah sağlıklı bir gebelik gecirip evladınızı alırsınız kucagınıza rabbim nasip etsin inşallah ümitsiz olmayınEstağfurullah Biri düşük diğerleride ikiz gebelikti kalpleri durdu
Hala adet olmadım. Test yapmaya korkuyorum
Ay bunu görünce umitlenmiyor değilim bata 4 gün var Bu sabah test yaptım negatifti üzüldüm çok ama dün gece ilişki sırasında kanama oldu çok az ve pembe nedenini bilemedimBende cok erken öğrendim beta 5,7 ile bat a 2 gün kala bende tedirginim
Regli yaklasinca banada öyle oluyorAmiin inşallah canım birde arada şeffaf arada beyaz akıntım oluyor regli öncesi olmamalı dimi?
Keske yapmasaydin canim test insanin morali cabuk bozuluyor ben bekliyorum tarihi bakalim .Ay bunu görünce umitlenmiyor değilim bata 4 gün var Bu sabah test yaptım negatifti üzüldüm çok ama dün gece ilişki sırasında kanama oldu çok az ve pembe nedenini bilemedim
Ben birkç aydır özellikle dikkat ediyorum kupkuru oluyorum regli öncesi bakalım kasıklarım hala geçmedi salıya ne kaldı şurdaRegli yaklasinca banada öyle oluyor
Salıyı bende bekliyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bebisler gelir insallah bu ayBen birkç aydır özellikle dikkat ediyorum kupkuru oluyorum regli öncesi bakalım kasıklarım hala geçmedi salıya ne kaldı şurda
Bende bilemiyorum ama 2 gun kala ilk idrarla test yapabilirsiniz sizde bazen 4 günde bile çıkmıyor üzülmeyin.Ay bunu görünce umitlenmiyor değilim bata 4 gün var Bu sabah test yaptım negatifti üzüldüm çok ama dün gece ilişki sırasında kanama oldu çok az ve pembe nedenini bilemedim
İnşallah canım ammiiinSalıyı bende bekliyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bebisler gelir insallah bu ay