- 22 Haziran 2019
- 94
- 107
- 31
Yok canim ilk gebeligim benimEmziriyomusun canım sende
Hamilelik mi düşünüyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ilk gebeligim benimEmziriyomusun canım sende
Hamilelik mi düşünüyosun
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza inşallah bizde o haberi alırız biran önce ozaman biraz daha beklemeye devam. Çok önceden randevu almıştım yinede giderim bı umutBen 1036 da baktırdım Kese 15000 sen önce görünmez dedi doktorum şuan 4.000 Bugün baktırdım kese göründü
Ben de yazayım :)Aramıza hoş geldin canım, hayırlı olsun
Emzirdiğim için sordum canım benim teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canim ilk gebeligim benim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bazen nazara geliniyor gerçekten, iyice riskler vs bitene kadar söylememek en güzeli.Merhaba arkadaşlar ben de aynı şekilde 1 düşük bir dış gebelik geçirdim. Bat 27 Aralık. Dün test yaptim pozitif cıktı. Umarim bu sefer sağlıkla kucagimiza aliriz. 3 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum hemen gelme dedi. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim ultrason icin.
Bu arada ağızda demirimsi bir tat var 2 gundur. Bu durumu yaşayan var mı?
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelelimAynı gün muuu inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz
Ekliyorum canımBen de yazayım :)
29
27.12.2020
1. Çocuk
03.10.2021
Maşallah canım bir gün gecikmeye rağmen betan çok iyi çıkmış, hayırlı uğurlu olsun ekliyorum hemenNormalde Dün adet olmam gerekiyordu. Bugün test yaptırdım. Beta Hcg 1215 çıktı.
Kedilervekitaplar beni de ekleyebilir misiniz?
Sat: 2 Ocak
İkinci çocuk
Tahmini doğum tarihi: 9 ekim
Bende geçen ay öyle oldumBenim kanamam başladı. Ama evde yaptığım idrar testinde 1 dk içinde pozitifi gördüm. Kimyasal mı oldu acaba anlamadım. Çok üzgünüm
Değer normal ama bence doktora gitmelisin. Çünkü progestan falan alman gerekiyordur belki. İnşallah her şey yolundadır.Arkadaşlar şimdi son durumum
Normalde bat yarın yani 30 ocak. Demin kan verdim beta 175 çıktı. Sizce değerim normal mi. Hastanenin verdiği aralığa uyuyor ama bana genede değer düşük geldi. Çok sancım var hafif kanamam oldu bitti. Yerleşme kanaması dicem bukadar ağrı normal değil.
Niyetim pzar gene beta baktırıp pzartesi doktora gitmek. 6. Haftaya kdar gitmicem diyordum ahahah
Bugün temizlik yaptım evde, biraz yoruldum. Ben sebep oldum diye korkuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuk kaç yaşında acaba? Benim de ikinci olacak Allah nasip ederse.Herkese merhaba. Ben de bu gün erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Allah nasip ederse ikinci çocuğumuz olacak. Uzun zamandır istiyorduk çok şükür bu zamana nasipmiş. Hepimiz için çok güzel bir süreç olur ve sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
Ne güzel canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar ben de aynı şekilde 1 düşük bir dış gebelik geçirdim. Bat 27 Aralık. Dün test yaptim pozitif cıktı. Umarim bu sefer sağlıkla kucagimiza aliriz. 3 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum hemen gelme dedi. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim ultrason icin.
Bu arada ağızda demirimsi bir tat var 2 gundur. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım değer iyi ama doktora gözüksen iyi olur. Belki ona göre ilaç verir. Çok yorma kendini yine de.Arkadaşlar şimdi son durumum
Normalde bat yarın yani 30 ocak. Demin kan verdim beta 175 çıktı. Sizce değerim normal mi. Hastanenin verdiği aralığa uyuyor ama bana genede değer düşük geldi. Çok sancım var hafif kanamam oldu bitti. Yerleşme kanaması dicem bukadar ağrı normal değil.
Niyetim pzar gene beta baktırıp pzartesi doktora gitmek. 6. Haftaya kdar gitmicem diyordum ahahah
Bugün temizlik yaptım evde, biraz yoruldum. Ben sebep oldum diye korkuyorum.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk sayfadaki soruları cevaplarsan listemize ekleyelim inşallah. Birbirimizi takip etmek daha kolay olsun diyeHerkese merhaba. Ben de bu gün erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Allah nasip ederse ikinci çocuğumuz olacak. Uzun zamandır istiyorduk çok şükür bu zamana nasipmiş. Hepimiz için çok güzel bir süreç olur ve sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
Çok teşekkür ederim, sizin de bebeğiniz hayırlı olsun ilk çocuğum 5 yaşında.Hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuk kaç yaşında acaba? Benim de ikinci olacak Allah nasip ederse.
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsunCanım değer iyi ama doktora gözüksen iyi olur. Belki ona göre ilaç verir. Çok yorma kendini yine de.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk sayfadaki soruları cevaplarsan listemize ekleyelim inşallah. Birbirimizi takip etmek daha kolay olsun diye
Geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Kist patlaması ağrısı da fena olurmuş çok geçmiş olsun.Doktora gittim, bi kist varmış o patlamış. Khverengi kanamanın sebebi oymuş. Ağrılar için dış gebelikten şüphelendi. Pazar tekrar gidicem betahcg bakılıp anlıcaz. Progesteron yapamıyorum daha kese bile belli değil dedi
Teşekkür ederim benimki de 6 yaşında. Her şey sil baştan başlıyorÇok teşekkür ederim, sizin de bebeğiniz hayırlı olsun ilk çocuğum 5 yaşında.
Geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Kist patlaması ağrısı da fena olurmuş çok geçmiş olsun.