- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Umutlu umudumuza devam canim insallah Kasım da olur Rabbim büyükKızlar benim kan tahlilim koca bı 0 kasım bekle beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlu umudumuza devam canim insallah Kasım da olur Rabbim büyükKızlar benim kan tahlilim koca bı 0 kasım bekle beni
Virgocum bende 31 şu yaşlarım ana olmadan geçmese bariiAyy sevindim bi ben degil misin 30lu
Geç mi evlendiniz hiç cocugunuz yok mu yazınca merak ettim rabbim nasip eder insallah 35 diyolar sonra da nasip olunca yine oluyo ben de 91 doğumluyumVirgocum bende 31 şu yaşlarım ana olmadan geçmese barii
Kıyamam kuzum benim deme öyle olacak Allahin izniyle hepimizinVirgocum bende 31 şu yaşlarım ana olmadan geçmese barii
Erken gebelikte hemen çıktı ama kaset testi bilmiyorum ilk başta çıkmadı bende bıraktım gittim akşam gördümKaç dkk çıktı çizgiler
Testi tekrarla canım sabah yine erken de çıktı diye kaset testte çıkar çıkmazsa batı bekle onuda yapamazsan doğru kan testineErken gebelikte hemen çıktı ama kaset testi bilmiyorum ilk başta çıkmadı bende bıraktım gittim akşam gördüm
Ben siliğide göremedim ama canım inşallah çıkar canım istersen kan testi ver
[/QUOfNeyse bekliyeyim sanırım benden başka gören yokBen siliğide göremedim ama canım inşallah çıkar canım istersen kan testi ver
deme öyle kuzum yaaaaVirgocum bende 31 şu yaşlarım ana olmadan geçmese barii
Teşekkürler canım , hayırlısı olsun bakalımTesti tekrarla canım sabah yine erken de çıktı diye kaset testte çıkar çıkmazsa batı bekle onuda yapamazsan doğru kan testine
Bıraktığın gibi canim insallah hepimizin guzel haberlerini bekliyoruz bizde napalim unutma biziBen kasıma gittim ama sizden gidemedim beybiler napiyosunuz bakalim
Asla unutmam buralardayım hep canim İstanbul da mı yaşıyorsun☺Bıraktığın gibi canim insallah hepimizin guzel haberlerini bekliyoruz bizde napalim unutma bizi
Yok canim degilim.Asla unutmam buralardayım hep canim İstanbul da mı yaşıyorsun☺
Adet mı oldun yoksaBen kasıma gittim ama sizden gidemedim beybiler napiyosunuz bakalim
Evet canim akşam üzeri oldum ilginç tarafı erken oldum ve hiç bir ağrı belirti yaşamadan oldumAdet mı oldun yoksa
Valla biz gün sayıyoruz aynıBen kasıma gittim ama sizden gidemedim beybiler napiyosunuz bakalim
Yaaa hayırlısını olsun kuzum kasımlar bizimdirEvet canim akşam üzeri oldum ilginç tarafı erken oldum ve hiç bir ağrı belirti yaşamadan oldum
Insallah kasıma gerek kalmaz sizin canim bian önce mucizelerinize kavusursunuzYaaa hayırlısını olsun kuzum kasımlar bizimdir
İnşallah kuzum yaInsallah kasıma gerek kalmaz sizin canim bian önce mucizelerinize kavusursunuz
Bir tane olsa hiç özenmem diyorum Rabbim sağlıklı bir tane olup kucağıma bı alsamInsallah kasıma gerek kalmaz sizin canim bian önce mucizelerinize kavusursunuz