2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar şuan yoldayız. Az önce ufak çaplı bir kaza atlattık sayılır. Arka koltukta birkaç koli var, şoför fren yapınca olduğu gibi ön tarafa uçtu hepsi. Biri omzumu, biri kolumu acıttı 🤕çığlık attım artık iyice kaza olacağını anlayınca. koliler düşmeye başlayınca direk bir elimle kedinin kutusunu, diğer elimle karnımı tuttum. Annelik kendinden önce evlatlarını düşünmekmiş galiba. :KK43: çok ağlayasım geliyor ama bebek strese girmesin diye dilimi ısırıyorum resmen. :KK61:Allah hepimizi korusun kızlar dikkat edin kendinize 🙏🧿
Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun şuan gittiniz mi ulaştınız mı

Kızlar şuan yoldayız. Az önce ufak çaplı bir kaza atlattık sayılır. Arka koltukta birkaç koli var, şoför fren yapınca olduğu gibi ön tarafa uçtu hepsi. Biri omzumu, biri kolumu acıttı 🤕çığlık attım artık iyice kaza olacağını anlayınca. koliler düşmeye başlayınca direk bir elimle kedinin kutusunu, diğer elimle karnımı tuttum. Annelik kendinden önce evlatlarını düşünmekmiş galiba. :KK43: çok ağlayasım geliyor ama bebek strese girmesin diye dilimi ısırıyorum resmen. :KK61:Allah hepimizi korusun kızlar dikkat edin kendinize 🙏🧿
Geçmiş olsun vardiniz mi şimdi? Kendine dikkat et 🧿

Canım nasılsın daha iyi misin? Çok geçmiş olsun Allah korumuş sadaka çıkar muhakkak

Ben bütün gün pek hissetmedim dün akşam üstü biraz sonra gece tam uyuyacağım hissetmeye başladım akşam şekerli yemiştim bide su içtim bi uyku bi tekme bi tuvalet bölük pörçük geçti baygın uyuyup uyandım.
Hiç sorma bugün ben de hiç düzgün uyuyamadım. Sıcaklar bunaltmaya başladı 🤒

Kızlar şuan yoldayız. Az önce ufak çaplı bir kaza atlattık sayılır. Arka koltukta birkaç koli var, şoför fren yapınca olduğu gibi ön tarafa uçtu hepsi. Biri omzumu, biri kolumu acıttı 🤕çığlık attım artık iyice kaza olacağını anlayınca. koliler düşmeye başlayınca direk bir elimle kedinin kutusunu, diğer elimle karnımı tuttum. Annelik kendinden önce evlatlarını düşünmekmiş galiba. :KK43: çok ağlayaım geliyor ama bebek strese girmesin diye dilimi ısırıyorum resmen. :KK61:Allah hepimizi korusun kızlar dikkat edin kendinize 🙏🧿
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah 🤲

Kazasiz belasız gidin inşallah 🤲

Slm kızlar işler çok yoğun bayram öncesi çok yoruluyorum artık rapor zamanı uzatayım diyordum ama fikrim değişmeye başladı sıcakla hiç çekilmiyor

Insallah seninkide oyledir canim ama annemde de denedik. Benim cihazimda annemin tokluk kan sekeri 124 cikarken kendi farkli marka cihaz da 167 gibi cikti. Max 30 sn icinde.
Makinenin kalibrasyonu, o olcum striblerinin kutu acilma suresi ile alakali bile olabiliyormus.
Ben de roche accu check aldım, memnunum, bence doğru ölçüyor, ama çoğu cihazın doğru ölçmediğini duymuştum

Kızlar siz bu aleti nereden aldınız? Eşim sabahtan beri 4 yer gezmiş “Yok, Türkiye’ye gelmiyor artık” filan demişler, “Piyasadaki herhangi bir alet de aynı ölçüyor zaten” demişler bir de 🤦🏻‍♀️

Geçmiş olsun canım 😟 bir sıkıntıniz yok inşallah bebek hsteket ediyor mu ona dikkat et su iç heyacsni at üstünden stres yapma

Bende göbekten kola geçmiştim ama tekrar göbeğe döndüm kol çok acıtıyor ve tek başıma yapamıyorum.. Arkadaşım doğuma kadar göbekten yapmış üstelik ikizdi bi sıkıntı olmadı dedi..
Ben de kızımda doğuma kadar göbekten yaptım şimdi de öyle yapıyorum ara ara morarma kanama oluyor haliyle

Merhaba herkese ben hala doktor bulamadım devamlı gidebileceğim. Normalde Anadolu yakası düşünüyorum ama annem ameliyat olucak benim doğum zamanıma denk gelebilir bilmiyoruz kayınvalidem Avrupa’da bu yüzden seçim yapamadım. Kızım bensiz durmuyor doğum zamanı 17 aylık olucak. Avrupa ve Anadolu doktor önerisi olan varsa mutlu olurum.

Kızlar siz bu aleti nereden aldınız? Eşim sabahtan beri 4 yer gezmiş “Yok, Türkiye’ye gelmiyor artık” filan demişler, “Piyasadaki herhangi bir alet de aynı ölçüyor zaten” demişler bir de 🤦🏻‍♀️
Eczaneden aldim canim ama her eczanede bulunmuyor ben 4. Eczaneden aldim. Birtanesi isterseniz getirtebilirim demisti ama ondan almadim. Veya getirtebiliyormusunuz diye sor. Bana da baska vermek istediler internette de satisi var canim. Benim accu check model dis kutu kirmizi kutu ici aletler siyah.

Kızlar beyaz akıntınız çok oluyor mu? Birde sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Hani afedersiniz altıma kaçırsam bu kadar ıslaklığı fark ederim diye düşünüyorum. Hem akıntı hemde ıslaklık çok oluyor bende
Benim de çok oluyor canım. Hormonlardan normal :)

Kızlar beyaz akıntınız çok oluyor mu? Birde sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Hani afedersiniz altıma kaçırsam bu kadar ıslaklığı fark ederim diye düşünüyorum. Hem akıntı hemde ıslaklık çok oluyor bende
Bende tam bu soruyu soracaktım ben dr gittim amniyo sıvısı mı yoksa diye hayır dedi.islaklik normal dedi geri döndük.

Şeker ölçüm cihazı
Contour plus
Ya da
Ascensia contour plus
Tavsiye ederim. Bu konuda tecrübem fazlasıyla var güvenebilirsiniz

Eczaneden aldim canim ama her eczanede bulunmuyor ben 4. Eczaneden aldim. Birtanesi isterseniz getirtebilirim demisti ama ondan almadim. Veya getirtebiliyormusunuz diye sor. Bana da baska vermek istediler internette de satisi var canim. Benim accu check model dis kutu kirmizi kutu ici aletler siyah.
Şeker ölçüm cihazı
Contour plus
Ya da
Ascensia contour plus
Tavsiye ederim. Bu konuda tecrübem fazlasıyla var güvenebilirsiniz

Sağolun kızlar, doktorla görüştüm sağlık ocağında ölçtürücem şimdi de iki gün, o da tatil sonrasına kaldı artık. Şimdilik almıyorum gibi gözüküyor ama illa evde olması gereken bir şey tabii, alınca bu markalardan birini alacağım ben de 🌸

Back
X