- 7 Ocak 2021
- 1.527
- 1.206
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dkk çıktı çizgilerArkadaşlar regle 2 gün var sabah gebelik testi yaptım baya silik çıktı. Bundan 5 gün ve 4 gün öncede erken gebelik yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Sürekli silik çıkması normal mi?
İyi akşamlar canım yok bu yumurtlama değil 2 de aynı koyulukta olmalıİyi akşamlar kızlar 2 gün yoktum sohbetinize katılamadım Bugün ilk defa yumurlama testlerinden yaptım 2 saat su içmedim ve sonuç bu sizce bu yumurtlama mı oluyor
Tamam canım teşekkür ederimİyi akşamlar canım yok bu yumurtlama değil 2 de aynı koyulukta olmalı
Henüz kanamam olduğu için çekinemedim kuzum doğrudurRahim filmi raporu hemen cıkıyor
Bende medicanadaki mustafa hocayı çok sevdim onda çekileceğim filmi kuzumHımmm anladım kuzum ben Medicana da vermiştim 15 güne çıktı hsg çabuk çıkar ya 1 günde diye biliyorum canım
Doğrudur kuzum hayırlısı olsun:) Hiç belli olmaz canım ben bekarken anemiye kadar gidecektim neredeyse kan ilacı kullandım o derece kansızlık evlendim bak kan pıhtılaşma çıktı yani o kansızlıkla alakası yok bünye ve tekrarlayan düşükler de %80 bu problem çıkıyor
Olsun sen ne olur ne olmaz yapabiliyosan yapDirekt çatlayınca yapsak kesin olsa
Ben siliğide göremedim ama canım inşallah çıkar canım istersen kan testi verArkadaşlar regle 2 gün var sabah gebelik testi yaptım baya silik çıktı. Bundan 5 gün ve 4 gün öncede erken gebelik yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Sürekli silik çıkması normal mi?
Aynen kuzum hayırlısı olsun pıhtılaşma gebeliğe engel değil canım plasenta oluşurken kordon bağındanki olan kan hücreleri kan dolaşımı olmak yerine pıhtılı kan oluyor bu sefer de plasenta bebek gelişemiyor gelişmiyor bebek beslenemiyor kandan o yüzden ilaç verirler kullanırsın hayırlısı ile olur inşallahDoğrudur kuzum hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı canımBende medicanadaki mustafa hocayı çok sevdim onda çekileceğim filmi kuzum
Aynen hayırlısı olsun kuzucumAynen kuzum hayırlısı olsun pıhtılaşma gebeliğe engel değil canım plasenta oluşurken kordon bağındanki olan kan hücreleri kan dolaşımı olmak yerine pıhtılı kan oluyor bu sefer de plasenta bebek gelişemiyor gelişmiyor bebek beslenemiyor kandan o yüzden ilaç verirler kullanırsın hayırlısı ile olur inşallah
Geçmiş olsun kuzum sıcak su torbası koy iyi gelir belkiKızlar hala sağ kasığımda ağrım devam ediyor ay yine kum mu acaba
Öyle bi ağrı değil ya nasıl anlatsam ayrı bi şişlik var gibi ağırlık ağrısı olur ya öyle bi ağrıGeçmiş olsun kuzum sıcak su torbası koy iyi gelir belki
Yapalım bakalımOlsun sen ne olur ne olmaz yapabiliyosan yap
Sağlık olsun kuzucum geç olsunda güç olmasınKızlar benim kan tahlilim koca bı 0 kasım bekle beni
Kasıma daha güçlü deseneKızlar benim kan tahlilim koca bı 0 kasım bekle beni
Ben göremedim ama arkadşımArkadaşlar regle 2 gün var sabah gebelik testi yaptım baya silik çıktı. Bundan 5 gün ve 4 gün öncede erken gebelik yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Sürekli silik çıkması normal mi?