2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Emziriyomusun canım sende
Hamilelik mi düşünüyosun

Ben 1036 da baktırdım Kese 15000 sen önce görünmez dedi doktorum şuan 4.000 Bugün baktırdım kese göründü

Folvimix

Selam canım ben bunu yazmamışım şimdi yazıyorum;
36
27.12.2020
2. Çocuk
03.10.2021

Teşekkür ederim eline sağlık.

Canım ben emziriyorum o yüzden her folikasit i kullanamam o yüzden sormustum teşekkür ederim yinede ilgin için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
B12,çinko, biotin de var içinde doktorunuza danışın DHA iyi bilgilendirme yapar. Amin hepimiz için sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah

Benim kanamam başladı. Ama evde yaptığım idrar testinde 1 dk içinde pozitifi gördüm. Kimyasal mı oldu acaba anlamadım. Çok üzgünüm
Canım regl gibi iyice söküldü mü kanama? Yerleşme olabilir belki. Kan vermiş miydin sen canım?
Canım salı günü yazıp katılacağım şu an beklemedeyim insallah netleşecek
Heyecanla bekliyoruz o zaman, bir an önce katıl aramıza

bende seninle aynı bir dış gebelik bir kimyasal oldu benimde. rabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelikler nasip eder bizlere. bizde evlat kokusunu çekebilirz içimize.
Merhaba arkadaşlar ben de aynı şekilde 1 düşük bir dış gebelik geçirdim. Bat 27 Aralık. Dün test yaptim pozitif cıktı. Umarim bu sefer sağlıkla kucagimiza aliriz. 3 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum hemen gelme dedi. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim ultrason icin.
Bu arada ağızda demirimsi bir tat var 2 gundur. Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…