2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar ya bazen okadar cikmaza giriyorum ki. Okadar inat oluyor ki. Asla istemedigi birseyi yapmiyor cok inatci ne kadar gune pozitif baslasan, saklabanliklar yapip guldurmek istesem de olmuyor ( bazi gunler tabi )ya o bagi mi kuvvetlendiremiyorum. Ustune cok dusuyorum sanirim bunu kullaniyor. Siz nasilsiniz ? Normal mo davraniyorsunuz, yoksa ben gibi aman aglamasin, aman usumesin, aman tamam istemiyor yapmasin mi
Bende öyleydim canım aman yemesi iyi değil aman oyun oynalum su depremden sonrada biraz bıraktım orada çocuklar ne haldeler bizimkiler sıcak evde yemek yemesede sorun etmiyorum artık 12 kilo bugün baktık. bıraktım valla biraz kendi haline uyumasına çok takardim onu da saldım. Canları sağolsun napalim

Oğlum yürümüyor kızlar.. Sizin bebekler yürüdü mü?? 10 Ekim doğumluyuz. Yeni yeni day day durmaya başladı tutanarak her yere gidiyor ama yürümüyor. 18 aya kadar vakit var dedi dr ama endişeliyim☹️

Oğlum yürümüyor kızlar.. Sizin bebekler yürüdü mü?? 10 Ekim doğumluyuz. Yeni yeni day day durmaya başladı tutanarak her yere gidiyor ama yürümüyor. 18 aya kadar vakit var dedi dr ama endişeliyim☹️

Doktorun takibini bırakmayın. 18. aya kadar vakti var ki tutunup yürüyormuş. Her bebeğin gelişimi farklı unutmamak lazım. Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım daha kötüleri yaşanmaz.

Kızlar çok üzünçlüyüm .Burada da yazmıştım kakasında mukus farkettim diye .Kilo alımı gayet iyi olduğu için ve vücudunda alerji belirtisi olmadığı için doktor takip et demişti .İki gün sonra kakasında siyah çay taneleri gibi tanecikler olunca tahlile gönderdim kakasını .Kakada gizli kan çıktı .Besin alerjisi olabilir dedi ve tüm süt ve süt ürünlerini yumurta içeren tüm ürünleri yasakladı diyete girdim .Birde özel mama yazdı .Bebeğim mamayı hiç beğenmedi içerken midesi bulanıyor .İçemiyor .
Sütümde benim haylaza yetmiyor çünkü sömürüyor.Korkum böyle giderse kilo falan alamayıp kilo kaybetmesi .Umarım şu besin alarjisi hızlıca geçer ve bebeğim mutlu olur 😔
Benim bebeğimde de süt alerjisi çıktı 40 günlük daha nasıl yaptınız atlattiniz mi acaba süreç nasıl ilerledi bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Benim bebeğimde de süt alerjisi çıktı 40 günlük daha nasıl yaptınız atlattiniz mi acaba süreç nasıl ilerledi bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Sadece süt alerjisi ise korkmayın. Geçecek bir gün. Doktorunuzun verdiği beslenme şekline dikkat edin. Süt ürünlerini hiç yemeyin. Mama takviyesi kullanıyorsanız alerji mamalarını doktorunuz söylemiştir.
Ortalama 7.-8.aya bile kalmadan geçiyor çoğu zaman.

Süt ürünlerini kestiğiniz halde alerji tepkimeleri devam ediyorsa gün içinde yediklerini ayrıntılı bir şekilde yazıp doktora gidersiniz onun yönlendirmelerine uyarsınız. Alerjinin tek çözümü iyi gözlem ve diyet. Diyet ile bağırsak unutuyor o besinleri yavaş yavaş diyer açma yapılıyor zaten.

Alerji ile ilgili bir sıkıntınız olursa bana her zaman yazabilirsiniz. Elimden gelen bilgiyi veririm.

Sadece süt alerjisi ise korkmayın. Geçecek bir gün. Doktorunuzun verdiği beslenme şekline dikkat edin. Süt ürünlerini hiç yemeyin. Mama takviyesi kullanıyorsanız alerji mamalarını doktorunuz söylemiştir.
Ortalama 7.-8.aya bile kalmadan geçiyor çoğu zaman.

Süt ürünlerini kestiğiniz halde alerji tepkimeleri devam ediyorsa gün içinde yediklerini ayrıntılı bir şekilde yazıp doktora gidersiniz onun yönlendirmelerine uyarsınız. Alerjinin tek çözümü iyi gözlem ve diyet. Diyet ile bağırsak unutuyor o besinleri yavaş yavaş diyer açma yapılıyor zaten.

