Havalarda soğuk ya dikkat etmek gerek benim hep sol kasığım önceden belirtileri verir . Bol su iç kuzum kum olayıda zor diyorlar hic yasamadim ama Insallah degildir seninde . Beklemek sıkıyor işteYa inşallah öyle birşey değildir . Bende ayakta çalışıyorum sağ kasığım da ağrı hissediyorum bazen batma gibi oluyor . Haziran da bundan daha sancılı yaşamıştım hastaneye gittik ama gebelik değil kum döktüğüm söylenmişti şimdi diyorum acaba yine mi kum zımbırtısı bu
Çok şükür sağlıcakla gelsinkizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur
Çok şükür sağlıcakla gelsinkizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur
Canım ben de eski mesajları okudum gene artışlar gayet güzel hiç korkma diyecektim ki şimdiki değerin harika inşallah biz de senin gibi böyle güzel değerler görürüz bende artık kendi kendime diyorum regl ağrından korkmaakizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur
Evet kuzumm bence çatlamışş
Heh iyi anlayamamıştım sanki son 3 aynı gibi geliyo habireEvet kuzumm bence çatlamışş
Belki çıkar geç döllenme değilse çok az kalmış ve belirtiler var yapabilirsiniz yoksa bat günü beklersinizdoğruu ama bat a 2 gün var. çıkar mı bilemedim. yaşayan var mı böyle diye sordum zaten test yapmam gerektiğini bende bilşyorum
Bencede çatlamış bugunu degerlendir derim
Oh maşallah gözün aydın kuzummmkizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur
Yok kuzum silinmiş çok iyi baktımmHeh iyi anlayamamıştım sanki son 3 aynı gibi geliyo habire
Canim normal çekersen daha iyi olur gölge gibi bişi var sanki bilemedim anlayamadım şuan
<3Belki çıkar geç döllenme değilse çok az kalmış ve belirtiler var yapabilirsiniz yoksa bat günü beklersiniz
Sabah 2 kere değerlendirdim inşallah tutarBencede çatlamış bugunu degerlendir derim
Birtanecik lazım fazlasında gözümüz yok yoncikkmSabah 2 kere değerlendirdim inşallah tutarüst üst olunca spermler kaliteli olurmu bakalım artık
Gebelik ihtimaliniz varsa dikkat edin gebe gibi davranın biraz daha bekleyip test yapın yada kan verin belki gec döllenme olabilir arkadas in dediği gibi.kaset test hic yapmadığım için o konuda bisey diyemedimTeşekkür ederim
Hayalet bi çizgi gordum ama dediğim gibi ben genel olarak testlerden anlamıyorum ama orada hayalet bi çizgi gordum sanki ben ya hayırlısı olsunGebelik var mıdır
Sağlıkla kucağına al insallah superrkizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur
Valla bilmiyorum ama ağrım var bakalım 10 gün öncesinde de çok erken zaten yine olmadı kesinHavalarda soğuk ya dikkat etmek gerek benim hep sol kasığım önceden belirtileri verir . Bol su iç kuzum kum olayıda zor diyorlar hic yasamadim ama Insallah degildir seninde . Beklemek sıkıyor işte