- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz canımAmin canım inşallahtanıdıklara haber bıraktık tatil dönüşü bakacağız inşallah
Merhaba kızlar nasılsınızİki gün sonra tatile gideceğim. Bebekle tatile gitmiş anneler tecrubelerini aktarirsa çok sevinirim. Oğlum peynir kadar beyaz kısa kollu mayo aldım ama yine de şapka taktırmaz diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak
Merhaba bayanlar araniza bugün katildim ekim doğumlu erkek bebek annelerinden desteklerini rica ediyorum bir kac sorum olacak
Evet ondan aldım canım ikinci elini, baby float. Sıfırı baya pahalıydı, ikinci elini 230a aldımÜstü güneşlikli simitle var ya ondan alacağız biz de haftaya gideceğiz.
Güneş kremi boca edebilirsin.
Mayoyu nerden aldın benim kız bu ara giyinmeye karşı denizde hele hiç giyinmek isteyeceğini düşünmüyorum. Zıbınsız gezmek istiyor evde
Evet ondan aldım canım ikinci elini, baby float. Sıfırı baya pahalıydı, ikinci elini 230a aldım
Güneş kremi evet muhakkak süreceğim.
Mayoyu internetten aldım 100 liraya Trendyoldan. Çok beyaz olunca direk short falan giydirmek mümkün değil, mecburen kısa kollu aldım.
Canım öncelikle adı “tatil” olabilir, ama analara tatil diye bi şey yok, bilakis acayip bir yorgunluk, popom yer görmedi kızın deniziydi banyosuydu yemeğiydi kıyafetiydi derken. Ama yine de değer tabi minnoşla sahilde takılmalar, onun o ilklerini yaşamalarına tanık olmalar.Merhaba kızlar nasılsınızİki gün sonra tatile gideceğim. Bebekle tatile gitmiş anneler tecrubelerini aktarirsa çok sevinirim. Oğlum peynir kadar beyaz kısa kollu mayo aldım ama yine de şapka taktırmaz diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak
Canım öncelikle adı “tatil” olabilir, ama analara tatil diye bi şey yok, bilakis acayip bir yorgunluk, popom yer görmedi kızın deniziydi banyosuydu yemeğiydi kıyafetiydi derken. Ama yine de değer tabi minnoşla sahilde takılmalar, onun o ilklerini yaşamalarına tanık olmalar.
Decathlon dan uv korumalı mayo (uzun kollu), şort ve şapka aldım, çok memnun kaldım, özellikle şapka çok iyi. Aldığın mayo nasıl bilmiyorum ama mutlaka uv korumalı olsun, ve uv korumalı şapka olsun. Aldığım uzun kollu uv korumalı mayo sayesinde sadece açıkta kalan ellerine bacaklarına filan güneş kremi sürdüm, yetti.
Benim kız sudan hiç korkmadı, denizi havuzu çok sevdi. Şişme havuz da aldım balkonda şişirdik, içinde oyuncaklarıyla şapşapşap oynadı, bayıldı.
Myminibaby kolluk almıştım, en başta hafif bir cebelleşse de, havuzda bayağı bi kolluklarla kendi duruyor artık. Bir tek havuzun suyunu içmeye çalışıyor her seferinde.