Alerji ile ilgili bir sıkıntınız olursa bana her zaman yazabilirsiniz. Elimden gelen bilgiyi veririm.
İlginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim sürecimiz daha yeni başladı Allah'tan erken farkettik insallah geçer 🙏

Ay inşallah ya. 30dk da uyandı yine, uyutmaya çalıştım 10dk daha uyudu ama kucagimda. Koymaya bile fırsat vermeden uyandı 😆
1 yil sonra 2022 ekim annesi olarak mesajini gördüm. Şimdi de benim kiz 5 aylik ayni sekilde 30 dk uyuyor uzatamiyorum. Sizin ne zaman düzeldi şu an nasil cok merak ediyorumm😊

Kuzu bence ayakta sallamak ya. Şahsen ilk oglumu hep salliyarak.uyuttum bi yerden sonra kendi istemedi zaten. Ben kasmiyorum bu uyku konularinda niyeyse 🤣 Uyusunda nasil olursa olsun. Bi yerden sonra.her türlü kendi uyuyacak zaten.
Merhaba. Bir yerden sonra kendi istemedi dediniz ya tam olarak ne zaman istemedi😄 Ben de ayagimda uyutuyorum 5 aylik kizimi ama 3 -4 yasina kadar sallananlari soyluyorlar hep. Uyku egitimi vs düşünüyorum kararli degikim henüz . 2022 ekim annesiyim ben

1 yil sonra 2022 ekim annesi olarak mesajini gördüm. Şimdi de benim kiz 5 aylik ayni sekilde 30 dk uyuyor uzatamiyorum. Sizin ne zaman düzeldi şu an nasil cok merak ediyorumm😊
Hahah malesef hiçbir zaman uykusu düzenli ve güzel uyuyan bir bebek olmadı. Hala 30 dk süren uykuları oluyor, kimi zaman kendi uzatıyor. Bence hiiiic kasma. Ben kastım ve elime bir şey geçmedi, tamamen çocuğa kalmış bir olay bir yerden sonra. Kolaylıklar diliyorum 😁

Hahah malesef hiçbir zaman uykusu düzenli ve güzel uyuyan bir bebek olmadı. Hala 30 dk süren uykuları oluyor, kimi zaman kendi uzatıyor. Bence hiiiic kasma. Ben kastım ve elime bir şey geçmedi, tamamen çocuğa kalmış bir olay bir yerden sonra. Kolaylıklar diliyorum 😁
Teşekkür ederim. Benimki bir de geceleri cok sık uyanıyor. Bebegim uykuya tepki olarak doğmuş adeta😂 size de kolayliklar. 1 yıl oncesine tavsiyede bulunmak isterseniz bizim gruba bekleriz. 2022 ekim annelerinden Seyyahsare♥️

• Muhteşem
Reactions: The
Merhaba. Bir yerden sonra kendi istemedi dediniz ya tam olarak ne zaman istemedi😄 Ben de ayagimda uyutuyorum 5 aylik kizimi ama 3 -4 yasina kadar sallananlari soyluyorlar hep. Uyku egitimi vs düşünüyorum kararli degikim henüz . 2022 ekim annesiyim ben
2yaşa dogru istemedi benim oglum 🥹 Aslında çokta erken degil ama dedigim gibi uyusunda nasl uyursa uyusun modundayim ben hep🥹

Maya hala aynı dertten muzdaribiz :KK43: benimki ayakta da uyumuyor sütten kesince nasıl uyutacağım 6-7 sonranın derdi şimdiden çöktü

Maya hala aynı dertten muzdaribiz :KK43: benimki ayakta da uyumuyor sütten kesince nasıl uyutacağım 6-7 sonranın derdi şimdiden çöktü
Benimki halaaa nefret ediyor ayakta asla sallanmiyor. Ay ne bileyim resmen meme bağımlısı oldu çocuk 😅 nasıl uyuyacak kesince hiç bilmiyorum ben de

Selam kızlar . Benim bebekte beşikte yattığı zaman sık sık uyanıp meme istiyordu . Artık bel dayanmadı tabiki ben koltukta onada yer yatağı yaptım tek tük uyanıyor şimdi bizim sorun demek yataktanmış onu öğrendim

Benimki halaaa nefret ediyor ayakta asla sallanmiyor. Ay ne bileyim resmen meme bağımlısı oldu çocuk 😅 nasıl uyuyacak kesince hiç bilmiyorum ben de

Ya bize gerçekten üzülüyorum artık 😅 gündüz annemlere gidip me me diye bakıyormuş çarşafta falan uyutuyorlar ama baya hayatlarından bezdirdi 😅

• Komik
Reactions: The
X