Aşılama 2021 EKİM AYI TÜP BEBEK SERÜVENİ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.420
22.431
298
Merhaba hanımlar...
Normal de benim Eylül aynında tüp bebek işlemim başlayacaktı ama kilo sebebi ile Ekim ayına ertelendi benim gibi bu konuda sıkıntı yaşayan var mı acaba yada bana yardımcı olabilecek lütfen

Canım benimde kilom yok ama kistim var ağustosda başlıcaktı ama kaldı mesela o yüzden vardır herşeyde bi hayır ama kilo verirsen daha iyi olur pco mu sende

Benim Ekim'de inşallah transferim olacak ağustosun 18 de tedaviye başladık 30 da opo işlemi oldu Ekimde de ins transfer olacak benim ve kiloluyum 82 kiloyum ayriyeten pko troit hipofez bezesi de sıkıntı var bakalım tutacak mı tabi bir düşüğüm bir dış gebeliğik kaybım da var hepimizin hakkın da hayırlısı olsun inşallah

Benim eşim azospermi tedaviye basladık 30nda opu olcam eşimde mikrotese olcak insallah saglıklı sperm cıkar 2.denemem olcak ilkimde 3.gün empriyosu transfer edildi tutmadı malesef 1 yıldır tedavi görüyor esim umarım bu sefer olur yeni acılan basaksehir cam ve sakura da yaptırcam

yaaa canımm , benim embriyolarım dondurulmuş embriyo blaclokist. bir sonraki adetimin 5.günü e2 hormonum 199 çıktı doktor yüksek eğer yumurtan buyur çatlarsa transfer ertelenir dedi. Yarın sabah tekrar kan vereceğim, düşmüş müdür sence e2 hormunu adetin 5. gününde 199 normal mi? bide bana adetin ya 18. ya da 20. günü transfer edeceğiz dediler neye göre karar veriyolar

Merhaba, eşiniz 2. Tese ameliyatını mı oluyor? İlkinde ameliyat olduysa neden sperm dondurmadılar? Biz de azosperm ve dondurulmuş spermlerle deniyoruz ama tutmuyor acaba taze sperm mi olmalı

Selam arkadaşlar benım 2.denemem olacak .ilki eylulde başarısız oldu .şimdi dondurulmuş tek embriyo transfer edilecek ilaçlı ekim ortasında

Merhaba canım benimde ilk denemem 4 ekimde tedaviye başladık bir aksilik olmaz ise 13 ekim çarşamba yumurta toplamam var aynı gün eşim de mikrotese olacakmış sanırım doktor yüksek ihtimalle olacak dedi. Çok gerginim ilk deneme olduğu İçin korku da var inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur İnşallah bu sefer siz de güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba canim yasim 43 85 kiloyum tup bebek tedavisi başlandı 21 ekimde 2 tane 3.gun embriyo transfer edildi şişmanım diye tedavi neden durdu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…