- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 34
Dün hasta olmam gerekiyordu birgün geciktiÇizgi gorunuyo canım . Kac gün var bata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün hasta olmam gerekiyordu birgün geciktiÇizgi gorunuyo canım . Kac gün var bata
Canim ben karartmali olan da gördüm gölge gibi bişi ama bunda görmedimDün hasta olmam gerekiyordu bugün birgün geçmiş hali
Âmin kuzucuğum sağol inşAllah peşine bizde geliriz yetti gariiRabbim inşallah tez zamanda kavuştursun sizi minnoşlarım
Aynen karartmali bakalım yarında gelmezse kan veririmKarartmalı mi ki benim baktığım. Bende 10 gün önceden belirti verdi. 3 gün gecikince hemen kan testi yaptırdım. Reglden bir kaç önce yaptığım testlerde bişey çıkmamıştı.
Evet canım yumurtlama testine de gene devam et bugünü kesinlikle değerlendirAynıymıs beklenen adet benim de 3 ü sanırım ben de demin gördüm pozitifi yumurtlama testinde Eki Görüntüle 2935760
HayırlısıCanim ben karartmali olan da gördüm gölge gibi bişi ama bunda görmedim
Karartmafa gördüm fakat normalde gozukmuyo canım bekle bakalım istersen bide yarın ilk idrarla yap belki koyulasirDün hasta olmam gerekiyordu birgün gecikti
Ayıptır söylemesi sabah yaptık iyi denk geldiEvet canım yumurtlama testine de gene devam et bugünü kesinlikle değerlendir
Aaa süper beraber gebelik testi yapacağız desene.. İnşallah onda da pozitif görürüz canımAynıymıs beklenen adet benim de 3 ü sanırım ben de demin gördüm pozitifi yumurtlama testinde Eki Görüntüle 2935760
Canim ben karartmali olan da gördüm gölge gibi bişi ama bunda görmedim
Bunda tam göremedim
Aminn insallahAaa süper beraber gebelik testi yapacağız desene.. İnşallah onda da pozitif görürüz canım
İçinin rahat etmesi açısından bir tane daha test yapmayı dene canimŞimdi böyle olmuş üstünden zaman geçince dikkate alMamaliyim sanırım
Son teste var gibi canım. Erken gebelik yap istersen onda daha belli olabilirŞimdi böyle olmuş üstünden zaman geçince dikkate alMamaliyim sanırım
Valla bilmiyorum ama ağrım var bakalım 10 gün öncesinde de çok erken zaten yine olmadı kesin
Bazen bizde öyle yapıyoruz gaza gelipSabah 2 kere değerlendirdim inşallah tutar üst üst olunca spermler kaliteli olurmu bakalım artık
Bu ay sonunda hepimizin sonucu belli olacak yapmayacağım test falan 1 gün gecikirsem ancaValla bilmiyorum ama ağrım var bakalım 10 gün öncesinde de çok erken zaten yine olmadı kesin