- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Garanticiyiz işteBirtanecik lazım fazlasında gözümüz yok yoncikkm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garanticiyiz işteBirtanecik lazım fazlasında gözümüz yok yoncikkm
Bende en erken bat gününde yapcam.insBu ay sonunda hepimizin sonucu belli olacak yapmayacağım test falan 1 gün gecikirsem anca
Regliye kadar devam biz ara vermedik yumurta bitti diyorum yumurta icin mi yapacağız diyorÇalışmalarımıza bir süre ara verdik şimdi hayırlı sonuç bekliyoruz olmazsa kaldığımız yerden devam pambıkım
Evet erken yaparsam yelkenleri suya indiriyorum hemenBende en erken bat gününde yapcam.ins
Kimyasal gebelik de var . İnsan korkuyor beklemek en iyisi aslında .Evet erken yaparsam yelkenleri suya indiriyorum hemen
Bende istiyorum banada dua edinnnnnnCanim benim belirtilerin nelerdi ya ben bata 9 gün kala test yaptım kocaman bir negatif ovulasyon yapıyorum hep 2 çizgi silik çıkıyor aklım karışıyor çok heyecanlıyım göğüs hasasiyetim var çatlamadan beri kuzum dua eder misin bize
İnşaşşahnyez zamanda kavuşun bitanem dualarım sizinle hepYaaa canım benim güzel hamiş anne nasılsın teşekkür ederiz ziyarete geldigin için gel tabi destek ol bize gerçekten çok ihtiyacımız var çalışmalara devam ama bakalım sonu ne olacak canımmm
İnşallah inşaallah Gelin gelin kuzucum burdan yazalım sen ne aşeriyon diye birbirimizeÂmin kuzucuğum sağol inşAllah peşine bizde geliriz yetti garii
Bu topik uğurlu inanıyorum benYaaaaa amin inşallah kuzum ağzın bal yesin inşallah çok Aminnnnnn
Dimi yaaaGerçi sizin cicim ayları yap istediğin kadar taze gelin
Kuzum beniiimmm amin inşallah. Benim çok kasık ağrım vardı bacaklarımda keza ağrıyordu. 3 gün aralıksız başım ağrıdı.meme uçlarım yandı halkalar karardı biraz genişledi. Ama reglden 1 gün önce kaset test yaptım çıkmamıştı yada ben 5 dk geçince attım bişey yok diye ondanda görmemiş olabilirim. Reglim 3 gün gecikti kan verdim 177.25 çıktı.Pambikpiremses bize belirtilerini yazaer misin? bu arada saglikla kucagina al insallah
Aynen kuzum ama ben silindim bence bu ağrı başka bi ağrı bu kadar çabuk olamaz yaBu ay sonunda hepimizin sonucu belli olacak yapmayacağım test falan 1 gün gecikirsem anca
Kuzum hangi kasığın ağrıyordu birde kaç gün öncesinden ağrımaya başladıKuzum beniiimmm amin inşallah. Benim çok kasık ağrım vardı bacaklarımda keza ağrıyordu. 3 gün aralıksız başım ağrıdı.meme uçlarım yandı halkalar karardı biraz genişledi. Ama reglden 1 gün önce kaset test yaptım çıkmamıştı yada ben 5 dk geçince attım bişey yok diye ondanda görmemiş olabilirim. Reglim 3 gün gecikti kan verdim 177.25 çıktı.
7 gün önce başladı benim ağrım. Kuzu . Ama inanılmaz bir ağrı dik duramıyorum öyle bir ağrı. sağ taraftı galiba. Göbek deliğim falan acıyoduKuzum hangi kasığın ağrıyordu birde kaç gün öncesinden ağrımaya başladı
Allah razı olsun kuzm benimİnşaşşahnyez zamanda kavuşun bitanem dualarım sizinle hep
Yaaa uğurunu bulaştır kuzumBu topik uğurlu inanıyorum ben
Yaaaaaa inşallah birgün canım benim bizde bu duyguyu tatmak nasip olurİnşallah inşaallah Gelin gelin kuzucum burdan yazalım sen ne aşeriyon diye birbirimize
Kuzum benim de sağ taraf böyle ayakta çalışıyorum oraya ağırlık veremedim bugün hiç sızıntı şeklindede oldu ama işte bilemiyorum çünkü bir kaç ay önce daha sancılı bir ağrı ile hastaneye gittiğimde kum çıktı idrarım da doktor buna tanı koymak zor herkeste bu kadar kum olur zaten dedi serum yiyip çıktım acaba onun gibi birşey mi yoksa bir mucize mi oldu bilemiyorum gerçi umudum yokta bakalım şu an uzanıyorum bakalım7 gün önce başladı benim ağrım. Kuzu . Ama inanılmaz bir ağrı dik duramıyorum öyle bir ağrı. sağ taraftı galiba. Göbek deliğim falan acıyodu
Kac dkk da çıktı evet dkk önemliŞimdi böyle olmuş üstünden zaman geçince dikkate alMamaliyim sanırım
İnşallah olmuştur kuzum belim falan da çok ağrıyoru bende enfeksiyon mu ki demiştimKuzum benim de sağ taraf böyle ayakta çalışıyorum oraya ağırlık veremedim bugün hiç sızıntı şeklindede oldu ama işte bilemiyorum çünkü bir kaç ay önce daha sancılı bir ağrı ile hastaneye gittiğimde kum çıktı idrarım da doktor buna tanı koymak zor herkeste bu kadar kum olur zaten dedi serum yiyip çıktım acaba onun gibi birşey mi yoksa bir mucize mi oldu bilemiyorum gerçi umudum yokta bakalım şu an uzanıyorum bakalım