- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beta mi bu. Hayirli olsunnnnnn çok belirginKizlar
Bata 2 gun war canim Tesekkur ederimCanım beta mi bu. Hayirli olsunnnnnn çok belirgin
Cook iyi hayili olsun canimmm.cok sevindim mm tek tek güzel haberler geliyoooooo. Darısı bizeBata 2 gun war canim Tesekkur ederim
Amin canim insallah Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasnCook iyi hayili olsun canimmm.cok sevindim mm tek tek güzel haberler geliyoooooo. Darısı bize
Gebelikmi canım hayırlı olsun süper yaaaKizlar
Nasıl olmuştu canım bu ay , ovuluyasyon kullandın mı, nasıl değerlendirdi hemen anlatKizlar
TebriklerKizlar
Ya aslinda bnde 6 aydir deniyordum ovulasyon kullaniyordum Ama ise yaramiyordu koyuluklari anlamlandiramiyordum. Bir tane application war yabanci onu indirdim gecen ay fotografi yukluyorsn ne zaman pik ne zaman catlamaNasıl olmuştu canım bu ay , ovuluyasyon kullandın mı, nasıl değerlendirdi hemen anlat
Çok güzel bin kere maşallahKizlar
Yaaa teşekkür ederm canım bende indrieyim onu belki işe yarar bendede tekrardan tebrik ederimmmm kan verincede yazarsınYa aslinda bnde 6 aydir deniyordum ovulasyon kullaniyordum Ama ise yaramiyordu koyuluklari anlamlandiramiyordum. Bir tane application war yabanci onu indirdim gecen ay fotografi yukluyorsn ne zaman pik ne zaman catlama
Olmus soyluyor. Pik olmadan ve pik oldukdan hemen sonra degerlendirdim. Bana cok yardimci oldu . Her ay deli gibi deneyip kendimizi tuketiyormusuz. Belirti olarak da pelvik bolgemde agrilarim wardi. Ve goguslerim sisdi goguslerin ust kismi degil yan kisimlari agiriyor adettem ayiran kismi da bu bence. Ve meme uclari hafifden belli etti kendini. Baska agri olmuyor . Baska merak ettiginiz varsa seve seve yardimci
Olurum herkese yeter ki guzel seyee vesile olayim
Canımm tebrik ederim :)Kizlar
Ben yurtdisindaym canim kan verme olayi Yok burda bekleyip kontrole gidicez. 6-7 haftada. Bak resmi ekledim ornek olsun . Hic bizim tahmin ettigimiz gibi pik zamani degil yani ikinci cizgiyle arasindaki fark onemliYaaa teşekkür ederm canım bende indrieyim onu belki işe yarar bendede tekrardan tebrik ederimmmm kan verincede yazarsın
hangi uygulama pek bildirir misinYa aslinda bnde 6 aydir deniyordum ovulasyon kullaniyordum Ama ise yaramiyordu koyuluklari anlamlandiramiyordum. Bir tane application war yabanci onu indirdim gecen ay fotografi yukluyorsn ne zaman pik ne zaman catlama
Olmus soyluyor. Pik olmadan ve pik oldukdan hemen sonra degerlendirdim. Bana cok yardimci oldu . Her ay deli gibi deneyip kendimizi tuketiyormusuz. Belirti olarak da pelvik bolgemde agrilarim wardi. Ve goguslerim sisdi goguslerin ust kismi degil yan kisimlari agiriyor adettem ayiran kismi da bu bence. Ve meme uclari hafifden belli etti kendini. Baska agri olmuyor . Baska merak ettiginiz varsa seve seve yardimci
Olurum herkese yeter ki guzel seyee vesile ola
Tabiki premom uygulamanin adihangi uygulama pek bildirir misin
teşekkürler canım benden demesi erkek anası oluyorsun öyle hissettim öğrenirsen paylaşmanı bekliycemTabiki premom uygulamanin adi