2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar beyaz akıntınız çok oluyor mu? Birde sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Hani afedersiniz altıma kaçırsam bu kadar ıslaklığı fark ederim diye düşünüyorum. Hem akıntı hemde ıslaklık çok oluyor bende
Hamilelikte daha çok artıyormuş, akıntın çok olursa korkma demişti bana da doktor canım. Bende de akıntı yok, tam tersi kuruluk gibi oldu.

Kızlar siz bu aleti nereden aldınız? Eşim sabahtan beri 4 yer gezmiş “Yok, Türkiye’ye gelmiyor artık” filan demişler, “Piyasadaki herhangi bir alet de aynı ölçüyor zaten” demişler bir de 🤦🏻‍♀️
Ben bizim ordaki de eczaneden aldım, o da çalıştığı depodan getirtti diye biliyorum

Kızlar yarın edirnede bir işimiz çıktı eşim annemler gidecek ben de gitmek istiyorum ama buradan 3 saat mesafe, hava 38 derece olacakmış, öğlen 12 gibi orada olup akşam 5 6 ya kadar gezeceğiz sonra döneriz bol bol su içsem şapka taksam sizce bi zararı olur mu yardımcı olun lütfen çok kararsız kaldım. 31 haftalığım şuan. Bu haftalarda gezmeye gidip de sağ salim dönenler vardır dimi? Ben çok istiyorum gitmek ama annem soruyor dayanabilecek misin vs. Arabada klima açarız ayaklarımı uzatırım diyorum yol boyunca

Kızlar yarın edirnede bir işimiz çıktı eşim annemler gidecek ben de gitmek istiyorum ama buradan 3 saat mesafe, hava 38 derece olacakmış, öğlen 12 gibi orada olup akşam 5 6 ya kadar gezeceğiz sonra döneriz bol bol su içsem şapka taksam sizce bi zararı olur mu yardımcı olun lütfen çok kararsız kaldım. 31 haftalığım şuan. Bu haftalarda gezmeye gidip de sağ salim dönenler vardır dimi? Ben çok istiyorum gitmek ama annem soruyor dayanabilecek misin vs. Arabada klima açarız ayaklarımı uzatırım diyorum yol boyunca
Haftan bizler gibi olsa düşünmeden git derim de 31 hafta biraz çok canım bilemedim ben. Günübirlik bir de anladığım kadarıyla. Hem yol, hem gezme,hem dönüş çok yorucu.

Bu sıcakta hem yol hem sıcak hemde gezme yorar bence.

Kızlar şuan yoldayız. Az önce ufak çaplı bir kaza atlattık sayılır. Arka koltukta birkaç koli var, şoför fren yapınca olduğu gibi ön tarafa uçtu hepsi. Biri omzumu, biri kolumu acıttı 🤕çığlık attım artık iyice kaza olacağını anlayınca. koliler düşmeye başlayınca direk bir elimle kedinin kutusunu, diğer elimle karnımı tuttum. Annelik kendinden önce evlatlarını düşünmekmiş galiba. :KK43: çok ağlayasım geliyor ama bebek strese girmesin diye dilimi ısırıyorum resmen. :KK61:Allah hepimizi korusun kızlar dikkat edin kendinize 🙏🧿
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun yavruna bağışlasın cnm

Kızlar beyaz akıntınız çok oluyor mu? Birde sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Hani afedersiniz altıma kaçırsam bu kadar ıslaklığı fark ederim diye düşünüyorum. Hem akıntı hemde ıslaklık çok oluyor bende
olmaz mii? Bende doktora sordum kimi insanın hormonlarindan ötürü olurmuş. Günde iki defa iç çamaşırı değiştirmekten arada peçete koyarak çözüm bulmaya çalışıyorum.

Benim 26 hafta bitti Tekirdağ dan ayvalığa geldim tatile. Yolda ayaklarım çok şişti. Onun harici çok etkilenmedim geziyorum :)

Yanlış mesajı alintiladim🤦‍♀️ Bu arada arkadaşlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz? Demir hapı, magnezyum ve omega 3(ocean) kullanıyorum. Magnezyum ve omega ya 2 temmuzdaki randevumda başlattı. Ilk defa bi Gebelipimde ilaç kullanıyorum umarım çok kilo almam🙃

Canım benim 12 saatlik yol 18 saat oldu mola dinlenme vs. Tma anlamıyla bir eziyet çektim. Arka koltuğu da pek boşaltmadılar, oturarak gitmek zorunda kaldım resmen. Dayanarak uyudum falan ama ayaklarım inanılmaz şişti. 29.haftadayım üstelik. Her ne olursa olsun çok dikkatli olmanı öneririm canım. Bir daha beni hiçbir güç uzun araba yolculuğuna ikna edemez :KK43:
Mide yanmasi icin neler yapiyorsunuz arkadaslar. Ilac kullanan varmi
Bana soğuk kakaolu süt fayda ediyor canım bir tek. Sadesi de fayda etmiyor.

Kızlar mesajlarınız, dualarınız için çok teşekkür ederim. 🙏Dün öğlen 12de anca vardık. Ayaklarım balon gibi şişmiş, 40 numara olmuştu resmen. Belim ve sırtım da çok ağrıdı. Ama şükür ki bebeğim hareketli yine, birşey olmadı. 🙏🧿

Kesim bir yaşında benim. Kvnin de 6yaşında siyamı var. Şimdi onları birbirine alıştırmaya çalışıyoruz. 😆 Benim kedi çok meraklı siyamla oynamak istiyor, siyam pas vermiyor. Birbirlerinin peşinde dolanıp duruyorlar. Tüm aile ek ele verdik kediler birbirine alışsın diye seferberiz.
Tabi senin bebek doğunca kedi zarar verir, ısırır, sen bebekle ilgilenince kedi kıskanır bebeği boğar diyenler var. :63:hepsine cevabı verip oturuyorum yerine. Karnımda kızım, yanımda oğluş kedim ve kuzeniyle vakit geçiyor bakalım 😆🤭

Back
X