2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar 🌸 keseyi görenler varmı ne zaman gördünüz 🥲 doktor salı günü çağırdı beni inşallah görürüz🤲🏻
Merhaba canım. Ben pazartesi gidicem, görebilirim inlallah. 🙈🌹
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun 🤗
Yazayım hemen.
Yaş 31
30.12.2020
2.çocuk
06.10.2021
Hemen ekliyorum canım, sağlıkla büyür inşallah 🌹♥️
Doktora gittim, bi kist varmış o patlamış. Khverengi kanamanın sebebi oymuş. Ağrılar için dış gebelikten şüphelendi. Pazar tekrar gidicem betahcg bakılıp anlıcaz. Progesteron yapamıyorum daha kese bile belli değil dedi
Canım inşallah ekse görür, dış gebelik olmaz. Bize güzel haberler getir, hakkında hayırlısı olsun 🌹ayrıca lütfen geciktim diye düşünme. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek diye düşün

Kızlar mide yanması yaşayan var mı benim gibi? Midem yanıyor sanki alev alev. :KK43:
Hayır daha mide şikayeti başlamadı 😊 ama dün gece uyandım hep o bahsedilen demirimsi tad değişik bı tadla uyandım. Dış etim de kızarmış acaba ondan mı dedim 😑 kullandığınız diş macunu neler kizlar florursuz olması iyiymiş ama suanlik ben elimdekini bitiriyorum. Birde hep böyle diş eti sorunu yaşayan varmı nasıl cozuyosunuz. Belki erken bı soru bu ama 😊

Hayır daha mide şikayeti başlamadı 😊 ama dün gece uyandım hep o bahsedilen demirimsi tad değişik bı tadla uyandım. Dış etim de kızarmış acaba ondan mı dedim 😑 kullandığınız diş macunu neler kizlar florursuz olması iyiymiş ama suanlik ben elimdekini bitiriyorum. Birde hep böyle diş eti sorunu yaşayan varmı nasıl cozuyosunuz. Belki erken bı soru bu ama 😊
Benim iki üç gündür yanma var ya, erken mi başladı nedir. Normalde de midem hassastır, zor geçecek anlaşılan 🙈

Ben sensodyne kullanıyorum canım.

Ben ilk çocuktan sonra diş eti çekilmesi yaşadım. Dis etlerim de kırmızıymış. Çok sonra dr.a gittiğimde antibiyotikle biraz rahatlamıştı. Şu an paradontax kullanıyorum. Hamilelikte diş temizliği çok önemli.

Ben ilk çocuktan sonra diş eti çekilmesi yaşadım. Dis etlerim de kırmızıymış. Çok sonra dr.a gittiğimde antibiyotikle biraz rahatlamıştı. Şu an paradontax kullanıyorum. Hamilelikte diş temizliği çok önemli.
Benim hep sorunludur zaten dış etlerim ara ara paradontax kullanırım iyi gelir. Bugün ondan alicam yine sanırım 😊 teşekkürler peki gargara olarak ne kullanıyordunuz. Rahatlasin diye tuzlu suyla gargara yaptım biraz iyi geldi ama zararsız birmarka varmi kullandığınız😊

Benim iki üç gündür yanma var ya, erken mi başladı nedir. Normalde de midem hassastır, zor geçecek anlaşılan 🙈

Ben sensodyne kullanıyorum canım.
Eminim birkaç güne bende de başlar zaten gastrit var bende hamilelikte bundan sorun yasarim diye düşünüyordum inşallah öyle olmaz ama hayırlısı 😊 görümcem yoğurt çok tüketirdi hamileyken midesi yanardı onunda bilmiyorum faydası olur mu deneyimli olanlar daha iyi bilir tabi😊

Benim hep sorunludur zaten dış etlerim ara ara paradontax kullanırım iyi gelir. Bugün ondan alicam yine sanırım 😊 teşekkürler peki gargara olarak ne kullanıyordunuz. Rahatlasin diye tuzlu suyla gargara yaptım biraz iyi geldi ama zararsız birmarka varmi kullandığınız😊

Ben gargara kullanmadim. Dişlerimdeki problemi de çok geç farkettim. Ama tuzlu su gerçekten faydalı.

Kızlar mide yanması yaşayan var mı benim gibi? Midem yanıyor sanki alev alev. :KK43:
Benim de midem çok yanıyor ilk gebeliğim de de böyle erkenden başlamıştı. Dr gaviscon şurup vermişti onu kullanıyordum çok dayanamayınca. Genelde sakız çiğnemek ve sut içmekte biraz rahatlatıyor.
Hormonlardan dolayı kiminde dış eti kanamasi ve dis problemleri fazla olabiliyor dr ler pek ilaç önermiyorlar pek bi tedavisi de yok genelde tuzlu gargara ve yumuşak dış fırçası öneriyorlar.