Sahile inerken hazır mamalar ya da çorbasını aldım yanımıza, onları verdik. Bu arada gelirken bayağı uzun yol yaptık, ve araba tuttu, bayağı kötü kustu. Uzun yola gideceksen ağır yedirme, hazır meyve püresi filan yedir, yol tutuyor bebeleri. Ben inat etmiştim çorbasını da içecek, yoğurdunu da yiyecek diye, sonunda battık. Ve oto koltuğundan ve arabadan o kusmukları çıkarıcam diye mahvoldummmm
10 aylik erkek bebegi olan anneler yok muuu18 Ekim doğumlu bir oğlum var 7 ayindan itibaren tam anlamiyla desteksiz oturmaya basladi 9 aylikken tutunup tek tük adim atmaya basladi suan 10 aylik ama cok sesli bi cocuk degil çak yaomayi alkisi biliyo by by gel gel bilmiyo sesli heceler yok endise etmeye basladim isminede her seferinde dönüp bakmiyodu korkup ustune daha cok düşünce dunden beri biraz daha bakmaya basladi sizce abartiyo muyum
28 ekim doğumlu kızım var, sanli biraz evham yapmışsınız gibi geldi ama yine de tedbiri elden bırakmamak adına olanları düzenli gittiğiniz çocuk doktorunuzla paylaşın bence. Bence bütün bebekler mama sandalyesinde bebek arabasında sıkılıyor bu aylarda10 aylik erkek bebegi olan anneler yok muuu
18 Ekim doğumlu bir oğlum var 7 ayindan itibaren tam anlamiyla desteksiz oturmaya basladi 9 aylikken tutunup tek tük adim atmaya basladi suan 10 aylik ama cok sesli bi cocuk degil çak yaomayi alkisi biliyo by by gel gel bilmiyo sesli heceler yok endise etmeye basladim isminede her seferinde dönüp bakmiyodu korkup ustune daha cok düşünce dunden beri biraz daha bakmaya basladi sizce abartiyo muyum
Bence abartıyorsunuz. Maşallah gelişimi iyi.. benim bebeğim alkışı tam yapamıyor, baybay yapmaya yeni başladı ki aslında tam bay bay bile değil ben anlıyorum sadece .. kendi kendine konuşuyor ama anlamlı bir kelime ettiği yok :) .. baba , meme diyor sadece anlamlı olarak. Bizimki de ismine bakmıyordu sonra farkettim ki ben çocuğa ismiyle pek seslenmiyorum .hep “minnoş, tosun, tosba “ gibi lakaplarla sesleniyorum. Hep Adıyla seslenmeye başlayınca durum düzeldi. Bizimki de tay tay duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama çoğunluğu parmak ucunda. Genelde hep emekliyor. Unutmayın Her çocuk karakteriyle doğuyor.10 aylik erkek bebegi olan anneler yok muuu
uslu benim kızım :)Şapkaya nasıl alıştırdın yaŞapkanın başında durma süresi 1 salise
uslu benim kızım :)
şu aşağıdaki şapkayı aldım decathlondan, enseyi de koruyor, çoook memnun kaldım
Eki Görüntüle 3119217
canım öncelikle kız erkek farketmez, özellikle erkek bebek sormana gerek yok. benim kızım da seninki gibi, söylediği bir hece yok, daha diş de çıkarmadı, öyle yaptığı özel hareketler de yok, biraz el sallama biraz alkış. Açıkçası biraz düşünsem de çok kafama takmıyorum, çünkü her bebeğin gelişimi farklı. 9 Eylülde doktor randevumuz var, orada bir soracağım.10 aylik erkek bebegi olan anneler yok muuu
Merhaba benim oğlumda 18ekim doğumlu bence gayet normal. Oğlumda emeklemedi 9 ayda tutunup kalkıp sıralamaya başladı. Oyuna vs dalıyosa ismine dönmüyodur hemen evham yapmamak lazım. Dil gelişimi de zamanla olacak18 Ekim doğumlu bir oğlum var 7 ayindan itibaren tam anlamiyla desteksiz oturmaya basladi 9 aylikken tutunup tek tük adim atmaya basladi suan 10 aylik ama cok sesli bi cocuk degil çak yaomayi alkisi biliyo by by gel gel bilmiyo sesli heceler yok endise etmeye basladim isminede her seferinde dönüp bakmiyodu korkup ustune daha cok düşünce dunden beri biraz daha bakmaya basladi sizce abartiyo muyum
Kalabalık ortamlara sokmaya çalışın. Benimde oğlum arada bay bay yapıyor arada yapmıyor. Doktora götürün mutlaka. Ama endişe etmeyin inanın iki gün sonra bile hepsini yapabilir. İsmini çok çok söyleyin. Parklara götürün çocukları görünce cildiriyorlar.10 aylik erkek bebegi olan anneler yok muuu