- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Öyle kuzum öyle çaba kuldan takdir Allah'tanHayırlısı canım.ins çıkar daha Kirmiziyi görene kadar umut devam ediyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kuzum öyle çaba kuldan takdir Allah'tanHayırlısı canım.ins çıkar daha Kirmiziyi görene kadar umut devam ediyo
Aynen canimmm.Öyle kuzum öyle çaba kuldan takdir Allah'tan
Yumurtlama gününüzü tam biliyorsanız çıkardı diye düşünüyorum fakat adetten üç dört gün sonra pozitif gören kişiler oluyor. Sonuçta yumurtanın bı döllenme süresi var.su an o asamadaysaniz kandada çıkmaz. Biraz daha bekleyip yine kan verini istetsenizKızlar hepinize merhaba .Bir sorum olacak sizlere ben regl 3 gün kala kan testi verdim beta 0 evde de test yapmadım haliyle ama regl de olmadım . Geç döllenme falan olsa bile kanda az da olsa çıkardı de mi ?
Günaydın canımGunaydinnnnnn bol pozitifli günümüz olsun ins kızlar
Günaydın canlar bol çift çizgili gün olur inş.Gunaydinnnnnn bol pozitifli günümüz olsun ins kızlar
Aynı şeyi şimdi ben soracaktım canimm.bugun belim çok agriyo kasıklarım batiyo. İns yerleşme belirtisidir.İlk soru benden bugEki Görüntüle 2937380 ün
iş yerindeyim aşırı bel ağrım var sol kasığımda az önce iki küçük pıt pıt gibi bir şey oldu 9/17/18. günler ilişkiye girmiştik. Döllenme olmuş olabilir mi ?
Sağ kasığım pardon sağım solum karıştı. Ağrı ayaklara da vuruyor belden. İki aydır istiyoruz, ilk çocuk olacak eğer olursa deneyimliler yardım lütfennn...İlk soru benden bugEki Görüntüle 2937380 ün
iş yerindeyim aşırı bel ağrım var sol kasığımda az önce iki küçük pıt pıt gibi bir şey oldu 9/17/18. günler ilişkiye girmiştik. Döllenme olmuş olabilir mi ?
İki küçük pıt pıt nasıl mutlu etti anlatamam karnımızda bir canlı olacağını hissetmek acaba nasıl hissettirecekAynı şeyi şimdi ben soracaktım canimm.bugun belim çok agriyo kasıklarım batiyo. İns yerleşme belirtisidir.
Heyecan verici olacakkkk. Bat nezamn sizinİki küçük pıt pıt nasıl mutlu etti anlatamam karnımızda bir canlı olacağını hissetmek acaba nasıl hissettirecek
2 kasım ben duramam ki ay içinde meraktan 3 tane test kullanıyorum zaten bu sefer bekleyeyim diyorum. Korunurken bile arada test yapardım delirdim sanırımHeyecan verici olacakkkk. Bat nezamn sizin
BenSadakatsiz başlamak üzere kızlar izleyen varmı??
Merhaba sivilce dışında ayni şeyleri yaşıyorum hatta dun bacaklarım kasiklarim baya agridi. Dun beta 5,7 cikti regle 1 gun var.Şimdi benim sorum var lütfen dönüş sağlarsanız çok sevinirim. bat 26 Ekim kasık ağrılarım var kaç gündür Hafiften göğüs şişkinliği ve hassasiyeti de var ve bel ağrısı da var. Ama sanki sivilcelendim adet sivilcesi gibi. Umitliydim bu sivilce benim moralimi bozdu adetim mi gelicek benim gibi olan varmı? Sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen
Batlarimiz aynıymış. Bekleyelim daha testlerde bişey çıkmaz canimmm2 kasım ben duramam ki ay içinde meraktan 3 tane test kullanıyorum zaten bu sefer bekleyeyim diyorum. Korunurken bile arada test yapardım delirdim sanırım
Kendimi tutabilirsem evet daha çok var Erken regl olmazsak 2 gün kala beraber test yapalımBatlarimiz aynıymış. Bekleyelim daha testlerde bişey çıkmaz canimmm