- 13 Nisan 2017
- 410
- 515
- 28
30 ekimde toplu test günü yaparızBat 1-2kasim olan 4_5kisi olduk kizlar.bakalimmm nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 ekimde toplu test günü yaparızBat 1-2kasim olan 4_5kisi olduk kizlar.bakalimmm nolcak
Aslında bat günü yapmayı düşünüyorum fakat iki gün onceden erken gebelik yapabiliriz bat ,1_2kasim olan arkadaşlar ne derseniz ?30 ekimde toplu test günü yaparız
Tuuuut kendini çok erken daha belki dollenmede bile değildir.en az On gün geçmesi lazım yumurtlamadan sonraKendimi tutabilirsem evet daha çok var Erken regl olmazsak 2 gün kala beraber test yapalım
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine bir test yaparım ben yineTuuuut kendini çok erken daha belki dollenmede bile değildir.en az On gün geçmesi lazım yumurtlamadan sonra
Hadi bakalimmmm29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine bir test yaparım ben yine
Vücudunda bizim gibi paranoyak olup bir şeyler hissediyor musun?Çoğumuzz 2 kasım gibi bekliyoruz heyecanla
Yok birşey hissetmiyorum daha ben yumurtalama çatlama günlerini değerlendirdim şuan beklemedeyim sadece, ara sıra kasığıma ağrı oluyo ama artık inanmıyorum geçen ay da olmuştuVücudunda bizim gibi paranoyak olup bir şeyler hissediyor musun?
Hakkımızda hayırlısı artıkYok birşey hissetmiyorum daha ben yumurtalama çatlama günlerini değerlendirdim şuan beklemedeyim sadece, ara sıra kasığıma ağrı oluyo ama artık inanmıyorum geçen ay da olmuştu
Benim 3 Kasım ben 1 ine kadar yapmayacam dedim öyle sartladım kendimi bakalımAslında bat günü yapmayı düşünüyorum fakat iki gün onceden erken gebelik yapabiliriz bat ,1_2kasim olan arkadaşlar ne derseniz ?
Tamm canimm . Bende 1_2kasim gibi olurum diye düşünüyorum .geçen ay 5gun gecikmem oldu oyuzden bu ay günümü net soyleyemiyorum.Benim 3 Kasım ben 1 ine kadar yapmayacam dedim öyle sartladım kendimi bakalım
Evet canım geçen ay 10gunden fazla bel ağrısı yaşamıştık. Sonunda yine adet olduk. Bugün benim yine bel ve kasık ağrım başladı şimdilik iyiyim bakalimmmYok birşey hissetmiyorum daha ben yumurtalama çatlama günlerini değerlendirdim şuan beklemedeyim sadece, ara sıra kasığıma ağrı oluyo ama artık inanmıyorum geçen ay da olmuştu
Olsa cıkardı canım nasip kısmet olsun insallahKızlar hepinize merhaba .Bir sorum olacak sizlere ben regl 3 gün kala kan testi verdim beta 0 evde de test yapmadım haliyle ama regl de olmadım . Geç döllenme falan olsa bile kanda az da olsa çıkardı de mi ?
Benim de takvimde gozuken 3 ama ben de bazen 26 günde bazen 28 günde oluyorum ama bu ay net biliyorum 28 günde olcagımı cunkü 13 gün 14 gün testlerim Pozitif di yumurtlamaTamm canimm . Bende 1_2kasim gibi olurum diye düşünüyorum .geçen ay 5gun gecikmem oldu oyuzden bu ay günümü net soyleyemiyorum.
Benimde takvimde 31ekim ama bilemiyorum geç olurum yine diye bı kaç gün daha bekleyeyim dedim. Ama 30unda toplu test günü yapalım derseniz yaparım bende yoksa bat günü yapcam 1_2kasimda yapcamOlsa cıkardı canım nasip kısmet olsun insallah
Benim de takvimde gozuken 3 ama ben de bazen 26 günde bazen 28 günde oluyorum ama bu ay net biliyorum 28 günde olcagımı cunkü 13 gün 14 gün testlerim Pozitif di yumurtlama
Senin 30 da da cıkar varsa o zaman yok bekliycem dersen 1 i yapalım ilk idrarlaBenimde takvimde 31ekim ama bilemiyorum geç olurum yine diye bı kaç gün daha bekleyeyim dedim. Ama 30unda toplu test günü yapalım derseniz yaparım bende yoksa bat günü yapcam 1_2kasimda yapcam
Yumurtlama ve çatlamadan sonrada değerlendirdin mi canım diğer günlerde , ben bıraktım artıkda yapmam gerekşyomu acabaEvet canım geçen ay 10gunden fazla bel ağrısı yaşamıştık. Sonunda yine adet olduk. Bugün benim yine bel ve kasık ağrım başladı şimdilik iyiyim bakalimmm
Aslında 1i daha iyi olur.biraz garanti olsun istiyorum canım. Yoncakolyem.mavibeaz diğer arkadaşlar ortak karar verelim.Senin 30 da da cıkar varsa o zaman yok bekliycem dersen 1 i yapalım ilk idrarla
Evet canım ayın 10unda başladık bu güne kadar bı gün sabh birgün akşam şeklinde değerlendirdik. Artık iki güne bir degerlendircez. Ovulasyon yapmadığım için bu şekilde takip ediyorum. Akıntım kaşık agrim bitti muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorumYumurtlama ve çatlamadan sonrada değerlendirdin mi canım diğer günlerde , ben bıraktım artıkda yapmam gerekşyomu acaba
Canım biz bu haftada degerlendircez..sonra iki üç yine bir yaparız adete kadar.Yumurtlama ve çatlamadan sonrada değerlendirdin mi canım diğer günlerde , ben bıraktım artıkda yapmam gerekşyomu acaba
Ben de öyle düşünüyorum artık bi gün dur bi gün yap ama bu hafta ful calıstım yarın gece cumartesi Bos pzar yap sonra istediğimiz zaman ya bi gün ya iki gün arayla sık olmaz artıkYumurtlama ve çatlamadan sonrada değerlendirdin mi canım diğer günlerde , ben bıraktım artıkda yapmam gerekşyomu acaba