Emziriyomusun canım sendeBen regenesis Max kullanıyorum. Hamilelik düşünüyorum folikasit istiyorum dediğimde eczacı bunu önermişti..yan etkisi de hiç olmadı. Karışık ama sadece folikasit yok başka vitaminler de var içinde. Tabi parayla alıyorum. Doktor randevum ptesi ozaman devletin karşıladığı varsa belki ona geçmeyi düşünüyorum yada doktor bu yeterli iyi derse devam edicem
Yüksek ihtimalle görürsün canımAaa çok iyi Pazartesi doktor randevum var belki yükselir değerim de görürüm keseyi
Ben 1036 da baktırdım Kese 15000 sen önce görünmez dedi doktorum şuan 4.000 Bugün baktırdım kese göründüMerhaba. 27sinde evde test yaptım pozitifti. Bugün saglikocagindan kan sonucumu aldım hamileyimmmbeta HCG 1313.67 çıktı. Kese ne zaman görünür arkadaşlar sizin göründü mu çok merak ediyorum daha önce yazmıştım ama yine yazıyım bilgilerimi
Sat:27aralik
İlk çocuk :)
FolvimixKızlar bende bir şey sormak istiyorum öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı
Emziriyorum ve hamileyim aranızda bu durumda olan varmı varsa hangi folik asiti kullanıyosunuz acaba?
Canım hamile misin sende bunumu kullanıyorsunFolvimix
Evet gebeyim bunu kullanıyorum. Doktorum vermişti hamile kalmadan önce kullanmaya devam et dediCanım hamile misin sende bunumu kullanıyorsun
Selam canım ben bunu yazmamışım şimdi yazıyorum;Hanımlar, yoklama alıyorum.
Topiğimizin ilk sayfasını düzenledim. Müsait bir zamanda sayfaları tek tek okuyup gebelerimizi listeye ekleyeceğim ancak gözden kaçırma ihtimaline karşı beni etiketleyerek bu soruları cevaplar mısınız? Durumlarımızı takip etmek için listeye adımızı yazdıralım ki birbirimizden haber almak daha kolay olsun.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
Son soru emziriyomusun kusura bakma bunaltıyorum amaEvet gebeyim bunu kullanıyorum. Doktorum vermişti hamile kalmadan önce kullanmaya devam et dedi
Yok ilk gebeliğim emzirmiyorumSon soru emziriyomusun kusura bakma bunaltıyorum ama
Canım ben emziriyorum o yüzden her folikasit i kullanamam o yüzden sormustumYok ilk gebeliğim emzirmiyorum
Aramıza hoş geldin canım, hayırlı olsunSelam canım ben bunu yazmamışım şimdi yazıyorum;
36
27.12.2020
2. Çocuk
03.10.2021
Teşekkür ederim eline sağlık.
B12,çinko, biotin de var içinde doktorunuza danışın DHA iyi bilgilendirme yapar. Amin hepimiz için sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin AllahCanım ben emziriyorum o yüzden her folikasit i kullanamam o yüzden sormustumteşekkür ederim yinede ilgin için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım salı günü yazıp katılacağım şu an beklemedeyim insallah netleşecek
Yerleşme kanaması olabilir mi canımBenim kanamam başladı. Ama evde yaptığım idrar testinde 1 dk içinde pozitifi gördüm. Kimyasal mı oldu acaba anlamadım. Çok üzgünüm
Çooook ağrım var çok. Öyle böyle değil. Gene naaip olmadı galiba banaYerleşme kanaması olabilir mi canım
Canım regl gibi iyice söküldü mü kanama? Yerleşme olabilir belki. Kan vermiş miydin sen canım?Benim kanamam başladı. Ama evde yaptığım idrar testinde 1 dk içinde pozitifi gördüm. Kimyasal mı oldu acaba anlamadım. Çok üzgünüm
Heyecanla bekliyoruz o zaman, bir an önce katıl aramızaCanım salı günü yazıp katılacağım şu an beklemedeyim insallah netleşecek
Merhaba arkadaşlar ben de aynı şekilde 1 düşük bir dış gebelik geçirdim. Bat 27 Aralık. Dün test yaptim pozitif cıktı. Umarim bu sefer sağlıkla kucagimiza aliriz. 3 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum hemen gelme dedi. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim ultrason icin.bende seninle aynı bir dış gebelik bir kimyasal oldu benimde. rabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelikler nasip eder bizlere. bizde evlat kokusunu çekebilirz içimize.
Aynı gün muuuYüksek ihtimalle görürsün canımgüzel haberler ver bize inşallah. Benimde pazartesi randevum var