2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaslar bazi bebekler mama sandalyesinden kalkıyorlarmış acaba modelinden mi bizimkinin masasi ayaklarin ustune denk geliyir ama becerir mi kemeri nereye koyduk bulamadim esim kemer almak istiyor

Bizimki açılıp kapananlardan diğer 4 ayaklardan daha sağlam ama ona rağmen kemersiz oturtma aya çalışıyorum çünkü ayağa kalkmaya meyilli aşağıya da çok sarkıyor.

İnşallah gönlünüze göre bebeğin de seveceği bir bakıcı bulabilirsiniz.
Maalesef bilmiyorum kadrolu değilim.
Ben de özel okulda başlayacağım ders saati sayısı az olacak şimdilik. 2.dönem itibariyle artacak.
Ben de 15 eylülde başlayacağım. Öğretmen değilim ama devlet memuruyum.işe başladığım gün dilekçe yazıp Yaşı dolana kadar 1,5 saat iznimi kullanacağım.

Arkadaslar bazi bebekler mama sandalyesinden kalkıyorlarmış acaba modelinden mi bizimkinin masasi ayaklarin ustune denk geliyir ama becerir mi kemeri nereye koyduk bulamadim esim kemer almak istiyor
Canım bizim evde Joie Snacker annemlerde de Ikea’nın sandalyesi var, benim bebeğim ikisinde de kalkabiliyor. Arkaya doğru dönüp öyle yukarı tırmanıyor genelde. Yanımda yemek yedirirken takmıyorum hemen yanındayım diye ama ben iş yaparken vs kemerini takıyorum mutlaka.

Ne alemde minik hanım 😊 en son sağlık sorunları ile uğraşıyordun sanki
Minik hanım iyi çok şükür canım, yürümeye başladı onun telaşındayız. Sürekli bir tırmanma, küçük yerlere girme, kovalamaca peşindeyiz .🤭

Bende daha iyiyim şükür. Takviyeler, beslenme vs derken topladım biraz. Kızın peşinde koşturmaktan ne kadar toparlanırsa o kadar işte 😌

Sen nasılsın, minnoşun nasıl?

Minik hanım iyi çok şükür canım, yürümeye başladı onun telaşındayız. Sürekli bir tırmanma, küçük yerlere girme, kovalamaca peşindeyiz .🤭

Bende daha iyiyim şükür. Takviyeler, beslenme vs derken topladım biraz. Kızın peşinde koşturmaktan ne kadar toparlanırsa o kadar işte 😌

Sen nasılsın, minnoşun nasıl?

İlk seninki yürür demiştik 😅 maşallah maşallah.

Allah zorumuzu kolay etsin hem çok güzel büyüdüklerine şahit olmak hem çok zor.

Benimki de eli kulağında yürüyecek sıralıyor, tırmanıyor. Sürekli yaramazlık yapıyor ama emeklerken bile yetişemiyorum :KK43:

Ben işe başlayacağım gelecek ay işte onun heyecanı var. İster istemez anneler nasıl bakacak duracak mı kaygısı da oluyor bakalım.

İlk seninki yürür demiştik 😅 maşallah maşallah.

Allah zorumuzu kolay etsin hem çok güzel büyüdüklerine şahit olmak hem çok zor.

Benimki de eli kulağında yürüyecek sıralıyor, tırmanıyor. Sürekli yaramazlık yapıyor ama emeklerken bile yetişemiyorum :KK43:

Ben işe başlayacağım gelecek ay işte onun heyecanı var. İster istemez anneler nasıl bakacak duracak mı kaygısı da oluyor bakalım.
Yürüyünce de bi dert. Sürekli yürümek istiyor, her yere gitmek istiyor. Durduramıyoruz resmen.🤭 Aylarca bu anı beklemiş gibi yürürken kahkahalar atıp gülüyor.

Biz memlekette izindeydik, bu gün bitti yarın döneceğiz. Ben ilk başlarda endişeli olsam da ablam da burda olduğu için kızımı ona bırakıp biraz gezdim , kafa dağıttım. Gün sonunda çocuğumu çok özlemiştim ama biraz çocuksuz vakit geçirmek bana çok iyi geldi gerçekten. Düzenimiz şaştı biraz ama olsun, ruhen daha iyiyim. Anneler de sınırlarını bilen, sizin düzeninize uyacak anlayışlı insanlarsa çok sıkıntı yaşamazsınız inşallah canım. Çalışmadan da olmuyor, zor. Allah yardımcın olsun, kolay bir süreç olur inşallah 🙏🌸

Yürüyünce de bi dert. Sürekli yürümek istiyor, her yere gitmek istiyor. Durduramıyoruz resmen.🤭 Aylarca bu anı beklemiş gibi yürürken kahkahalar atıp gülüyor.

Biz memlekette izindeydik, bu gün bitti yarın döneceğiz. Ben ilk başlarda endişeli olsam da ablam da burda olduğu için kızımı ona bırakıp biraz gezdim , kafa dağıttım. Gün sonunda çocuğumu çok özlemiştim ama biraz çocuksuz vakit geçirmek bana çok iyi geldi gerçekten. Düzenimiz şaştı biraz ama olsun, ruhen daha iyiyim. Anneler de sınırlarını bilen, sizin düzeninize uyacak anlayışlı insanlarsa çok sıkıntı yaşamazsınız inşallah canım. Çalışmadan da olmuyor, zor. Allah yardımcın olsun, kolay bir süreç olur inşallah 🙏🌸

Gerçekten o anı bekledi ama yavrucak. Nasıl hevesliydi en başından beri 🤗
Çok iyi olmuş biraz rahatlamışsındır. Sene içinde de umarım böyle dinlendiren birileri olur. Gerçekten ruhumuzun da dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Ben de kızımı bırakamadım ama bu yaz araba bende idi öyle olunca kızımla bol bol gezdik. Hiç kimseye gidemesem dahi arabada açtım müziği gittim. Bir noktadan sonra park, yürüyüş hepsi yordu.

Gerçekten o anı bekledi ama yavrucak. Nasıl hevesliydi en başından beri 🤗
Çok iyi olmuş biraz rahatlamışsındır. Sene içinde de umarım böyle dinlendiren birileri olur. Gerçekten ruhumuzun da dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Ben de kızımı bırakamadım ama bu yaz araba bende idi öyle olunca kızımla bol bol gezdik. Hiç kimseye gidemesem dahi arabada açtım müziği gittim. Bir noktadan sonra park, yürüyüş hepsi yordu.
Ara sıra annem, kayınvalidem filan gelip gidiyorlar işte. Onlara bırakıp markete çarşıya bile tek çıkmak dinlendiriyor ruhumu. Kişisel olarak yapabildiğim tek aktivite duş iken şu izin bana çok iyi geldi. 😆Hoş onda bile iki dk sonra kapıya dayanıyordu eşim bebek kucağında ama olsun. 😆

Şimdi yürümeye başladı, tut elinden parka götür rahat edersin diyorlar ama bilemiyorum. Yaşayıp göreceğiz bakalım. 🤭

Birde izine gelmeden önce tutunup kalkıp birkaç adım atıyordu. İzne geldik birden kendi pıtır pıtır yürümeye başladı şok olduk. Her şeyleri birden bire oluyor.

X