Kızlar ben baya cep telefonuyla görüşüyorum arkadaş anne abla falan bazen oluyor bir saat görüşmüş oluyorum sizce bunun bir zararı olur mu şimdi ? Tesadüfen bi yerde denk geldim de telefon radyasyon galan o düştü aklıma

Eminim birkaç güne bende de başlar zaten gastrit var bende hamilelikte bundan sorun yasarim diye düşünüyordum inşallah öyle olmaz ama hayırlısı 😊 görümcem yoğurt çok tüketirdi hamileyken midesi yanardı onunda bilmiyorum faydası olur mu deneyimli olanlar daha iyi bilir tabi😊
Yoğurt deneyeyim canım hemde faydalı zaten. Çok zorlamaz bizi inşallah 🙈
Benim de midem çok yanıyor ilk gebeliğim de de böyle erkenden başlamıştı. Dr gaviscon şurup vermişti onu kullanıyordum çok dayanamayınca. Genelde sakız çiğnemek ve sut içmekte biraz rahatlatıyor.

Hormonlardan dolayı kiminde dış eti kanamasi ve dis problemleri fazla olabiliyor dr ler pek ilaç önermiyorlar pek bi tedavisi de yok genelde tuzlu gargara ve yumuşak dış fırçası öneriyorlar.
Doktora sorcam canım ya, daha da çoklaşırsa bu yanma iştah kesiyor çünkü o da sıkıntı.
Bende katıldım aranıza hadi inşallah sağlıklı gebelik diliyorum hepimize sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🤲🥰
Hoş geldin canım, hayırlı uğurlu olsun 🌹ilk sayfadaki sorularımızı cevaplarsan listemize ekleyelim inşallah 🌹♥️

Yoğurt deneyeyim canım hemde faydalı zaten. Çok zorlamaz bizi inşallah 🙈

Doktora sorcam canım ya, daha da çoklaşırsa bu yanma iştah kesiyor çünkü o da sıkıntı.

Hoş geldin canım, hayırlı uğurlu olsun 🌹ilk sayfadaki sorularımızı cevaplarsan listemize ekleyelim inşallah 🌹♥️
Teşekkür ederim♥️Tamam cevaplıyorum hemen🥰

Evlatlar anneleri için; 61.dakika,5.mevsim,13.ay,7.his ve8.gün gibidir.
Her şeyden bir fazlasıdır...:anne:

Merhaba güzel Ekim Anneleri adayları. Bolca heyecan, mutluluk, soru işareti, endişe gibi bir çok duygu barındıran bu hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz. Hamileliğinizi öğrendikten sonra beni etiketleyerek, tek mesaj içerisinde
" Yaşınız,
SAT
(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
sorularını cevaplayıp listemize katılabilirsiniz. :KK200:

Eki Görüntüle 2770319

Annemiz:anneadayı:Yaşı:cool:SAT:KK76:KAÇINCI ÇOCUK:anneadayı:CİNSİYET:KK5:TAHMİNİ D-T :anne:
nilay1232802.01.2021İlk Çocuk :nazar:09.10.2021
Nurnur712831.12.2020İkinci Çocuk :nazar:07.10.2021
Honeyybear2226.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
nillsn2725.12.2020İlk Çocuk:nazar:01.10.2021
gzmm352827.12.2020İlk Çocuk:nazar:03.10.2021
Kedilervekitaplar2526.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
YlzErn3029.12.2020İkinci Çocuk :nazar:05.10.2021
matmazel343102.01.2021İlk Çocuk:nazar:09.10.2021
cananiye3627.12.2020Üçüncü Çocuk :nazar:03.10.2021
ayshece35063226.12.2020İlk Çocuk :nazar:02.10.2021
purplepanda3327.12.2020İlk Çocuk :nazar:03.10.2021
mell_in_shell3730.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
Mrymonek2727.12.2020İlk Çocuk :nazar:03.10.2021
Balimmm353431.12.2020İkinci Çocuk:nazar:07.10.2021
Hafsa_233431.12.2020İkinci Çocuk:nazar:07.10.2021
beth harmon3407.01.2021İlk Çocuk:nazar:14.10.2021
MadameMarieCurie4030.12.2020İlk Çocuk:nazar:01.10.2021
Bilgi0122728.12.2020İlk Çocuk :nazar:04.10.2021
aysin13627.12.2020İkinci Çocuk :nazar:03.10.2021
azrabuka2927.12.2020İlk Çocuk :nazar:03.10.2021
blanco3802.01.2021İkinci Çocuk:nazar:09.10.2021
profound_b3130.12.2020İkinci Çocuk :nazar:06.10.2021

Merhaba değerli anne adayları,​

Bebeğinizin gelişimini imzanıza eklemek isterseniz profil sayfanıza (tıklayın) girerek, kişisel bilgiler bölümündeki bebeğinizin tahmini doğum tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazınız. Örneğin : 29-10-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Son adet:30 Ocak
İlk çocuk
Beklenen doğum tarihi : 04.10.2021

Evet öyleymiş ilk 4ay zaten bakmıyorlar mis bebeğe zarar olir diye işlem yapılmıyormus. Dediğiniz gibi kendim diş macunu değişip gargara ve yumuşak diş fırçasıyla devam edicem😊 şarjlı diş fırçası kullanıyordum belki oda tetiklemis olabilir en yumuşak başlık ama tabi biraz güç uyguluyor bakalım degisip giricem sağolun🌼

X