- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Kız adam i bezdircen 1 tane de yeterSabah 2 kere değerlendirdim inşallah tutar üst üst olunca spermler kaliteli olurmu bakalım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız adam i bezdircen 1 tane de yeterSabah 2 kere değerlendirdim inşallah tutar üst üst olunca spermler kaliteli olurmu bakalım artık
Çok silik birşey gördüm sanki
Dimi bende gordum hayaletÇok silik birşey gördüm sanki
Yeter artık diyo zaten şakasınaKız adam i bezdircen 1 tane de yeter
Gerçi sizin cicim ayları yap istediğin kadar taze gelinKız adam i bezdircen 1 tane de yeter
Dimi bende gordum hayalet
Canim normal çekersen daha iyi olur gölge gibi bişi var sanki bilemedim anlayamadım şuan
Üzgünüm göremedim canım bunda bata kaç gün varNormalde görünmüyor fazla o nedenle karartma yapmıştım
Dün hasta olmam gerekiyordu bugün birgün geçmiş haliÜzgünüm göremedim canım bunda bata kaç gün var
Silik görünüyo yaÇok silik birşey gördüm sanki
Karartmasiz olandami görünüyorSilik görünüyo ya
Seni Lna16 ve Tiniminimavihanim i takip etmek için giriyorum arada nasıl gidiyo durmak yok çalışmaya devam demi
Çizgi gorunuyo canım . Kac gün var bataGebelik var mıdır
Karartmalı mi ki benim baktığım. Bende 10 gün önceden belirti verdi. 3 gün gecikince hemen kan testi yaptırdım. Reglden bir kaç önce yaptığım testlerde bişey çıkmamıştı.Karartmasiz olandami görünüyor
Çalışmalarımıza bir süre ara verdik şimdi hayırlı sonuç bekliyoruz olmazsa kaldığımız yerden devam pambıkımSeni Lna16 ve Tiniminimavihanim i takip etmek için giriyorum arada nasıl gidiyo durmak yok çalışmaya devam demi
Rabbim inşallah tez zamanda kavuştursun sizi minnoşlarımÇalışmalarımıza bir süre ara verdik şimdi hayırlı sonuç bekliyoruz olmazsa kaldığımız yerden devam pambıkım
Yaaa canım benim güzel hamiş anne nasılsın teşekkür ederiz ziyarete geldigin için gel tabi destek ol bize gerçekten çok ihtiyacımız var çalışmalara devam ama bakalım sonu ne olacak canımmmSeni Lna16 ve Tiniminimavihanim i takip etmek için giriyorum arada nasıl gidiyo durmak yok çalışmaya devam demi
Canim benim belirtilerin nelerdi ya ben bata 9 gün kala test yaptım kocaman bir negatif ovulasyon yapıyorum hep 2 çizgi silik çıkıyor aklım karışıyor çok heyecanlıyım göğüs hasasiyetim var çatlamadan beri kuzum dua eder misin bizeKarartmalı mi ki benim baktığım. Bende 10 gün önceden belirti verdi. 3 gün gecikince hemen kan testi yaptırdım. Reglden bir kaç önce yaptığım testlerde bişey çıkmamıştı.
Yaaaaa amin inşallah kuzum ağzın bal yesin inşallah çok AminnnnnnRabbim inşallah tez zamanda kavuştursun sizi minnoşlarım
Aynıymıs beklenen adet benim de 3 ü sanırım ben de demin gördüm pozitifi yumurtlama testindeYok canım başkasıyla karıştırıyorsun ben 15. gündeyim bat 2 kasım.. Bende ilk defa yapıyorum testleri burdaki tecrübelerden yola çıkarak :) Tamam canım ilaçsız iyileşirim inşallah