- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Amin canim hepimize inşallah ❤Hayırlısı olsun kuzum Rabbim tez nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimize inşallah ❤Hayırlısı olsun kuzum Rabbim tez nasip etsin insallah
hanımlar yardım lütfen...
Aslında dün ilişkiye girdik ama bugün de Çift çizgi gördüm bugünü de değerlendirelim mi?
15 günde çıkar canım büyük ihtimalKızlar bugün genetik kan pıhtılaşma testi verdik kanamam bitince de rahim filmi çekileceğim umarım güzel sonuçlar alırım bir sorun yoktur
2 kimyalsal dan sonra kan pıhtılaşma çıktı bende sende inşallah yoktur canımKızlar bugün genetik kan pıhtılaşma testi verdik kanamam bitince de rahim filmi çekileceğim umarım güzel sonuçlar alırım bir sorun yoktur
Çizgiyi gördüm ben çok silik ama inşallah vardır kan verin
Bende de aynısı olsu canım , bende değerlendirdim hergünü, şuan sanırım yumurtlamadasın, birde çatlıcakhanımlar yardım lütfen...
Aslında dün ilişkiye girdik ama bugün de Çift çizgi gördüm bugünü de değerlendirelim mi?
Bende 32Bi ben alamıyorum kilo yaa. 4 yillik evliyim 3 yasinda kizim var hala 50 kiloyum evlen alirsin dediler yok.doğur alirsin dediler yok gerci iyide boyle yaşımı da göstermediğini söylerler bide hepinizden büyüğüm galiba. Gordugum kararıyla listen bi maibu Bi ben 34 üz.
Direkt çatlayınca yapsak kesin olsaBende de aynısı olsu canım , bende değerlendirdim hergünü, şuan sanırım yumurtlamadasın, birde çatlıcak
Kuzum üni hastanesine verdik testleri 2 ayı bulur dediler rahim filmini özelde çekinecem o ne kadar sürede çıkar bilmiyorum15 günde çıkar canım büyük ihtimal
Bende kansızlık var kuzum pıhtılaşma olduğunu zannetmiyorum ama hayırlısı olsun2 kimyalsal dan sonra kan pıhtılaşma çıktı bende sende inşallah yoktur canım
Rahim filmi raporu hemen cıkıyorKuzum üni hastanesine verdik testleri 2 ayı bulur dediler rahim filmini özelde çekinecem o ne kadar sürede çıkar bilmiyorum
Ayy sevindim bi ben degil misin 30luBende 32
Hımmm anladım kuzum ben Medicana da vermiştim 15 güne çıktı hsg çabuk çıkar ya 1 günde diye biliyorum canımKuzum üni hastanesine verdik testleri 2 ayı bulur dediler rahim filmini özelde çekinecem o ne kadar sürede çıkar bilmiyorum
Ben 31Ayy sevindim bi ben degil misin 30lu
:) Hiç belli olmaz canım ben bekarken anemiye kadar gidecektim neredeyse kan ilacı kullandım o derece kansızlık evlendim bak kan pıhtılaşma çıktı yani o kansızlıkla alakası yok bünye ve tekrarlayan düşükler de %80 bu problem çıkıyorBende kansızlık var kuzum pıhtılaşma olduğunu zannetmiyorum ama hayırlısı olsun